Respect tuturor si fire intinse ! [/img]
patern karbon killer - salmo
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
patern karbon killer - salmo
Buna ziua tuturor impatimitilor de spinning si nu numai... sunt nou venit pe forum, desi urmaresc discutiile de aici de mult timp...Ati avut cumva capturi mai importante cu voblere Salmo- patern karbon killer
(un soi de negru cu spate chartreuse) si daca da, in ce conditii (limpezime a apei), ce pesti ati prins si la ce tip de vobler (slider, pop, etc).
sincer...ma bate rau de tot gandu sa imi iau slider de la salmo...dar vreau real roch RR. asa k m-am apucat si am facut unu , nu te gandei k exact k ala doar auriu si cu spate negru si burta alb, rezultate...un atac de marla in rest nimik...dar nici nu am mai prea iesit de atunci, promit k cum dau in ceva cu el pun poza
Am prins clean cu Hornet de 3 cm de la salmo, avand culoarea pe care ai mentionat-o tu pe un parau cu apa semi-limpede, intre ape. In acea zi au fost prinzatoare nalucile mai inchise, a fost noros toata ziua. Alta data in acelasi loc, am luat clean la culoarea pietrocului - acel maroniu cu picatele. Era soare, of course. Si apa tot putin "puscata".
Hellriser sa nu te bata numai gandul, du-te si ia-ti daca esti pasionat de stiuca, sunt foarte productive culorile: RT (seara si dimineata), GT (apa tulbure), si RS, RPH, RR (mai tot timpul), deosebit de buna si care nu prea tine cont de conditiile din apa: PA.
Si ca sa fiu ontopic, Bogdan, culoarea este mai putin importanta din cate cred eu, unicul ei scop este sa faca naluca cat mai vizibila, evolutia ei este raspunzatoare pentru declansarea atacurilor...
Fir intins!
Si ca sa fiu ontopic, Bogdan, culoarea este mai putin importanta din cate cred eu, unicul ei scop este sa faca naluca cat mai vizibila, evolutia ei este raspunzatoare pentru declansarea atacurilor...
Fir intins!
si cum evolutia o imprimi din batz si din cunostinte si zile pierdute la gramada......
@tristian....Pasionat??? am trecut de stadiu ala...cred ka nu mai stiu sa dau dupa altceva

codurile de culori.... http://www.salmo.com.pl/page.php?id=46
@tristian....Pasionat??? am trecut de stadiu ala...cred ka nu mai stiu sa dau dupa altceva
codurile de culori.... http://www.salmo.com.pl/page.php?id=46
- Catalin M.
- utilizator constant

Relativ scurta, rapida, cu putere de aruncare care sa includa greutatea nalucii si sa nu reprezinte chiar limita superioara a puterii, mulineta care sa o echilibreze bine ca sa nu-ti oboseasca mana... si obligatoriu fir textil. Eu am un Premier 6'6'' medium-heavy 1/2-1 pe care il consider "la fix" pentru sliderele de 7 floating si sinking si pe care il folosesc si la crankuri medii si marisoare cu o mulineta de 3000.
- Catalin M.
- utilizator constant