Dansând cu lupii. [lupoaicele]

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

TopGear
senior
senior

Dansând cu lupii. [lupoaicele]

Mesaj de TopGear » 10 Sep 2008, 17:01

http://www.youtube.com/watch?v=ZQXEg00j ... re=related
Ce ziceti? :lol:
Eu cred ca pescuitul asta ca si hobby ar trebui sa functioneze in tandem cu scufundarile, mai ales in lacuri cu apa limpede. Ce fain e sa te cobori in adanc, si sa vezi cu ochii tai structura - pragul, agatzatura, plantele. Si cand revii pe balta cu nalucile, stii aproximativ unde, cum , sub ce forma trebuie sa joci naluca. Si in cazul in care pierdeti o naluca rara, e simplu sa o recuperati. Poate o recuperati si pe a dusmanului! :wink:

Dragos Cretu
senior
senior

Mesaj de Dragos Cretu » 10 Sep 2008, 18:14

Cred ca am pierde mult din farmecul dansului daca am stii exact ce-i sub apa... :roll:
Thank you, Father for revealing fishing to me!!!

www.myspace.com/monarchyspace

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 10 Sep 2008, 18:35

fix asa ma gindeam si io ! ... ca fura din placerea pescuitului si de altfel le-as interzice la aistia care se cred mari artisti in prinsul bibanului sa mearga cu televizoru la concursuri :lol:

ce pisica mea s-ar face fara ? ar nimeri macar apa ? :lol:

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 10 Sep 2008, 18:39

Faptul ca vezi pestele nu inseamna ca-l vei prinde.
Vara pescuiesc pe unele rauri foarte limpezi si nu prea adanci. Eram cu un coleg in barca pe caldura infioratoare si nu tragea nimic. Eram pe raul lui obisnuit pe care se duce zi de zi. Ii zic "hai sa facem o baie ca pierdem vremea". Imi spune OK si vom profita ca sa-ti si arat unde sunt pestii. Scoate din rucsac doua masti si o luam innot spre un copac mare prabusit in apa. A plonjat sub crengile copacului si eu dupa el. Din cand in cand mai ieseam discret sa respiram pe unde mai era loc printre crengi. Si ce era sub copacul ala ? Platici, crapi si babusti care se plimbau chiar la intrarea sub crengi. Putin mai spre mal un banc de bibi barosani. Asezati pe substrat, pe nisip, erau salai care dormeau. M-am apropiat de unul si am putut sa-l ating si de abia atunci a fugit. Mai incolo sub radacina copacului erau trei somni cam la metru. Nici aia nu miscau. Am iesit si am vrut sa ma duc la copacul vecin. Mi-a spus ca nu voi gasi nimic. Nu l-am crezut caci arata la fel de frumos ca si precedentul. M-am dus si nu am gasit un peste. Mai tarziu m-a facut sa vizitez si alt copac sub care erau pesti.
Mi-a spus ca in timpul zilei de geaba incerci acolo iar seara ies de la adapostul copacului si se hranesc in alte parti. A incercat copacii cu pesti sub ei de mai multe ori si pana la urma a prins peste, pe seara, exact in locuri in care nu era nimic peste zi. Raul cu pricina are un curent foarte domol, mai ales vara, apa e cristal, adancimea intre 1m50 si 2m50 in locurile cele mai adanci.

Tudor

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 10 Sep 2008, 18:53

se vede clar ca Nea Tudor e indragostit de pestoaice... ete face baie cu sirenele :lol:

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 10 Sep 2008, 18:57

drept e caci cind este apa calda nici somonul nu trage ... si il vezi ca e acolo... si ii dai cu ce vrei tu.... nu vrea si nu vrea... de iti vine sa iti smulgi parul din cap daca nu te pipteni cu prosopu... :lol: ( asta se intimpla aici cind apa are peste 20 grade celsius )

TopGear
senior
senior

Mesaj de TopGear » 10 Sep 2008, 20:28

@tudor:
Faptul ca vezi pestele nu inseamna ca-l vei prinde

Foarte adevarat! Faptul ca vezi ce se petrece sub apa, te ajuta sa iti faci o impresie despre "campul de batalie", right? Vezi cum se pune problema. Vezi naluci agatzate in butuci/crengi. Vezi unde namol, unde e nisip. Toate astea pentru ca data viitoare, cand esti pe mal sa te vedem la treaba cu nalucile. :) Mie chiar imi surade ideea!

hunting_fish
veteran
veteran

Mesaj de hunting_fish » 12 Sep 2008, 16:29

Apropo de ce ziceai, TopGear. Uite ce am achizitonat de curand:
JAQXON PIKE MAX F. 25 cm, 112 gr. Ce zici?
[img=http://img55.imageshack.us/img55/3257/pikeml0.th.png]
Stima!
8)
...... ><(((@> .......

TopGear
senior
senior

Mesaj de TopGear » 12 Sep 2008, 20:44

WOW! Bestiala marlitza. Am gasit-o pe http://mcildufffishing.co.uk/lures-c-24 ... 0f3ff3c490 ceva site englezesc. La 15 £. E destul de scumpa jucaria, dar banuiesc ca isi merita banii. De unde o ai? trimite-mi un mp. Ai fost la Szeged? :)

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 12 Sep 2008, 20:52

eee io dau cu colonel de 10 inci cind e mai la liber asa si apa mai adinca...

http://www.psfishing.com/monster-perch- ... lures.html

e mai ieftin... dar daca vreti au si de astea mini mirle asemanatoare cu ce ati postat voi mai sus doar ca sint mai ieftine :lol:

Scrie răspuns