Chestia e ca nu gasesc nici un argument ( poate nu ma prind eu) ca sa ma faca sa incerc si casting . Adica care sunt avantajele stilului asta de pescuit fata de spin ?
Care este ideea ? Arunci naluca mai departe ? Controlezi mai bine naluca ? Sunt mai senzitive lansetele ? Sunt mai bune mulinetele ?
Am inteles ca sunt bune pentru voblere crankbait si jerkbait mari si grele la stiuca si nu numai ,dar cu bat de spin nu se poate da la fel de bine ? Binenteles , de putere corespunzatoare nalucii .
Am vazut pe cineva de pe aici , de pe forum , in actiune cu echipament de cast si mi-a placut foarte mult dar totusi ma gandesc daca sa investesc 700-800 de mii in echipament doar asa de dragul artei .
Deci, care sunt avantajele si dezavantajele , la ce specii este bun acest echipament si pe ce ape .
La musca am inteles , nu poti sa arunci o musca sau un streamer decat cu lanseta de musca ( cu toate ca eu am incercat streamer cu spin , ma disperau clenii care se plimbau pe la nasul meu ) dar un vobler sau o lingura ma gandesc ca poti sa-l arunci la fel de bine si cu bat de spin . Deci... ?
A , si daca ma convingeti ce parere aveti de echipamentele astea pentru inceput ? http://www.fishshop.ro/Products/customview.aspx?id=595
Nu va grabiti , cand va mai treziti din mahmureala .

Multumesc!!