Parere Mulineta Sakura
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- cristi cristi
- veteran
Parere Mulineta Sakura
Poate cineva sa-mi spuna ce parere are de mulineta sakura borax fd4000 raport calitate pret,se aseamana cu daiwa sau shimano?din ce materiale sunt angrenajele?Va multumesc
-
- veteran
Re: Parere Mulineta Sakura
Da seamnana mai ales cu Shimano..cristi cristi scrie:Poate cineva sa-mi spuna ce parere are de mulineta sakura borax fd4000 raport calitate pret,se aseamana cu daiwa sau shimano?din ce materiale sunt angrenajele?Va multumesc

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
- cristi cristi
- veteran
-
- veteran
NU ai Shimano?????cristi cristi scrie:Adica?mai pe intelesul meu va rog! Cu nerusinare va marturisesc ca nu am shimano de nici un fel decat o daiwa regal xi tocmai de aceea intreb de borax. Sa nu mai spun ca are si fata comerciala(in poza).Ce credeti isi merita banii sau ba? MULTUMESC!!!

M-ai dezamagit sa stii....

I-ati mai bine inca o Daiwa Regal ca esti mai cistigat decit tot felul de "tompete" sau "biciclete " ...sakura ,spro ,shimano ...etc...

Vali, sa nu exageram, Spro-urile sunt ok dupa parerea mea, cel putin Blue si Red arc, si eu sunt fan Daiwa, nu chiar atat de inrait , dar pe principiul asta cumparam numa Daiwa si Rapala, cred ca la low cost Daiwa poate fi batuta de unele bicicletevalistrati scrie:NU ai Shimano?????cristi cristi scrie:Adica?mai pe intelesul meu va rog! Cu nerusinare va marturisesc ca nu am shimano de nici un fel decat o daiwa regal xi tocmai de aceea intreb de borax. Sa nu mai spun ca are si fata comerciala(in poza).Ce credeti isi merita banii sau ba? MULTUMESC!!!![]()
M-ai dezamagit sa stii....![]()
I-ati mai bine inca o Daiwa Regal ca esti mai cistigat decit tot felul de "tompete" sau "biciclete " ...sakura ,spro ,shimano ...etc...![]()
![]()
![]()

-
- veteran
Colega despre astfel de mulineta e vorba????
De Spro Blue arc???
.....................................................................................................
"Am rupt cateva piese dintr-un bluearc 9200. Exista undeva vre-un service sau vreo sursa de piese de rezerva? M-ar ajuta si daca are cineva o mulineta identica de vanzare, neutilizabila, dar cu piesele respective intregi."
......................................................................................................

De Spro Blue arc???

.....................................................................................................
"Am rupt cateva piese dintr-un bluearc 9200. Exista undeva vre-un service sau vreo sursa de piese de rezerva? M-ar ajuta si daca are cineva o mulineta identica de vanzare, neutilizabila, dar cu piesele respective intregi."
......................................................................................................

- semlecangheorghe
- veteran
http://www.rapitori.ro/forum/post-18957 ... atentie,se pare ca exista ceva legaturi intre marca Daiwa si unele probleme psihice.