Team Daiwa 2,10m/7-21g

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

sosfierbinte
junior
junior

Team Daiwa 2,10m/7-21g

Mesaj de sosfierbinte » 15 Feb 2011, 20:25

buna ziua tuturor

ma bate gandul sa cumpar aceasta lanseta

http://www.xxx.ro/produse/43/15682/T ... 7-21g.html

peste tot este catalogata ultra rapida (xfast), dar vreau sa stiu daca a pipait-o cineva si daca este intocmai cum scrie pe site-uri

poate chiar o are cineva si pescuieste cu ea. pentru salau o vreau evident. jigging

multumesc anticipat pentru raspunsuri

lucalucian
senior
senior

Mesaj de lucalucian » 15 Feb 2011, 20:40

O are un prieten... e mai moale doar la primii 30 de cm... e usoara , are conicitatea mare, are rezerva de putere foarte mare. Eu zic ca se incadreaza in descriere si e chiar bine ca e mai moale putin pe varf ca diminueaza din rateuri. Bine, nu foarte moale... Mie mi-a placut.

Asta am remarcat eu acum.. care nu-s mare pescar, pescuiesc de un an la spinning. Si nici n-am investit atat intr-o lanseta/ mulineta. Poate apar si alti pescari mai experimentati sa-si dea cu parerea.

Numai bine si multi pesti !

vipificator III
veteran
veteran

Mesaj de vipificator III » 15 Feb 2011, 20:45

Mai fa un pic de efort si daca mai pui odata banii aia poti sa-ti iei un Steez si nu mai trebuie sa ceri pareri despre pipaieli si alte senzatii traite de altii! :wink:

lucalucian
senior
senior

Mesaj de lucalucian » 15 Feb 2011, 20:50

No offense ! Da fiecare isi ia dupa posibilitati.

Ceea ce conteaza este sa fii multumit de alegerea facuta si sa prinzi mult peste cu el. ;)

stradic
veteran
veteran

TD Mode

Mesaj de stradic » 15 Feb 2011, 20:58

Eu am modelul asta de 1,98. Cu toate inele pe a doua bucata a lansetei,pe prima fiind doar mandrina. Ce pot sa spun? Sincer am avut si Steez dar asta mi se pare la fel de senzitiva,poate chiar mai mult. Doar ca e un pic mai ranguta. Eu sunt incantat de ea. Pe mine ma convins! :wink:
rapala the best vobler in the world

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 15 Feb 2011, 21:07

Merita banii, parerea mea e ca e un bat excelent pt jiguri pana in 14-17g, cat despre steez, daca avea si pretul mai pe mana majoritatii era un bat bun, pana atunci sa li se puna prafu pe ele in rastel, ca de banii aia ai "n+1" posibilitati mai bune ( cel putin astea sunt gusturile mele).
Am vazut batul asta team daiwa in drill cu un somotel de vreo 4-5 kg, nici nu a sughitat. In mana cui trebuie face treaba buna.
Urasc atarnatorii!

radzvaan
veteran
veteran

Re: Team Daiwa 2,10m/7-21g

Mesaj de radzvaan » 16 Feb 2011, 00:23

sosfierbinte scrie:buna ziua tuturor

ma bate gandul sa cumpar aceasta lanseta

http://www.xxx.ro/produse/43/15682/T ... 7-21g.html

peste tot este catalogata ultra rapida (xfast), dar vreau sa stiu daca a pipait-o cineva si daca este intocmai cum scrie pe site-uri

poate chiar o are cineva si pescuieste cu ea. pentru salau o vreau evident. jigging

multumesc anticipat pentru raspunsuri
Sosfierbinte, ai mp :wink:
spinning-addicted!

vali stratonov
veteran
veteran

Re: TD Mode

Mesaj de vali stratonov » 16 Feb 2011, 08:17

stradic scrie:Eu am modelul asta de 1,98. Cu toate inele pe a doua bucata a lansetei,pe prima fiind doar mandrina. Ce pot sa spun? Sincer am avut si Steez dar asta mi se pare la fel de senzitiva,poate chiar mai mult. Doar ca e un pic mai ranguta. Eu sunt incantat de ea. Pe mine ma convins! :wink:
Eu nu prea cred ca cele doua lansete sufera comparatie indiferent la ce model de Steez faci referire...
Sa fie diferenta de pret intre cele doua dat doar de " marca "stezz? :roll: :roll: :roll:

Eu unul nu-s convins.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

sosfierbinte
junior
junior

Mesaj de sosfierbinte » 16 Feb 2011, 10:40

va multumesc pentru raspunsuri

stradic
veteran
veteran

steez

Mesaj de stradic » 16 Feb 2011, 13:55

Vali stiu ca tu ai bete Steez. Vineri am aflat ca ti-ai mai luat unul de la Nicu de la magazin! :wink: Dar spune-ne sincer cat iei de la DAIWA pt.reclama? :D :D :D
rapala the best vobler in the world

Scrie răspuns