ochelari polarizanti balzer

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Stefan Tudose
Moderator
Moderator

ochelari polarizanti balzer

Mesaj de Stefan Tudose » 26 Mai 2004, 08:36

Buna dimineata la toata lumea,
foloseste cineva ochelari polarizanti de la Balzer? Este tot ce am gasit in Timisoara in momentul asta, asadar nu prea pot face mofturi. Totusi mi-ar prinde bine parerile voastre.
respect,
WSB Dream Team
www.wsbteam.com

trombonezu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de trombonezu » 26 Mai 2004, 13:27

am eu si sa stii ca nu sunt mare sfaraiala! adica eu ii folosesc intens cand conduc si cam atat! pe apa nu te astepta sa vezi fundul la lighean ca nu e chiar asa... din pacate nu am avut ocazia sa fac o comparatie cu unii "mai de marca" dar pe mine blazer nu m-a spart...

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 26 Mai 2004, 13:41

Eu zic ca sunt foarte utili la pescuitul la musca. La celelalte stiluri de pescuit au o utilitate foarte redusa.
Sunt utili mai ales pe paraie (rauri mici), unde poti localiza pestii mult mai bine cu ajutorul lor.
Cat despre Balzer ... nu stiu, dar am auzit ca sunt acceptabili.

Stefan Tudose
Moderator
Moderator

Mesaj de Stefan Tudose » 26 Mai 2004, 14:20

multumesc de raspunsuri,
cunosc efectul lor. deseori pescuiesc stiuca in balti limpezi cu bradis, unde nalucile evolueaza la 0- 1 m adancime. Acoloo pereche de ochelari poate face diferenta. Problema mea e ca toamna trecuta am cazut si i-am spart pe-ai mei, iar de atunci n-am gasit altceva decat balzer, care arata destul de fragil. Spunea cineva mai demult de un test cu celularul. Stiti voi ceva?
respect,
WSB Dream Team
www.wsbteam.com

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 27 Mai 2004, 13:34

Celularele au ecranul polarizant. Asa ca iti pui ochelarii la ochi, te uiti la telefon, activezi luminarea ecranului. Vei vedea afisajul normal. Rotesti telefonul in planul ecranului cu 90 grade si, daca ochelarii sunt buni, nu mai vezi nimic din ceea ce afiseaza telefonul (ecranul se inegreste).

Stefan Tudose
Moderator
Moderator

Mesaj de Stefan Tudose » 27 Mai 2004, 15:14

cred ca am inteles miscarea.
multumesc
WSB Dream Team
www.wsbteam.com

dudi
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de dudi » 31 Mai 2004, 16:45

Eu am incercat cam 10 feluri de ochelari cu acest test(al telefonului), insa toate m-i s-au parut la fel.In sensul ca, nici o pereche nu a facut ecranul complet negru(se distingea cat de cat scrisul).Oricum, sunt multumit de cei pe care i-am cumparat.Este mare diferenta intre pescuitul(la naluci ma refer-clean in special) cu ochelari si fara.

dudi

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 31 Mai 2004, 16:50

depinde foarte mult si de telefon sa stii
eu aveam un telefon la care ecranul nu se inegrea mai deloc la orice tip de ochelar......

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 02 Iun 2004, 07:41

Pentru a nu depinde de telefon:
iei doua perechi de ochelari identici si te uiti prin ambele. Rotesti una fata de cealalta la 90 grade si trebuie sa nu mai vezi nimic.

Wavedancer
veteran
veteran

Mesaj de Wavedancer » 18 Iun 2004, 17:38

Incercati si "testul cu parbrizul". Adica uitati-va la un parbriz de masina dintr-un unghi de 45 de grade. Daca ochelarii sint buni ar trebui sa vedeti clar structura "fagure" a sticlei parbrizului.

Scrie răspuns