caut cutie+schema luvias 1003
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
-
vaga aurel
- veteran

caut cutie+schema luvias 1003
Daca are cineva o cutie de la un luvias 1003+schema si nu ii este de folos rog un mp! Multumesc!
-
vali stratonov
- veteran

Re: caut cutie+schema luvias 1003
Caut eu si poate ai noroc ...vaga aurel scrie:Daca are cineva o cutie de la un luvias 1003+schema si nu ii este de folos rog un mp! Multumesc!
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
-
vaga aurel
- veteran

doamne-ajuta!
-
vali stratonov
- veteran

Aurel, sorry dar se pare ca am dat cutia si schema odata cu mulineta Luvias 1003 ...daca vrei Infinity Q 2000 sau Airity 2508 iti dau cu placere.vaga aurel scrie:doamne-ajuta!
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
-
sagitarius
- utilizator constant

Domnule draga, ai noroc, pe jumatate! Am cutia de la Daiwa Luvias 1003, cutie in care am cumparat-primit o mulineta Pflueger Patriarh 9535, de la danelis98, poate are el schema si te poate ajuta! Trimiteti-mi va rog un mp cu datele personale, eventual un nr de telefon, sa putem discuta mai usor!
Mai am o rugaminte, poate reusiti sa interveniti pe la un administrator al siteului, sa-mi activeze si mie mesajele si mp. Am un cont nou , acesta, si nu pot sa raspund la nimeni pe pm sau mesaj ca nu le am. Am avut un cont, elefanhis, la care a trebuit sa renunt din motive tehnice, si la acela, in momentuyl cand am dat raspuns la cineva, mi s-au activat si mp-urile!
L-am contactat mai demult pe dl danr, sa inchida contul vechi si sa-mi activeze mp pe cel nou, dar mi-a raspuns ca nu e nevoie sa-l inchida, iar pm, pauza.
Am o varsta , dle Aurel, nu ma tin eu de saga, glumite si alde astea. Pur si simplu, cum imi spunea andrei-ovidiu, foloseste pm ca o sa te trezesti cu un sac de scule la usa!(am fost nevoit sa dau adresa si datele personale ptr 2 tranzactii)
Nu sant nici revanzator sau bisnitar, le luasem ptr mine, personal!
Cu respect, Nicu Poleacu, 0742338926, la orice ora, nu-s simandicos!
Mai am o rugaminte, poate reusiti sa interveniti pe la un administrator al siteului, sa-mi activeze si mie mesajele si mp. Am un cont nou , acesta, si nu pot sa raspund la nimeni pe pm sau mesaj ca nu le am. Am avut un cont, elefanhis, la care a trebuit sa renunt din motive tehnice, si la acela, in momentuyl cand am dat raspuns la cineva, mi s-au activat si mp-urile!
L-am contactat mai demult pe dl danr, sa inchida contul vechi si sa-mi activeze mp pe cel nou, dar mi-a raspuns ca nu e nevoie sa-l inchida, iar pm, pauza.
Am o varsta , dle Aurel, nu ma tin eu de saga, glumite si alde astea. Pur si simplu, cum imi spunea andrei-ovidiu, foloseste pm ca o sa te trezesti cu un sac de scule la usa!(am fost nevoit sa dau adresa si datele personale ptr 2 tranzactii)
Nu sant nici revanzator sau bisnitar, le luasem ptr mine, personal!
Cu respect, Nicu Poleacu, 0742338926, la orice ora, nu-s simandicos!
-
sagitarius
- utilizator constant

Am incercat sa va sun, nu raspunde nimeni
Nu imi trebuie nimica, pur si simplu vreau sa va ajut
Cu parere de rau, nu am cont la nici o banca, probabil o sa-mi deschid candva!
Trimit cutia la adresa scrisa de dvs, ne-om intelege noi cumva!
O seara buna!
Nu imi trebuie nimica, pur si simplu vreau sa va ajut
Cu parere de rau, nu am cont la nici o banca, probabil o sa-mi deschid candva!
Trimit cutia la adresa scrisa de dvs, ne-om intelege noi cumva!
O seara buna!
-
sagitarius
- utilizator constant

V-am trimis azi cutia, pe vineri e la dvs! O seara buna!

-
vaga aurel
- veteran

Multumesc!