cel mai bun popper pt avat

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

johnnybravo
Moderator
Moderator

cel mai bun popper pt avat

Mesaj de johnnybravo » 23 Iul 2007, 20:55

cu ce ati prins mai bine?
m-am saturat de rateuri si urmariri nefinalizate...

merci

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 23 Iul 2007, 23:11

cel mai bun popper la avat e voblerul

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 23 Iul 2007, 23:19

am niste locuri unde doar pe popper pune gura :evil:
si oricum vreau sa prind la popper si nu la altceva :P

p5ih0
veteran
veteran

Mesaj de p5ih0 » 24 Iul 2007, 11:27

incearca cu rapala skitter pop ala mare , daca ai animale pe la tine pe acolo... daca nu ala mic de 5cm. de culoare ce sa zic... ori un silver blue , shad , sau chiar si un firetigrer ... restu... ramane la atitudinea ta.
un al poper care arata bine si merge la fel de bine(pacat ca inca nu am prins la el , dar ce-i drept nici nu prea am dat...) e ala de la yo-zuri 3d popper e chiar fain , are marimea buna , gramajul la stralucit si gama de culori e destul de numeroasa... :roll:
acestea fiind spuse iti doresc fir intins :wink:

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 24 Iul 2007, 15:17

Nu este popper, nu este special pt avat, dar weekend-ul asta naluca care le-a surclasat pe celelalte a fost Heddon Torpedo. Am dat din barca pe un lac, batand malurile si am prins o multzime de bass. Foarte mici insa. Suuuuper spectaculos!!!

O putetzi incerca si la avat, de ce nu?. Deasemenea am mai prins bine la Hulla Popper galben cu dungi rosii si fusta roz. Din nou doar bassi mici.

AxA
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de AxA » 27 Iul 2007, 11:50

Dupa 2-3 iesiri in care avatii au facut spectacol si si-au batut joc de pescar ( au ignorat orice tabla,lemn sau plastic ), :oops: mi-am mai innoit colectia cu un popper Rapala GT 5 si vre-o 2-3 cozma de suprafata si m-am dus peste ei 8) Popperul "balaceste " fain doar ca am fost intampinat cu acelasi sictir , atacau razlet obletii evitand popperul si voblerele.

Concluzia ? Popperul Rapala e foarte reusit, teoretic ar trebui sa prinda, in realitate cred ca mi-l agat ca breloc la chei :lol:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 27 Iul 2007, 12:17

AxA scrie:Dupa 2-3 iesiri in care avatii au facut spectacol si si-au batut joc de pescar ( au ignorat orice tabla,lemn sau plastic ), :oops: mi-am mai innoit colectia cu un popper Rapala GT 5 si vre-o 2-3 cozma de suprafata si m-am dus peste ei 8) Popperul "balaceste " fain doar ca am fost intampinat cu acelasi sictir , atacau razlet obletii evitand popperul si voblerele.

Concluzia ? Popperul Rapala e foarte reusit, teoretic ar trebui sa prinda, in realitate cred ca mi-l agat ca breloc la chei :lol:
ai incercat linguri recuperate rapid in suprafata? NU :lol: dar tuistere? NU :lol: :P

AxA
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de AxA » 01 Aug 2007, 11:45

Da, am incercat.... oscilanta ingusta jucata la suprafata si pe loc in curent si in viteza, rotative recuperate lent, rapid sau cu smucituri, jeliboane chiar si in combinatie cu spinnerbait. N I M I C ! :shock:

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 01 Aug 2007, 13:42

eu am skitter pop de 5 (silver/shad) imi da in el dar da cu coada :lol: si nu-l agat :evil:
am vrut sa ii skimb ancorele cu unele mai mici si mai subtiri...dar as opta si pt alt popper daca ma ajuta careva...

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 01 Aug 2007, 20:42

johnnybravo scrie:eu am skitter pop de 5 (silver/shad) imi da in el dar da cu coada :lol: si nu-l agat :evil:
am vrut sa ii skimb ancorele cu unele mai mici si mai subtiri...dar as opta si pt alt popper daca ma ajuta careva...
teai gandit ca poa nu poperesti cum trebe? io toate atacurile care leam avut au fost pe o recuperare lenta in care jucam finutz din varf si "pishcam" apa finut cu proeminenta poperului fara zgomot, am pretini care smucesc de se trezeste toata balta cand pocneste poperu apa, atacuri mai deloc, ... sunt dar mai rare :roll: :twisted:

Scrie răspuns