TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 10 Oct 2010, 13:24

P.S. am uitat sa mentionez ca tot acu 5 zile cand m-am uitat avea vro 7000 de postari din 18000, ceva de genul, deci nitel peste 1/3 , 1 singur om

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 10 Oct 2010, 13:26

S-a ofuscat nitel ca ai zis ca nu mai intri la el pe site.Pai se poate.... :lol:

Ma, da cum a stiut Adelin sa-i raspunza lu Pikeman??Ai disparut genialule sinapsa digitala>>?? :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 10 Oct 2010, 13:27

Na bine ,pofta mare la toata lume,vad ca tarabostes a capitulat,cel putin aparent...

.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 10 Oct 2010, 13:39

semlecangheorghe scrie:Na bine ,pofta mare la toata lume,vad ca tarabostes a capitulat,cel putin aparent...
da' iti place sa il zgandari asa nitel, nu te lasi :lol: :lol: :lol:

am pacatuit nitel si am tabarat sa vad ce o scris :lol:

na, poate se uita in dictionar si ne explica daca termenul "nu mai accesez" defineste o perioada de timp
- nu mai accesez de 5 min, de o ora, de 5 zile...na, el stie mai bine, nu am zis ca nu am accesat cum a fost pe vremea cand ii raspundeam, ci am zis ca nu mai accesez

merci Gerula dar :
Asadar, mai pikemane, recunosc ca ti-am supra-apreciat un pic evolutia: abia cand o sa intelegi si apreciezi la justa valoare aceasta postare a mea, ai avea intr-adevar ce cauta pe acest forum.
nu merci , chiar nu mai am ce cauta la tine pe forum
:wink:

chiar nu mai pot intra pe un forum cu o astfel de evolutie :

Imagine

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 10 Oct 2010, 15:14

Pikeman,supertare,la asta nu m-am gindit :lol: :lol: :lol: :lol:

Amai avut o zvicnire,cica revine peste o ora..cine stie cu ce a confundat pastilele..Poate acuma ii pe buda .. :lol: :lol: :lol: A :lol: luat pastilele de diaree..... :lol: :lol: :lol:

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 10 Oct 2010, 15:22

Acuma cum va explica ca am conversat cu tine,Pikeman,in ultima ora a concursului??Si am comentat exact la ce a postat el la el pe site...??

.

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 10 Oct 2010, 18:17

pikeman scrie:
modigliani scrie:Ia uite Pike ! Ia fii atent ce zice dacogeticu' :

,, Trebuie sa recunosc ca Pikeman incepe tot mai des sa aiba momentele lui. A priceput care-i faza cu actele LRS, a priceput cum e cu balalaul asta, in vreo 2 ani cred ca are sanse sa devina un partener viabil de dialog, daca se continua acest trend ascendent dpdv cerebral "

Vezi , taticule , pe cine cresti la san ? Iti intrevede o sansa ! Nu vreau sa fiu malitios , nu fac decat sa comentez spusele din ,, fundul pesterii " . ( poate ar trebui sa citesti intreaga poveste , nu sa intervii ,, dupa ce n-ai chef sa citesti tot " . Si tu Didele la fel . Didele , ai postat ..... ca sa postezi . )
nu ma intereseaza ce zice, ca nu mai accesez :lol: precum vezi nici nu ma mai obosesc sa ii raspund

dar daca poti sa imi zici de ce prietenul tau Indian Larry la ora 12 ziua in data de 14.09 a comentat din neant la adresa lui gerula, poate inteleg si eu ceva...Gerula va facut topic in aceeasi zi la ora 10 seara dupa comentariile respective , eu cred ca e ceva cu talc aici :lol:
Amice , n-am stat sa ,, cetesc " tot si ca atare n-am de un' sa stiu daca ii mai raspunzi sau nu . E treaba ta si nu ma bag .

Insa la ce-a comentat Australopitecu' despre tine ........ eu in locul tau nu mai incercam iarasi sa ma urc pe situatie . Spuneam simplu : ,, Pictore , Indiene , de la mine aveti ,, verde " , faceti-l p-asta cum va vine la gura ! " . Ca daca ii mai citesc inca odata fraza buclucasa ..... are sarmanul si momente de sclipire .

Nu , pe bune , de ce te-ai luat de noi ? Ce avem noi cu Gerula e treaba noastra . Fie cum spui , noi l-am provocat . Asa , si ???

Ca sa intelegi intreaga poveste ( cel putin in ceea ce priveste participarea noastra ) afla ca el a deschis primul un topic la noi in care face ca toti dracii ( va mascareste pe toti ,,rapitorii" fara nicio jena ) . Asa am venit dupa el . E posibil , accept ca fiind posibil, sa nu fi fost el autorul topicului . Era suficienta o explicatie civilizata si poate intelegeam . Retardul insa , ca raspuns la asa zisa confuzie , deschide la el un topic jenant despre noi .

In cazul asta , Pike , prietene , eu o sa ma abtin pentru simplul fapt ca ..... te deranjaza pe tine circul asta ? . Nu . Asta nu . Nu-mi ajunge doar asta ca sa ma opresc .

Si retine ce spun acum , discerne limpede si te rog mult sa-ti reconsideri pozitia : Postam TOTAL ON TOPIC in aceasta sectiune unde , vb lui Gigi Semlecam , se discuta ,, orice in afara de pescuit " . Si repet ce-am spus mai sus , contributia noastra in celelalte sectiuni se limiteaza la studiu ( fara intrebari gratuite si obositoare la adresa voastra ) . Pana aici , zic eu , este evident ilustrat scopul unui forum , iar noi doi , ,, hoinarii " , ne conformam poate mai bine ca multi de aici .

Eu zic sa facem asa : topicul asta are ca lait motiv si obiect principal de studiu si discutii pe personajul ,, NU PUNE MANA !!! ". Nu are rost ca noi in paralel cu aceasta sa dezvoltam un alt pseudoconflict . Daca nu din alt motiv macar pentru insinuarile deranjante ale acestuia la adresa ta .

O seara buna .

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 10 Oct 2010, 18:46

Domnilor forumisti,

Acum, dupa ce Gerula referitoare la calitatea de clona a utilizatorului semlecangheorghe, nu vreau sa rasucesc cutitul in rana fluturandu-i in fata lui Adelin stramosescul ti-am spus eu. Dar imi este cu neputinta sa nu observ ca, daca mi-ar fi ascultat sfatul si ar fi abandonat utilizatorul semlecangheorghe cat se mai putea, nu ar fi ajuns la infrangerea usturatoare suferita ieri si azi.
Imi este dificil sa inteleg cum a crezut ca-i poate tine locul o alta persoana. Oricat de dibace ar fi fost aceasta, nu putea sa intre ca titular intr-un meci care, din ce am inteles, se desfasoara de ani de zile. Asa s-a ajuns la greseala decisiva de azi, prin care mesajul scris in avans de Adelin a fost actualiat gresit de inlocuitorul sau.
Incheierea disputei despre utilizatorul semlecangheorghe nu cred ca va fi urmata de incheierea ostilitatilor. Daca Adelin nu a fost suficient de intelept incat sa renunte la utilizatorul compromis cat inca mai existau dubii, cu certitudine ca nu a invatat nimic nici din aceasta lectie, cum nu a invatat nimic nici din lectia data de topicul urias de la Arena. Dar nu pot nici banui de ce unii utilizatori continua sa ma jigneasca, sugarand ca as fi Fane Popescu. Simplul fapt ca sunt jignit de aceasta asociere ar trebui sa le arate ca nu sunt Fane, sau poate crede cine il cunoaste ca Fane ar fi capabil sa scrie lucrul asta ca sa se ascunda?
Negresit insa, cred ca-i un lucru bun mobilizarea utilizatorilor impotriva celor doi moderatori de pe 3X. Constatarea ca prezenta lor pe acest topic nu se justifica, ca si observatia ca ei au initiat conflictul cu Gerula, din motive usor de banuit, sunt corecte. Curatenia se impune, domnilor.

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 10 Oct 2010, 19:09

Bai , sluga ieftina ! E duminica seara . Iar bati campii ???

Lasa-ne fratioare , lasa-ne .......

.................................................

p.s. Nu , acum serios , daca tot esti ,, fan NU PUNE MANA ! " , de ce nu scrii ceva pe el prin cocina ? Macar sa scrijelesti ceva cu degetu' prin balegar .

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 10 Oct 2010, 19:29

[quote="fan ,, NU PUNE MANA !!! " "]cei doi moderatori de pe 3X.[/quote]

Bai nene , asta ma distreaza cel mai tare ! Faci bube pe inima si-n suflet , iti tai venele pe lung de oftica si disperare pentru faptul ca ne ai ,, pe cap " !

Ti-am mai spus , esti gata sa-ti dai ani din viata , o mana si-un testicol sa ne vezi plecati din ,, balamucul " asta de discutie !

Aiuritule , nu-ti dai seama ca mai tare ne faci sa te ,, regulam la melodie " , sa te ridiculizam , sa te penibilizam ? Si CULMEA , repet , suntem absolut ON TOPIC !

( si doar citind ce-am scris acum faci spume pe ochi !!!! Zii , ,, sa moara Gerula " de nu-i asa ! )

Închis