balta de stiuca
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- mitucatalin
- junior
balta de stiuca
buna ziua dragii veterani
am si eu o intrebare daca unul are posibilitatea sa-si faca un permis de pescuit ce balta de rapitor ati recomanda pe langa bucuresti
multumesc pt ajutor
am si eu o intrebare daca unul are posibilitatea sa-si faca un permis de pescuit ce balta de rapitor ati recomanda pe langa bucuresti
multumesc pt ajutor
-
- veteran
Oare o mai fi ceva stiuca si somn pe Caldarusani? La inceputul anilor 90 era raiul pe pamant acolo....ma intreb cine il gospodareste si cat o costa?
Mai e si Snagovul cu ceva stiuca si somn dar cam rar, plus ca mai multe asociatii de pescari il au in portofoliul lor. Insa cand vine vorba de paza....
se fac ca ploua!
Mai e si Snagovul cu ceva stiuca si somn dar cam rar, plus ca mai multe asociatii de pescari il au in portofoliul lor. Insa cand vine vorba de paza....

- mitucatalin
- junior
balta stiuca
fario ai mai fost in ultima vreme la Caldarusani ?Fario_nebunu scrie:Oare o mai fi ceva stiuca si somn pe Caldarusani? La inceputul anilor 90 era raiul pe pamant acolo....ma intreb cine il gospodareste si cat o costa?
Mai e si Snagovul cu ceva stiuca si somn dar cam rar, plus ca mai multe asociatii de pescari il au in portofoliul lor. Insa cand vine vorba de paza....se fac ca ploua!
pe unde este aceasta balta
-
- veteran
da sunt sigur 100% asa era anu trecut.Anu asta nu stiu! Dak nu ma crezi intra pe www.pescuitul.ro si cauto acolo si convingete!