Pescuit pe litoral

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
RipKid
utilizator constant
utilizator constant

Pescuit pe litoral

Mesaj de RipKid » 22 Aug 2009, 12:33

Salutare tuturor ,

Saptamana care vine intentionez sa plec la mare si va rog frumos sa-mi spuneti , cei care cunosc situatia , daca am sanse sa prin vreun peste , nu conteaza stilul ( spinning / stationar ) cat timp ma voi afla la mare . Tin sa mentionez ca voi sta in Costinesti , dar nu o sa fie problema cu deplasarea . Multumesc anticipat .

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 22 Aug 2009, 22:03

poti incerca sa pescuiesti ceva sirene cred ca trag bine la portofel :lol:
apoi in timpul ce-l mai ai liber poti incerca la guvid cu scoica si la chefal cu rama de mare sau paine.

RipKid
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de RipKid » 23 Aug 2009, 10:17

johnnybravo scrie:poti incerca sa pescuiesti ceva sirene cred ca trag bine la portofel :lol:
apoi in timpul ce-l mai ai liber poti incerca la guvid cu scoica si la chefal cu rama de mare sau paine.
:)))) sirenele sunt deja trecute in lista "To do" pe primul loc , apoi guvizii pe care am inteles ca pot sa-i prind si la ficat de pui / porc si la pipota ? este adevarat ?

pastravarul 77
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de pastravarul 77 » 25 Aug 2009, 07:26

Lasand gluma la o parte.
Poti prinde guvide de la mal cu inima de vita sau porc fara gluma, inima e tare si rezista mult in apa, cu o bucata prinzi mai multi. Chefal cu rama de mare sau paine. Si in larg Calcan cu rama de mare si bile colorate. Fir intins.
Sa nu uiti sa speli sculele de sare dupa folosire ca altfel se fac praf.

mircea13
veteran
veteran

Mesaj de mircea13 » 05 Sep 2009, 07:17

Salut. De taparina nu ati vrut sa pomeniti nimic ? Se poate ca unii sa nu fi pescuit niciodata cu taparina.Mircea13

Scrie răspuns