4 voblere frumoase
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- junior
4 voblere frumoase
de vanzare 4 voblere somn/stiuca hand-made ( replici) ,noi noute, calitate japoneza ( comandate de pe net), foarte frumos lucrate.
lungime 11cm, greutate 13g, adancime maxima evolutie 1m, distanta la care pot fi aruncate este de pana in 35 metri.
pretul pentru toate 4 este de 80 ron ( 20 ron/buc, mie mi-au ajuns cu 10$/buc), transportul fiind inclus in pret la depunerea banilor in cont. se vand deoarece mi-au venit multe dubluri.
poze in cel mai scurt timp.
lungime 11cm, greutate 13g, adancime maxima evolutie 1m, distanta la care pot fi aruncate este de pana in 35 metri.
pretul pentru toate 4 este de 80 ron ( 20 ron/buc, mie mi-au ajuns cu 10$/buc), transportul fiind inclus in pret la depunerea banilor in cont. se vand deoarece mi-au venit multe dubluri.
poze in cel mai scurt timp.
Re: 4 voblere frumoase
...cu toate pot fi de acord , dar asta cu distanta de unde ai mai scos-o ?parazitu80 scrie:...distanta la care pot fi aruncate este de pana in 35 metri....
...peste 35 m se dezintegreaza ?

-
- junior
ca sa nu se inteleaga gresit , ca si intr-un alt mesaj de-al meu prin " calitate japoneza" ma refer ca sunt foarte bine facute, colorate, se comporta excelent in apa...
old_radu - de unde le-am comandat asa se specifica, ca se pot arunca pana in distanta aia( distnta aia e maxim cat se poate atinge cu ele, in ce conditii nu stiu) , si apoi eu unul nu am masurat cat am dat cu ele
old_radu - de unde le-am comandat asa se specifica, ca se pot arunca pana in distanta aia( distnta aia e maxim cat se poate atinge cu ele, in ce conditii nu stiu) , si apoi eu unul nu am masurat cat am dat cu ele

daca voblerele prezentate sunt "calitate japoneza".....atunci nalucile poloneze sunt jdm-uri 

-
- junior
asa bine cum le zici tu, nu le zice nimeniadrian99 scrie:daca voblerele prezentate sunt "calitate japoneza".....atunci nalucile poloneze sunt jdm-uri

-
- junior
adrian99 scrie:daca voblerele prezentate sunt "calitate japoneza".....atunci nalucile poloneze sunt jdm-uri
cu japonia era treaba ca la momentul actual sunt lideri in tot ceea ce inseamna calitate in pescuit, nu am zis nimic de altii...
adu un polonez si eu aduc unul din asta si vedem care e mai aproape de Japonia

sunt foarte bine facute, si chiar au si bile in ele pentru o atractivitate sporita pentru domnul ....care vreti voi

E frumoase foc
!Si ancorli la fel!

e...si tu acuma...
mai vrei si ancore...
daca sunt japoneze vine rapitorul si se aseaza langa tine sa se mire si el de naturaletea lor..
mai vrei si ancore...
daca sunt japoneze vine rapitorul si se aseaza langa tine sa se mire si el de naturaletea lor..
-
- junior
bonus la pachet 10 twistere si o cutie.