despre ZAU
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
despre ZAU
Poate sa-mi spuna careva daca se merita sa ma duc de la Timisoara la ZAU la pescuit? Sau daca a fost cineva recent si a prins ceva?

-
- veteran
Re: despre ZAU
Uitate in album si gasesti ceva poze recente de pe Zau ....billy72 scrie:Poate sa-mi spuna careva daca se merita sa ma duc de la Timisoara la ZAU la pescuit? Sau daca a fost cineva recent si a prins ceva?
Dar ca sa vii de la TM pina in Zau nu stiu daca se merita ,dar e optiunea ta ...totusi cam multi km. zic eu.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
Re: despre ZAU
Uitate in album si gasesti ceva poze recente de pe Zau ....valistrati scrie:
Dar ca sa vii de la TM pina in Zau nu stiu daca se merita ,dar e optiunea ta ...totusi cam multi km. zic eu.[/quote]
imi pare rau ca nu stau la Constanta sa am de unde veni mai de departe

deja sunt pe drum! magazin cu momeli in drum este? niste ramoace mi-ar trebui...

pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
@Tavi
Cred ca pe la Sacel, Mandra, Ocna Sibiului se poate prinde mai bine decat pe Zau. Asta ti-o spune un fan al baltilor din Mures si care vede, cu regret, ce-au fost si ce-au ajuns. Era o vreme cand o partida pe Zau era ceva ca lumea, dar vremea aia a apus demult.
Cred ca pe la Sacel, Mandra, Ocna Sibiului se poate prinde mai bine decat pe Zau. Asta ti-o spune un fan al baltilor din Mures si care vede, cu regret, ce-au fost si ce-au ajuns. Era o vreme cand o partida pe Zau era ceva ca lumea, dar vremea aia a apus demult.
The WORST day fishing is better than the BEST day working!
Din pacate ,din ce mai stiu si eufisherman scrie:@Tavi

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
- veteran
Mici???zamfi scrie:Din pacate ,din ce mai stiu si eufisherman scrie:@Tavi
Cred ca pe la Sacel, Mandra, Ocna Sibiului se poate prinde mai bine decat pe Zau. Asta ti-o spune un fan al baltilor din Mures si care vede, cu regret, ce-au fost si ce-au ajuns. Era o vreme cand o partida pe Zau era ceva ca lumea, dar vremea aia a apus demult.,la Sacel sunt cam mititei salaii...
Au nume salaii pe Sacel

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!