am citit articolul si per ansamblu pavlovici are dreptate
nu cred ca a desconsiderat intr-un fel pescarii de rapitor, era doar o subliniere a modului in care unii sau altii privesc pescarul de crap
este f. adevarat ca exista pescari de crap care au aprofundat acest sport, care au evoluat mult, si care au adus acest pescuit la un rang inalt din pct. de vedere al abordarii, tehnicii, intelegerii fenomenului, etc
nu o sa reluam acum discutia despre cat de nobil este un pescuit sau altul, e o aiureala, vedem si ca intre noi pescarii de rapitor sunt unii care cred ca practica un pescauit mai nobil decat ceilalti, asa ca .... discutia e inutila
dar asta nu inseamna ca majoritatea zdrobitoare a crapistilor nu este formata din "baboieri" cu pretentii de "crapari", cu berici, gratare, burti, ghiuluri si manele dupa ei
era un prieten la un magazin de pescuit acum cateva zile, a venit cineva si a "decartat" 200 milioane lei acolo, ( corturi, mulinete, accesorii, etc, totul de firma )
si si-a luat si rig-uri gata legate
vanzatorul, amabil, i-a recomandat sa-si faca singur rig-urile cu alte fire, etc, la care omul a replicat ceva de genul: nu fac eu nod frate pe balta, le iau gata facute, n-am eu timp sa fac noduri, daca nu-l fac cum trebuie si mi se rupe.....
comentariile cred ca sunt de prisos.....