Ciudatenii

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
paul
Moderator
Moderator

Ciudatenii

Mesaj de paul » 17 Aug 2004, 06:13

Site impotriva pescuitului?

http://www.nofishing.net

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 17 Aug 2004, 07:17

Se pare ca da....Si se pare ca-s si tampiti. Vre-o grupare din asta extremista :)
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Borealis Fly
veteran
veteran

Mesaj de Borealis Fly » 17 Aug 2004, 11:47

Au un punct de vedere si au tot dreptul sa si-l expuna. Nimic ciudat!

Grupari similare pot prinde radacini si in Ro. Daca pescuitul sportiv nu poate sa-si impuna ieologia si pescarii nu au o organizatie care sa predice un pescuit ce se dsfasoara in limitele unor reguli Morale si Etice acceptabile de tratare a animalelor, ... pescuitul sportiv poate pierde teren.

Asa ca ... nu asteptati prea mult.
Fir intins!
Borealis F

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 17 Aug 2004, 11:52

oragnizatiile din romania gen " 3 labute " ( ce nume sugestiv :lol: ) au alte prioritati, gen protejarea cainilor maidanezi samd
eu personal nu pot decat sa le urez " la mai multe labute "

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 17 Aug 2004, 12:06

:) bine zis.

Totusi nu inteleg de ce cineva ar fi impotriva pescuitului sportiv Am subliniat pescuit sportiv pentru ca foarte putini il practica cu adevarat. Nu inseamna doar sa ai permis, el presupune un respectarea unui cod moral, de cele mai multe ori nescris si chiar, uneori, schimbarea stilului de viata.
Recunosc ca nu am ajuns la nivelul de a ma numi pescar sportiv cu adevarat, nu am prea bine dezvoltat spiritul fair-play-ului uneori.

As fi de acord cu organizatii impotriva braconierilor, a celor care "pescuiesc" cu dinamita, curent electric, substante toxice sau plase, dar impotriva pescuitului sportiv?

Cred ca de cele mai multe ori pescuitul sportiv este inteles gresit, fiind asociat cu unele din cele enumerate mai sus

Borealis Fly
veteran
veteran

Mesaj de Borealis Fly » 17 Aug 2004, 12:44

Paul,

Majoriteatea "nepescarilor" reactioneaza impotriva pescuitului sportivi la ideea ca Intepi si Chinui un peste pentru a te distra.

PETA expune un studiu despre faptul ca pestii simt durerea. Deci agatati cu un carlig ei sunt chinuiti. In viziunea lor acest lucru este inadmisibil si deci sunt impotriva pescuitului sportiv.

Mie nu mi-e frica pentru ca in Ro aceste ideologii ar fi luate in seama. Dar ... :) Nu este bine sa-i privim cu aroganat si sa-i desconsideram. Pentru a mentine o balanta si ei isi au rolul lor.

"Trei Labute" la fel. :)
Fir intins!
Borealis F

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 17 Aug 2004, 12:48

da, 3 labute pastreaza balanta de 3 caini maidanezi pe cap de locuitor, in Bucuresti
sa-i ia acasa si sa-i creasca ei

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 17 Aug 2004, 16:12

Cum in RO totul este posibil nu ar fi nici o mirare sa afli ca o nu stiu care organizatie a reusit interzicerea pescuitului sportiv dar nu are nimic impotriva braconajului organizat. Si astfel si eu si tu ne mutam pe forum la www.braconieri-oficiali.ro
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 17 Aug 2004, 16:13

deci pe mine nu ma poate opri nimic de la pescuit
nu stiu altii cum sunt :lol:
nici macar " 3 Labute " ( consecutive ) :lol: :lol:

Michael
Moderator
Moderator

Re: Ciudatenii

Mesaj de Michael » 17 Aug 2004, 18:11

Paul scrie:Site impotriva pescuitului?

http://www.nofishing.net
Ha,ha,ha,astia sunt din aia care umbla cu lupa sa nu calce pe vreun microb :lol: Ca doar sufera si el,saracu'.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Scrie răspuns