Assassin Spinning

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 24 Noi 2010, 13:55

Biban scrie:Deci nu ma mai intereseaza lanseta din cauza necooperarii vanzatorului. Eu am cerut niste pareri vis-a-vis de cel care o are si a facut un review despre ea, nu ce scrie producatorul in pdf. Se pare ca fitele si orgoliile sunt mai presus decat faptul de a vinde o lanseta primita pomana.
Spor la vanzare.
Despre ce fite si orgolii vorbesti prietene?Nu-ti trebuie,la revedere, iti trebuie scrie-mi pe privat exact ce vrei.

Si nu stiu de ce **** grija daca am primit-o de pomana sau nu.Nu fac mai mult decat sa-ti spun ce e cu lanseta prezetand un link.
Parerea mea poate nu corespunde cu a ta.Pt cei interesati va rog MP.

Lanseta este fast si se preteaza la salau si stiuca la jig.Puterea este trecuta de producator.

nila
senior
senior

Mesaj de nila » 24 Noi 2010, 19:10

Una due pezzi da spinning con l�azione di una monopezzo, la differenza � solo nel
trasporto. Dedicate al bass hanno azioni fast - medium permettendo la pesca leggera
con piccoli worm, jig e grub in acque chiare."
inseamna :
o lanseta de spinning din doua segmente cu actiune ?!?(probabil) identica uneia dintr-un singur segment singura diferenta fiind usurinta transportului.
dedicata pescuitului de bass are actiune fast-medium permitand pescuitul cu lejeritate cu twistere, jiguri , gruburi in ape dulci.

sper sa te ajute.

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 24 Noi 2010, 20:03

Multzam' frumos Nila.

Scrie răspuns