...fario hai sa-ti dau eu un argument practic din punctul meu de vedere asa ca pescar de rapitor,de ce nu as fi de acord cu momelile naturale....5. Cereti sa se poata pescui legal si cu momeli naturale, sa se termine odata cu idiotenia asta din epoca lui ceasca cum ca numai momelile artificiale sunt permise. E legal in France, Spania, Italia si cred ca si in Slovacia si Slovenia asa ca sa nu fim mai catolici decat papa.
momelile naturale se preteaza f. mult la stilul de pescuit stationar ,astfel ca nu as vra sa se intample pe belitele alea de rauletze de munta ce se intampla pe apele de ses in general ....adica atunci cand nu mai ai loc de toti unditarii care blocheaza ore intregi zeci de metri de rau cu lansete sau undite montate la fix....indiferent ca prind sau nu
astfel pescarii de spin sau flay trebuie sa mearga km ca sa gaseasca un loc unde sa poata lansa fara sa dea peste firele dispuse in evantai a vreunuia care da la fix

un exemplu ar fi ce se intampla pe lacul bradisor in apropierea barajului de ex. unde mai mereu gasesti zeci de localnici cu lansetele aruncate ca la crap in apa cu viermi sau carabeti ...stand ore intregi indiferent ca prinde sau nu vreun pastrav odata la stiu eu cat timp...
....cam de aici pleaca si divergentele intre spining si stationar cam pe toate apele pe unde pescuim...
deci nu as vrea ca toti craparii sa se mute pe rauletzele de cativa metri latime care si asa sunt cum sunt
....asta zic eu ca ar fi un argument practic....