Salut,
Cateva detalii tehnice:
Lungime - 3200mm
Latime - 1212mm
Barca este construita doar din materiale de cea mai buna calitate(ce pot fi gasite in RO) - placaj marin Okume (6 si 12mm), rasina epoxi cu catalizator lent si fibra de sticla de 300g/mp, are incorporati in 3 bancute cca 490litri de aer (nescufundabila) care ar ajuta-o(n-am testat) sa ramana deasupra apei chiar in caz de umplere cu apa cu tot cu pescari.
Scheletul este din DouglasFir si nu am folosit cuie, suruburi sau sarme nicaieri, deci nu exista nici o amorsa de putrefactie.
Este foarte rezistenta la uzura (maluri de piatra, stanci etc.) si are 5 asa-numiti "curenti" de sacrificiu - sipci de DouglasFir pe fundul barcii care protejeaza barca. Dupa ani de folosinta, se pot rindelui si lipi alte sipci, mentinand integritatea barcii.
Doi oameni pescuiesc din picioare fara probleme, 5 oameni se pot plimba cu ea, forma o recomanda pentru un pescuit confortabil atat din picioare cat si din sezand, pierde insa puncte la viteza de deplasare la vasle, cu motor nu am incercat desi ceva cunoscatori mi-au spus ca ar intra repede in glisaj din cauza formei fundului.
Detalii despre constructie:
http://www.barcaholic.ro/f5/prima-barca ... -1134.html
Se vinde impreuna cu toate accesoriile ce au fost pe ea sau urmau a fi pe ea, inclusiv husa de protectie, diferite vopsele, lacuri, furcheti de inox, un fel de "T" uri pentru franghii, cca 50m funie de ancora, carabine, alte nimicuri etc.
Poate cel mai important lucru este ca, fiind facuta din placaj marin si fibra de sticla se poate modifica sau customiza oricand-oricum si asta foarte usor.
Daca se vor alte caracteristici, pur si simplu se lipeste cu rasina peste (sau se taie si se lipeste alceva) si gata. Modificarile nu necesita nici un echipament special (gen cuptor sau alte alea).
Nu doresc sa fac mare afacere din vanzarea ei, ma multumesc sa scot doar o parte din banii cheltuiti.
Motivul vanzarii - trebuie sa ma mut de la casa si nu mai am spatiu pentru barca si multe altele.
Va stau la dispozitie pentru alte poze sau detalii pe MP sau la telefon 0765090954.
Cu respect,
Radu
Barca rigida si stabila 3.2m
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- junior
-
- junior