Vopsirea woblerelor..

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Ghenadie
veteran
veteran

Re: Vopsirea woblerelor..

Mesaj de Ghenadie » 10 Iul 2013, 06:13

Bre voi sunteti culmea, ce naiba va dati rotunzi pe aici...jiji lucreaza in Solid Work si Catia, face modele 3D, fisiere vectoriale nu ca voi....oooppps, jiji, da modelul ala din nr de aprilie 2012 din AvP e al tau? Se pare ca nu si nici nu e mentionat faptul ca e imprumutata, doar aruncata cu " schita realizata pe calculator".... Jiji, ce faci bre, minti cititorii prin omisiune? Sau articolul nu l- ai scris tu, aia nesimtiti s- au folosit de numele tau doar....

Love gigi
Crapa fierea' n mine de ciuda... Nu pot face schite pe calculator...

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 10 Iul 2013, 06:22

nu cred ca s-au cojit nici acum ca erau date cu rasina sub rasina poti sa le dai si cu oja ca nu se cojesc
Culmea,ulterior,cind afla crunta realitate...o da la intors...

Mincinos de internet,ce credibilitate crezi ca ai??

Deci,daca eu nu folosesc primer...frateee,pacat capital,se cojesc woblerele..

Dupa ce afla ca el pescuieste de doi ani(de atita timp le ai de la Beju,nu minti),si nu se cojesc...ooopa,aflam ca de fapt poti sa dai si fara primer,ca le tine devcon-ul..

Je-nant,je-nant.. :lol1: :lol: :lol:

Mda,dupa ai poti sa maresti pozele mele,si sa incepi un fel de teorie a conspiratiei..

''Asa-i ca se vede ca sint photo...nush cum...??Aplaudacii(fara sa se mai uite la poze ,ii dau raspunsul sugerat de intrebare...

''Daaaa,sint photo...""

Gretosi mai sinteti..In mod ciudat,minciunel 82,nu poate explica cum de se vad striatiile in poza aceasta,trecuta subit si in mare graba cu vederea.Desi neclara ,din cauza pozarii cu blitzul inactiv pe timp de seara,striatiile se vad foarte clar...Doar papagal 82 are orbul gainilor..hai zi ca si asta-i minarita..

Imagine

Imagine
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 10 Iul 2013, 06:32

Imagine

Da de asta ce zici papagale,si pe asta am masluit-o??E facuta instant,acum..

Cum de se vad striatiile??Drace,nu-i cam mare ''atomizarea/?""

Cum de nu ai raspuns la urmatoarele intrebari
1.Ce wobler e ala mic
2.Cum de ti-ai schimbat asa de brusc parerea despre primer??Sub rasina poti sa le dai si cu oja..,aha..dar daca dai cu devcon peste paint-ul producatorului,se ....cojesc..ahamm :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:
3.Cum de conteaza asa de mult citeva miligrame de vopsea+devcon,pe cind la producatorii de serie,sint diferente de greutate semnificative,care pur si simplu schimba gradul de flotabilitate??

Hai,mai scorneste ceva..

.

tavistan
veteran
veteran

Mesaj de tavistan » 10 Iul 2013, 06:48

Asa Jiji! Acu-i momentul! Fa-l sa sufere! Auzi impostura! Sa dea cu primer si sa nu spuna... sau invers... nu conteaza! Si-a adunat toti ciracii sa te dovedeasca dar tu ai sapte vieti in pieptu-ti; fiind la a sasea, esti tanar inca! Respira un pic din sticlutza aia cu acetona (cica-i precursor de stupefiante... stiai tu ceva, pezevenghiule!) , lasa medicamentele pentru mai tarziu (sunt principala arma a conspirationistilor, chiar daca ai impresia ca te calmeaza) si treci la lupta! Tu-mi redai speranta!

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 10 Iul 2013, 10:02

nu stiu daca ati observat , tehnica lu gigi
e acuzat de ceva si in secunda doi raspunde celui care l-a acuzat fix cu acuzatia respectiva ...

l-a prins bogdan pe gigi cu minciuna ? da...
ei acu gigi il face pe bogdan ...minciunel
genial de simplu nu ? :D

pana la urma vobleru ala era vopsit cameleonic sau era vobsit excentric si diferit de pe o parte pe alta ?....ca de mintit , clar ca n-ai mintit :D

nu poate sa-mi iasa din minte sarpele ala ce inota PREA AGALE , asa in ciuda reginutelor plictisite de sub ponton , insensibile unor naluci cu o cromatica nonagresiva :D

baticu si manusha lata ce pescar eram odata :D
primeru si acetona lata ce voblere vopseam odata :D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 10 Iul 2013, 10:20

Da, este o tehnica avansata. In literatura de specialitate se numeste: ba tu! :lol:
Putem enumera aici cateva tehnici pe care intr-adevar le foloseste Gigi: argumentul irelevant, ad hominem, apelul la autoritate, falsa analogie, generalizare pripita, transferul dovezii si mai sunt da mi-e lene. Unii denumesc aceste "tehnici" erori logice, dar ce stiu ei... :D
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 10 Iul 2013, 15:30

dragi colegi pescari, chiar daca aveti simtul umorului extrem de dezvoltat, insist sa reveniti la o discutie amicala fara jigniri!
merci

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 10 Iul 2013, 16:48

l-a prins bogdan pe gigi cu minciuna ? da...
ei acu gigi il face pe bogdan ...minciunel
genial de simplu nu ?
Da, extrem de simplu..uite..

bogdan82 zice...
1.
Daca nu folosesti primer adevarat, vopseaua nu va adera corect la vobler si in timp se va jupui. Nu toate voblerele le poti „lacui” cu Devcon … sunt absolut sigur ca Devconul afecteaza TN-urile sau CNR-ul … atat ca evolutie cat si ca sunet in apa …
Pentru ca dupa ce afla ca are niste woblere ce tin de 2 ani fara primer,sa o intoarca ,ca si la Ploiesti..
2.
nu cred ca s-au cojit nici acum ca erau date cu rasina sub rasina poti sa le dai si cu oja ca nu se cojesc
Din afirmatia 2 rezulta ca sub rasina poti sa le dai si cu oja,ca nu se cojesc,in timp ce in prima afirmatie zice ca'' vopseaua nu va adera ..''corect'' :lol: :lol: la wobler,si in timp se va coji..''

[editat de jb]

.

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 10 Iul 2013, 19:24

uratilor, in general omul are dreptate
n-o sa scoti din pensula ,ce faci cu-n sprey. si nici nu distrugi un suport de plastic asa de iremediabil, numai daca-l stergi c-o carpa usor inmuiata ( nu imbibata)in orice solvent. pentru ca nu, numai, ca se evapora rapid( aici vorbim de cetone concentrate , foarte volatile)dar ajunge repede la saturatie, putina cantitatea de solvent absorbita de o carpa sau un servetel.
nah, c-am zis fara sa vreu sa fiu partas cuiva :lol:

[editat de jb]

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 10 Iul 2013, 19:41

Mai Gigi, nu cumva prima afirmatie, aia cu primerul adevarat se referea la cazul in care nu pui rasina peste vopsea? Cum de altfel si zice Bogdan acolo, "Nu toate voblerele le poti „lacui” cu Devcon "...
Mie asa imi pare, si in acest caz nu vad nicio contradictie, sunt doo situatii diferite : fara rasina cand trebe primer ca sa tina vopseaua si cu rasina cand nu conteaza ca oricum protejeaza rasina...
Gresesc io? Ca nu ma pricep...

[editat de jb]
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Închis