Team Daiwa 2,10m/7-21g
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- junior
Team Daiwa 2,10m/7-21g
buna ziua tuturor
ma bate gandul sa cumpar aceasta lanseta
http://www.xxx.ro/produse/43/15682/T ... 7-21g.html
peste tot este catalogata ultra rapida (xfast), dar vreau sa stiu daca a pipait-o cineva si daca este intocmai cum scrie pe site-uri
poate chiar o are cineva si pescuieste cu ea. pentru salau o vreau evident. jigging
multumesc anticipat pentru raspunsuri
peste tot este catalogata ultra rapida (xfast), dar vreau sa stiu daca a pipait-o cineva si daca este intocmai cum scrie pe site-uri
poate chiar o are cineva si pescuieste cu ea. pentru salau o vreau evident. jigging
-
- senior
O are un prieten... e mai moale doar la primii 30 de cm... e usoara , are conicitatea mare, are rezerva de putere foarte mare. Eu zic ca se incadreaza in descriere si e chiar bine ca e mai moale putin pe varf ca diminueaza din rateuri. Bine, nu foarte moale... Mie mi-a placut.
Asta am remarcat eu acum.. care nu-s mare pescar, pescuiesc de un an la spinning. Si nici n-am investit atat intr-o lanseta/ mulineta. Poate apar si alti pescari mai experimentati sa-si dea cu parerea.
Numai bine si multi pesti !
Asta am remarcat eu acum.. care nu-s mare pescar, pescuiesc de un an la spinning. Si nici n-am investit atat intr-o lanseta/ mulineta. Poate apar si alti pescari mai experimentati sa-si dea cu parerea.
Numai bine si multi pesti !
-
- veteran
-
- senior
TD Mode
Eu am modelul asta de 1,98. Cu toate inele pe a doua bucata a lansetei,pe prima fiind doar mandrina. Ce pot sa spun? Sincer am avut si Steez dar asta mi se pare la fel de senzitiva,poate chiar mai mult. Doar ca e un pic mai ranguta. Eu sunt incantat de ea. Pe mine ma convins! 

rapala the best vobler in the world
- stefanflorin
- veteran
Merita banii, parerea mea e ca e un bat excelent pt jiguri pana in 14-17g, cat despre steez, daca avea si pretul mai pe mana majoritatii era un bat bun, pana atunci sa li se puna prafu pe ele in rastel, ca de banii aia ai "n+1" posibilitati mai bune ( cel putin astea sunt gusturile mele).
Am vazut batul asta team daiwa in drill cu un somotel de vreo 4-5 kg, nici nu a sughitat. In mana cui trebuie face treaba buna.
Am vazut batul asta team daiwa in drill cu un somotel de vreo 4-5 kg, nici nu a sughitat. In mana cui trebuie face treaba buna.
Urasc atarnatorii!
Re: Team Daiwa 2,10m/7-21g
Sosfierbinte, ai mpsosfierbinte scrie:buna ziua tuturor

spinning-addicted!
-
- veteran
Re: TD Mode
Eu nu prea cred ca cele doua lansete sufera comparatie indiferent la ce model de Steez faci referire...stradic scrie:Eu am modelul asta de 1,98. Cu toate inele pe a doua bucata a lansetei,pe prima fiind doar mandrina. Ce pot sa spun? Sincer am avut si Steez dar asta mi se pare la fel de senzitiva,poate chiar mai mult. Doar ca e un pic mai ranguta. Eu sunt incantat de ea. Pe mine ma convins!
Sa fie diferenta de pret intre cele doua dat doar de " marca "stezz?

Eu unul nu-s convins.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
-
- junior