Salmo Slider floating
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Salmo Slider floating
Salut, imi poate spune si mie cineva cum trebuie recuperat acest tip de vobler ca sa se si scufunde putin. Pe recuperare constanta merge pe luciul apei. Ce trebuie facut sa si inoate putin, la 10-20 cm sub luciul apei?
re
[quote="p5ih0"]recuperezi un pic mai repede[/quote]
nu cred ca e o solutie...e bine daca merge pe luciul apei..daca vrei mai la adancime sa ai la tine si unul sinking....mie imi plac cel mai mult cele suspending...solutii sant...depinde de situatie sa o alegi pe cea mai buna
nu cred ca e o solutie...e bine daca merge pe luciul apei..daca vrei mai la adancime sa ai la tine si unul sinking....mie imi plac cel mai mult cele suspending...solutii sant...depinde de situatie sa o alegi pe cea mai buna
Dupa ce am descoperit ca viata nu are nici un sens, nu ne ramane altceva de facut decat sa-i dam un sens.
Problema e ca nu am decat floating, 3 bucati. Imi pare rau ca nu am macar si unul sinking. Inca n-am prins nimic la asta floating, doar l-am probat 5 minute sa vad cum evolueaza, ma intreb daca ar avea ceva rezultate in zonele cu vegetatie. Am vazut filmul celor de la Salmo si am vazut ca cel Sinking(cred) lucreaza mai bine.
incearca sa jerkuiesti intra cam 30-50 cm pe apei. Ti varful la lanseta foarte jos aproape de luciul apei si pompezi scadat.
Si mie imi pare rau ca nu am luat sinkinguri. dar am vazut ca si alea numai pana la 1 m adancime merg deci cred ca e cam acelasi lucru.
Evolutie frumoasa dar nu am luat nimic la el deocamdata. Urmeaza sper.
Si mie imi pare rau ca nu am luat sinkinguri. dar am vazut ca si alea numai pana la 1 m adancime merg deci cred ca e cam acelasi lucru.
Evolutie frumoasa dar nu am luat nimic la el deocamdata. Urmeaza sper.
the angler is catching xxx, not by the lure
- hunting_fish
- veteran
Normal acest vobler si inca cateva de tipul acesta necesita o anume forma de recuperare, asa cum zice Bertus Rozemeijer citat de Dan Iercosan in AVP nr. 68 din luna martie a.c. Adica, pentru a face ca voblerul sa evolueze corect, iti trebuie un anumit tip de batz, folosit cu asa numita tehnica de "jerking" Cei de la [b][i]EnergoFish[/i][/b] [importator Salmo] zic asa:
"""...Echipament “Heavy” - Lansetele scurte, de până la 1,90 m, dar cu o acţiune de 60-120g, nu sunt la îndemâna oricărui producător sau importator. Există câteva modele pe piaţa autohtonă care, chiar dacă sunt mai greu de găsit, pot fi comandate în orice magazin partener Energofish si nu numai. Gama Jerking Rods de la Penn a devenit populară tocmai pentru că pot fi folosite în ansamblul cu multiplicatoarele Banax Tova. Bineînţeles, pentru un combo atât de puternic apare şi necesitatea folosirii unui fir puternic (textil)....."""
Cat despre tehnica, batzul trebuie tinut cu varful in jos, vertical, si voblerul trebuie recuperat cu "smuciri" de cateva zeci de cm. pt ca acesta sa evolueze in lateral 7o-8o cm, pana la 1 metru. Sa iti spun un secret: Slider-ul mare floating evolueaza mai bine ca unul mai mic tot floating...
Stima
"""...Echipament “Heavy” - Lansetele scurte, de până la 1,90 m, dar cu o acţiune de 60-120g, nu sunt la îndemâna oricărui producător sau importator. Există câteva modele pe piaţa autohtonă care, chiar dacă sunt mai greu de găsit, pot fi comandate în orice magazin partener Energofish si nu numai. Gama Jerking Rods de la Penn a devenit populară tocmai pentru că pot fi folosite în ansamblul cu multiplicatoarele Banax Tova. Bineînţeles, pentru un combo atât de puternic apare şi necesitatea folosirii unui fir puternic (textil)....."""
Cat despre tehnica, batzul trebuie tinut cu varful in jos, vertical, si voblerul trebuie recuperat cu "smuciri" de cateva zeci de cm. pt ca acesta sa evolueze in lateral 7o-8o cm, pana la 1 metru. Sa iti spun un secret: Slider-ul mare floating evolueaza mai bine ca unul mai mic tot floating...
Stima
se scufunda cam cat ii dai tu impulsu, daca ii dai un impuls mic se scufunda putin , daca dai un impuls mare se scufunda mai mult 30cm... atacu vine in general cand el isi incepe urcarea spre suprafata.
si sutin ceea ce-a zis antevorbitoru meu, iti trebuie un bat heavy si de lungime mica 2.10m max. asta daca vrei sa evolueze la capacitatea lui maxima...
si sutin ceea ce-a zis antevorbitoru meu, iti trebuie un bat heavy si de lungime mica 2.10m max. asta daca vrei sa evolueze la capacitatea lui maxima...
uite aici,aici dau chiar cu slider floating cu echipament de jerkbait
http://www.youtube.com/watch?v=P3sAiD0GDw4
http://www.youtube.com/watch?v=P3sAiD0GDw4
TEAM ATOM