Daiwa Laguna
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Daiwa Laguna
Salut. Vreau sa imi cumpar o mulineta DAIWA Laguna - am gasit la un pret rezonabil, si vreau sa vad ce parere aveti voi despre ele, cum se comporta, fiabilitate, etc
Multumesc
Multumesc
eu am Laguna 3500. O am de cateva luni, dar nu am pescuit foarte mult cu ea pana acum. In total cam 10-15 partide, dar din alea.. toata ziua
Pana acum sunt foarte multumit. Merge foarte usor, frana ireprosabila, aseaza bine firul pe tambur, cu obeservatia ca il aseaza putin conic, cu baza mare in sus. Cine se pricepe mai bine, poate sa-ti dea o explicatie de ce e facuta asa. Eu stiu ca asezarea firului in felul acesta ajuta la lansare, se evita perucile, etc. Firul il pune oblic, si incrucisat, deci la drill sau agatatura, daca tragi sanatos de lanseta, nu se ingroapa spirele de la suprafata intre celelalte.
In concluzie, merita banii si e chiar de incredere aceasta mulineta.
parerea mea...

Pana acum sunt foarte multumit. Merge foarte usor, frana ireprosabila, aseaza bine firul pe tambur, cu obeservatia ca il aseaza putin conic, cu baza mare in sus. Cine se pricepe mai bine, poate sa-ti dea o explicatie de ce e facuta asa. Eu stiu ca asezarea firului in felul acesta ajuta la lansare, se evita perucile, etc. Firul il pune oblic, si incrucisat, deci la drill sau agatatura, daca tragi sanatos de lanseta, nu se ingroapa spirele de la suprafata intre celelalte.
In concluzie, merita banii si e chiar de incredere aceasta mulineta.
parerea mea...

"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
-
- senior
Cauza: ABS-ulAdi_ scrie:...aseaza bine firul pe tambur, cu obeservatia ca il aseaza putin conic, cu baza mare in sus.

Detalii aici: http://www.daiwa.com/Reel/spinning.aspx
"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare
-
- utilizator constant
Daniel nu mi se pare mica, deoarece o voi pune pe un Ron Thompson Ultralight (actiune 3-8g) si cu mulinete mai mari nu mi-a placut cum functioneaza ansamblul. Oricum m-am decis sa o iau si dupa primele 20 de partide va spun si parerea mea despre aceasta mulineta
! Inca o data va multumesc pentru sfaturi si idei.