Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
calculiciul ala este un token si este foarte bine ca il ai, astfel varianta ta de internet banking este cu mult mai sigura.Ionut the carp scrie:eu am cardul 'student' de la raiffeisen (mare hoti, ca toti de altfel), este un mastercard, la care am primit si un mini calculator astfel incat atunci cand ma autentific pentru internet banking introduc codul generat de acel calculici... la fel si cand fac plati de pe card, trebuie sa autorizez plata printr-un cod generat tot de acel calculici
Contul este in lei, comisioanele sunt zero iar daca cumpar in valuta conversia se face la cursul BNRin rest sunt niste escroci
Si eu am un token de la BCR, dar nu am incercat decat tranzactii interne, pentru exterior ti se cer atatea date, incat nu prea ai cum sa le obtii de la destinatarul la care vrei sa trimiti banii. Varianta cu paypal cred ca ramane singura optiune de folosit!! Multumesc pentru informatii!!Ionut the carp scrie:eu am cardul 'student' de la raiffeisen (mare hoti, ca toti de altfel), este un mastercard, la care am primit si un mini calculator astfel incat atunci cand ma autentific pentru internet banking introduc codul generat de acel calculici... la fel si cand fac plati de pe card, trebuie sa autorizez plata printr-un cod generat tot de acel calculici
Contul este in lei, comisioanele sunt zero iar daca cumpar in valuta conversia se face la cursul BNRin rest sunt niste escroci