va rog sa-mi raspundeti!
folositi tot timpul struna?..
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
- MARIUS POPA
- veteran

folositi tot timpul struna?..
... la stiuca?iar daca vi se intimpla sa nu aveti struna si sa intre o stiuca , ce metoda aplicati?care ar fi cele mai bune strune,ce culoare?banuiesc si asta conteaza!trebuie o anumita lungime ?vi sa intimplat sa vi se taie si struna? eu am scos stiuca de 4 kg fara struna de ex., a fost noroc sau pur si simplu?
va rog sa-mi raspundeti!
va rog sa-mi raspundeti!
-
Ionut the carp
- veteran

- MARIUS POPA
- veteran

-
Ionut the carp
- veteran

pai leaderul cam asta inseamna...bucata din fata, ca un forfach, eu am in role de 25yds(~22,5m), textilul il taie fara probleme, fluorocarbonul il taie si pe acela, el inlocuiesc bucata 25-30cm dupa un drill mai tzapan, dar este rezistent intrucat este proiectat sa reziste frecarilor de bolovani si margini cu scoici, etc. aici nu cred ca vei gasi seaguar, dar se poate aduce cu usurinta din state, de aici pike mono de 40lb( cam un 0,8mm) cel de 20 il rupe cam repede, numai bine si fir intins:)
-
bogdan72_coco
- junior

-
Ionut the carp
- veteran

Nu intotdeauna este nevoie!!! Chiar pescuind la stiuca te poti lipsi de struna. Depinde cu ce dai!
Exemplu: O rotativa "Suissex" nr. 4 este de fapt un complex de 23 cm lungime. 23 cm de sarma! Stiind ca evolutia corecta a unei rotative presupune o anumita viteza de recuperare nu prea are cum sa inghita cei 23 cm (la care se pot adauga si lungimea unei agrafe).
Exemplu: O rotativa "Suissex" nr. 4 este de fapt un complex de 23 cm lungime. 23 cm de sarma! Stiind ca evolutia corecta a unei rotative presupune o anumita viteza de recuperare nu prea are cum sa inghita cei 23 cm (la care se pot adauga si lungimea unei agrafe).
- Bogdan_Alex
- veteran

- MARIUS POPA
- veteran

-
empthy_cluster
- veteran

Bogdan_Alex scrie:eu la stiuca sunt adeptul strunei insa am experimentat mai nou "pike mono" de la totalfishing si s-a comportat bine. Cateva marle n-au reusit sa-l razuie macar. Inca nu pot sa spun ce efect are cu vr-o cumatra batrana deocamdata dar cred ca merita incercat.
pike mono ii kaka pe batz
be smart be silent be deadly.....