patern karbon killer - salmo

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

bogdan_br
junior
junior

patern karbon killer - salmo

Mesaj de bogdan_br » 06 Oct 2008, 16:22

Buna ziua tuturor impatimitilor de spinning si nu numai... sunt nou venit pe forum, desi urmaresc discutiile de aici de mult timp...Ati avut cumva capturi mai importante cu voblere Salmo- patern karbon killer :?: :?: (un soi de negru cu spate chartreuse) si daca da, in ce conditii (limpezime a apei), ce pesti ati prins si la ce tip de vobler (slider, pop, etc).
Respect tuturor si fire intinse ! [/img]

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 06 Oct 2008, 23:36

sincer...ma bate rau de tot gandu sa imi iau slider de la salmo...dar vreau real roch RR. asa k m-am apucat si am facut unu , nu te gandei k exact k ala doar auriu si cu spate negru si burta alb, rezultate...un atac de marla in rest nimik...dar nici nu am mai prea iesit de atunci, promit k cum dau in ceva cu el pun poza

TopGear
senior
senior

Mesaj de TopGear » 08 Oct 2008, 21:45

Am prins clean cu Hornet de 3 cm de la salmo, avand culoarea pe care ai mentionat-o tu pe un parau cu apa semi-limpede, intre ape. In acea zi au fost prinzatoare nalucile mai inchise, a fost noros toata ziua. Alta data in acelasi loc, am luat clean la culoarea pietrocului - acel maroniu cu picatele. Era soare, of course. Si apa tot putin "puscata".

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 09 Oct 2008, 10:17

Hellriser sa nu te bata numai gandul, du-te si ia-ti daca esti pasionat de stiuca, sunt foarte productive culorile: RT (seara si dimineata), GT (apa tulbure), si RS, RPH, RR (mai tot timpul), deosebit de buna si care nu prea tine cont de conditiile din apa: PA.

Si ca sa fiu ontopic, Bogdan, culoarea este mai putin importanta din cate cred eu, unicul ei scop este sa faca naluca cat mai vizibila, evolutia ei este raspunzatoare pentru declansarea atacurilor...

Fir intins!
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 09 Oct 2008, 12:22

si cum evolutia o imprimi din batz si din cunostinte si zile pierdute la gramada...... :wink:

@tristian....Pasionat??? am trecut de stadiu ala...cred ka nu mai stiu sa dau dupa altceva :lol: :lol:

codurile de culori.... http://www.salmo.com.pl/page.php?id=46

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 10 Oct 2008, 09:19

Chiar o consider o naluca foarte buna si cand merg la stiuca din barca o lanseta e tot timpul armata cu un Slider, iar daca merg de pe mal imi aleg una cu care sa pot da si la Slider. Sincer, cu ultimele voblere si plastice care apar am cam pus lingurile in cui desi prind si la lingura.

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Catalin M.
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Catalin M. » 10 Oct 2008, 09:33

spuneti-mi si mie cam ce caracteristici tre' sa aiba lanseta (de spinnig ca de casting nu am) ca sa "joc" asa cum trebuie slider-ele de 7cm. am si eu 2 slidere GH si RHP si nu am avut numai cateva atacuri le ele dar fara nici o captura. si le-am pun in apa de nenumarate ori. ms

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 10 Oct 2008, 19:28

Relativ scurta, rapida, cu putere de aruncare care sa includa greutatea nalucii si sa nu reprezinte chiar limita superioara a puterii, mulineta care sa o echilibreze bine ca sa nu-ti oboseasca mana... si obligatoriu fir textil. Eu am un Premier 6'6'' medium-heavy 1/2-1 pe care il consider "la fix" pentru sliderele de 7 floating si sinking si pe care il folosesc si la crankuri medii si marisoare cu o mulineta de 3000.

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Catalin M.
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Catalin M. » 12 Oct 2008, 19:35

ms mult

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 17 Oct 2008, 17:44

[img][img]http://i493.photobucket.com/albums/rr29 ... C00105.jpg[/img][/img] sau asa ceva ;) :wink:

Scrie răspuns