sfaturi delta

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

tigy
utilizator nou
utilizator nou

sfaturi delta

Mesaj de tigy » 19 Iul 2005, 10:31

vreau sa plec pe 29 iulie in delta, am citit toate discutiile leagte de delta si nu sunt deloc hotarat , de fapt nici nu mai stiu ce sa fac, sa ma duc sa nu ma duc
-salut
-am si eu o rugaminte pentru cei care merg mai des ca mine in delta si care mai si prind peste ( ca eu numai rateuri am avut in delta - nu am prin niciodata mare lucru):
- sa imi spuna si mie care sunt locurile cele mai bune acum( data fiind situatia cu inundatiile astea) si ce anume se prinde acolo si mai ales cum se ajunge, e bine sa stim si noi cei care nu mergem asa de des cum se ajunge la locurile rspective, la ce ora sunt vaporasele cat costa...etc
- pe mine ma intereseaza un loc natural, unde sa fie crap, si ceva rapitor
- - si inca ceva: merita sa ma duc in perioada aia la delta?sau sa mai astept, mersi mult o zi buna tututror
o sa urmaresc cu atentie toate mesajele pe care o sa le scrieti nu de alta dar sa ma hotarasc pana atunci unde voi merge, , mentionez ca vreau sa stau la cort in sanul naturii si ca nu vreau sa pescuiesc pe balti concesionate
salutare

kera florin
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de kera florin » 20 Iul 2005, 12:25

sfatul meu e sa nu te duci ca iei teapa eu d abia am venit si e groaznic daca poti amana daca nu pregateste te de nervi a crescut apa rau si vine numai iarba si lemne pe apa

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 20 Iul 2005, 14:55

kera florin scrie:sfatul meu e sa nu te duci ca iei teapa eu d abia am venit si e groaznic daca poti amana daca nu pregateste te de nervi a crescut apa rau si vine numai iarba si lemne pe apa
stati acasa ca nu este rost de pescuit.Eu sunt saptamanal in delta si vad care este situatia.Singura chestie pe care o puteti face este sa mergeti pe incinte.Dar unde mai este farmecul si salbaticia deltei dupa care umblam! :twisted:
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

tigy
utilizator nou
utilizator nou

revin

Mesaj de tigy » 20 Iul 2005, 14:59

toata lumea imi spune asa, dar oare nu mai scade apa pana pe 29 nu se mai limpezeste, ca daca e asa chiar nu am sa mai plec, oricum va rog tineti-ma si pe mie la curent cu ce se mai intampla pe acolo ca vreau sa merg dar sa nu iau teapa, daca puteti sa recomandati si ceva locuri unde se prinde mai bine si cu amanunteoricum o aman daca acum ziceti ca e teapa , astept mesaj de la voi pt cand incepe sa manace in delta
- si nu uitati de locuri sa ma sfatuiti si pe mine ca nu prea am nimerit-o de cate ori am fost
o zi buna tuturor si fir intins

vijelie
veteran
veteran

Re: revin

Mesaj de vijelie » 20 Iul 2005, 15:07

tigy scrie:toata lumea imi spune asa, dar oare nu mai scade apa pana pe 29 nu se mai limpezeste, ca daca e asa chiar nu am sa mai plec, oricum va rog tineti-ma si pe mie la curent cu ce se mai intampla pe acolo ca vreau sa merg dar sa nu iau teapa, daca puteti sa recomandati si ceva locuri unde se prinde mai bine si cu amanunteoricum o aman daca acum ziceti ca e teapa , astept mesaj de la voi pt cand incepe sa manace in delta
- si nu uitati de locuri sa ma sfatuiti si pe mine ca nu prea am nimerit-o de cate ori am fost
o zi buna tuturor si fir intins
stai linistit ca te anuntzam noi cand sa mergi :twisted: .Glumeam ,chiar o sa mai vorbim.Eu acum dau la stiuca si nu prea am mai avut capturi mari.Dupa cum ti-am spus in mesajul de mai devreme dau in incinte private datorita faptului ca Dunarea vine clisa nu neagra.

hondabas
utilizator nou
utilizator nou

permis

Mesaj de hondabas » 20 Iul 2005, 21:08

am cumparat un motor de 4 cai pe care vreau sa-l pun pe o barca inchiriata de la murighiol.Nu am permis de circulatie.Credeti ca o patesc?

vijelie
veteran
veteran

Re: permis

Mesaj de vijelie » 20 Iul 2005, 21:10

hondabas scrie:am cumparat un motor de 4 cai pe care vreau sa-l pun pe o barca inchiriata de la murighiol.Nu am permis de circulatie.Credeti ca o patesc?

numai daca te prinde :twisted: :twisted: :twisted:

hondabas
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de hondabas » 20 Iul 2005, 21:22

am cautat materiale pentru examen si toata lumea ridica din umeri.Nu stiu de unde sa fac rost de ele.In plus, examenul se da cu barca personala si eu nu am.Daca ma prinde ce pot sa risc?

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 20 Iul 2005, 21:31

hondabas scrie:am cautat materiale pentru examen si toata lumea ridica din umeri.Nu stiu de unde sa fac rost de ele.In plus, examenul se da cu barca personala si eu nu am.Daca ma prinde ce pot sa risc?
pai ce poti sa risti?o amenda de vre-o 10 mil minim si confiscarea motorului plus o interdictie la examenul de luat carnet pe o perioada de.Nu este adevarat ca se da cu barca ta ci se poate da si cu barca lor.Examenele se dau la snagov.Eu nu am cautat dar cred ca gasesti si pe net.

hondabas
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de hondabas » 20 Iul 2005, 21:43

anul asta merg asa si in toamna ma duc sa dau examen.Azi am fost la capitania din herastrau si ei mi-au dat un fluturas care contine probele (scrise si practice) si mi-au spus ca nu se mai da cu barca lor si ca pot sa vorbesc cu ceilalti care dau examen.Cred ca merge si cu spaga in delta daca te prinde fara autoriz. de circulatie.Adica sper sa mearga.Motorul e nou nout si nu mi-l confisca ca le dau foc

Scrie răspuns