Cump?r Dobyns

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori

Scrie răspuns
vicktors
veteran
veteran

Cump?r Dobyns

Mesaj de vicktors » 25 Dec 2018, 17:59

Salutare ! Caut sa cump?r un Dobyns Champion extreme medium ..... are sau aduce careva ?Mersi

Spiridusul 2
junior
junior

Re: Cump?r Dobyns

Mesaj de Spiridusul 2 » 25 Dec 2018, 19:55

Un bat cum nu stiu cati au avut ocazia sa testeze la noi. Vezi pe leurredelapeche.fr. Craciun fericit!

crapmaniacul
veteran
veteran

Mesaj de crapmaniacul » 29 Dec 2018, 11:18

Nu am pescuit cu ele insa din review-urile citite se pare ca sunt lansete cu suficient de multe calitati, lansete foarte apreciate peste ocean.

Curios la magazinul de mai jos ca expediaza produsele in multe tari europene, inclusiv Bulgaria, dar nu si in Romania ...

https://www.tacklewarehouse.com/Dobyns_ ... e-NCX.html

vicktors
veteran
veteran

Mesaj de vicktors » 31 Dec 2018, 15:20

Am un Dobyns Champion Extreme ML rupt (5cm din vârf), e un medium acum. Îmi place .... dar tare tare vreau unu întreg :) .
Am sa încerc sa cump?r unu de pe site-urile recomandate de voi dar sa v?d cum e cu transportul . Foarte scump transportul .....
Mersi

crapmaniacul
veteran
veteran

Mesaj de crapmaniacul » 31 Dec 2018, 15:45

Ptr optimizarea costurilor cu transportul ideal ar fi sa se cumpere doua lansete la o singura comanda. De cele mai multe ori intr-un tub de transp intra doua lansete si esti tarifat o singura data ptr transport, magazinele accepta acest mod de expediere, dar trebuie totusi sa vb cu ei in prealabil despre asta.
Daca mai gasesti pe cineva interesat te scoti mai ieftin per total. Poate fi si un alt brand de lanseta de la acelasi magazin.
Spor si bafta !

Scrie răspuns