spinning la mreana
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
spinning la mreana
Mreana la vobler- am prin in ultima perioada cateva mrene intre 1,5kg si 3kg pescuind la avat. Toate aveau voblerul in gura, si atacau naluca precum un rapitor vorace. Asta sa intamplat pe Mures, si totul sa desfasurat asfel: prima data atacau avatii si cand plecau ei apareau mrenele(pe la ora 19-20). Ce parere aveti?
-
- utilizator constant
-
- utilizator constant
@sir.JONES-treaba sa repetat si anul acesta. Dar acest fenomen este rar si este determinat de depunerile de icre ale pestilor pasnici-lipusi, morunasi. Este ca un fel de cantina a "saracilor" in centrul orasului, unde vin toti rapitorii sa "pape" pestisorii ce depun si nu mai au vigoarea de a se apara de atacul rapitorilor. Astfel vin haite de avati, mrene, somni. Cea mai mare de anul asta a avut putin peste 3 kg(mai exact 3100g) iar a partenerului a avut 4 kg.
Si intradevar drilul cu o mreana mare este spectaculos si plin de adrenalina. Daca ai ocazia sa il incerci iti ramane in memorie mult timp.
Si intradevar drilul cu o mreana mare este spectaculos si plin de adrenalina. Daca ai ocazia sa il incerci iti ramane in memorie mult timp.
sir JONES,sir.JONES scrie:SALUTARE
sunt interesat de treaba asta , as vrea mai multe detalii despre asta ,
cu in locuri de avat merge si mreana , dupa cate stiu eu au arealuri diferite , avatul ataca in apa de jumatate de metru iar mreana mare nu prea vine spre mal
cred ca orice peste mare este si rapitor
Gresesti spunand ca avatul ataca in apa de jumatate de metru,ataca in apa cu tot felul de adancimi,conditia fiind sa existe obleti acolo,de asemenea gresesti referitor la mreana mare.
Mreana mare vine spre mal(depinde normal de locurile respective),ba mai mult pe caldura se adaposteste in scobiturile facute sub mal de curentul puternic al apei, la fel ca si somnul ,cleanul.
Si stiu ce spun deoarece cand eram tanar am prins destui cleni si mrene (si de 2kg.)cu mana pe Oltul copilarii mele, la Bod-Brasov ,in scobiturile amintite.
Jean Scurtu