Lansete de Jerkbait
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Lansete de Jerkbait
imi poate recomanda si mie cineva o lanseta pe care sa o folosesc ptr. asha ceva.... cu precizarea ca tre sa arunce voblere de 40g si sa nu aibe o lungime mai mare de 2,10. eeee.... si sa nu uit ... sa nu aibe un pret dintr-ala de care sa nu ma pot atinge ...
doresc pareri doar in cazul in care persoana respectiva a folosit batul.... nu doar ca a auzit ....
multumesc anticipat
doresc pareri doar in cazul in care persoana respectiva a folosit batul.... nu doar ca a auzit ....
multumesc anticipat
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
Eu dau cu :
-Rozemijer 2 Jerk-It 1,95m 140g 80-120g 99€
-Cormoran Black Bull 1,80m 135g 40-120g 56€
Sint multumit de amindoua, le-as da notele 9 si 8.
De cind am luat prima stiuca la un jerk recomandat de Tudor(Lucky Lures Sammy) aproape ca nu am mai dat decit la jerk. E fabulos!!! Iar Tudor cred ca a sughitat de cit l-am pomenit pe balta ( de bine, of course)!
-Rozemijer 2 Jerk-It 1,95m 140g 80-120g 99€
-Cormoran Black Bull 1,80m 135g 40-120g 56€
Sint multumit de amindoua, le-as da notele 9 si 8.
De cind am luat prima stiuca la un jerk recomandat de Tudor(Lucky Lures Sammy) aproape ca nu am mai dat decit la jerk. E fabulos!!! Iar Tudor cred ca a sughitat de cit l-am pomenit pe balta ( de bine, of course)!
Asta eu stiu, numai ca e totusi o diferenta intre ele si adevarul este ca putini care dau cu jerkbaituri grele folosesc bete de jerk pentru spinning.tudor scrie:Nu e neaparat nevoie sa fie lanseta baitcasting. Gasesti lansete jerk si de spinning.adi777 scrie:Problema nu e chiar lanseta gasesti multe la preturi accesibile. Problema e cu multiplicatorul, ala sa fie bun.
@Diver
N-am sughitat dar imi face placere sa ca n-am scris de geaba.