scula pt meseriasi :lol:
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- kuin tauti
- veteran
- kuin tauti
- veteran
Pe de alta parte insa exista aparate de legat carlige si cred ca au destul de mult succes. De ce ar fi asta mai diferit dpdv al utilitatii si succesului ?
In al doilea rand chiar ar avea sens iarna cand ai dejtele inghetate, fie si daca porti manusi tot e treaba dracu sa stai sa legi voblere uneori.... Deci eu as zice ca e mai util un astfel de aparat decat ala de legat carlige, fie si carlige foarte mici...
Eu nu m-as tavali de ras in kinuri asa ,din prima....fac pariu ca unora deja le cam sticlesc ochii...
In al doilea rand chiar ar avea sens iarna cand ai dejtele inghetate, fie si daca porti manusi tot e treaba dracu sa stai sa legi voblere uneori.... Deci eu as zice ca e mai util un astfel de aparat decat ala de legat carlige, fie si carlige foarte mici...
Eu nu m-as tavali de ras in kinuri asa ,din prima....fac pariu ca unora deja le cam sticlesc ochii...

Salut.Aparatul este chiar dragutel si nu foarte scump.M-am jucat cu el si pot sa spun ca face niste noduri super la orice are ochet de prindere deci nu numai voblere sau linguri poa' sa fie si plumbi sau carlige cu ochet mai mari
Merge cu mono si cu fluorocarbon singurul dezavantaj ar fi ca trebuie sa fie de diametru undeva intre 0.30-0.40.Iar Dumitru are dreptate,iarna ,este un aparat care poa' sa fie foarte folositor cand ai mainile inghetate.
snur intins

snur intins
-
- junior
..cu un singur amendament:sa fie apa,apa...arapaima scrie:...Iar Dumitru are dreptate,iarna ,este un aparat care poa' sa fie foarte folositor cand ai mainile inghetate...
snur intins
A pescui in crescatorie,este ca si cum ai vana in gradina zoologica...
Ne-am obişnuit prea mult să ne transformăm scalvii corpului şi minţii, găsindu-ne din ce în ce mai greu sufletul, de care unii nici măcar nu sînt conştienţi că-l au.
Ne-am obişnuit prea mult să ne transformăm scalvii corpului şi minţii, găsindu-ne din ce în ce mai greu sufletul, de care unii nici măcar nu sînt conştienţi că-l au.
- kuin tauti
- veteran