ce parere aveti despre acest combos??

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

MaryuS_27
junior
junior

ce parere aveti despre acest combos??

Mesaj de MaryuS_27 » 01 Iun 2007, 11:27

ce parere aveti despre acest combos??a folosti cineva mulineta respectiva??ce parere aveti despre ea??dar batzul??merita banii???
multumesc anticipat!
http://www.cabelas.com/cabelas/en/templ ... 20287&rid= :roll:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 01 Iun 2007, 11:40

Mulineta e OK, am una 2500.
De batz nu stiu mare lucru.
Banuiesc ca isi merita banii dar si performanta tot de banii astia este :wink:

mihai izbiceni
veteran
veteran

Re: ce parere aveti despre acest combos??

Mesaj de mihai izbiceni » 01 Iun 2007, 11:42

[quote="- JusT - MaryuS -"]ce parere aveti despre acest combos??a folosti cineva mulineta respectiva??ce parere aveti despre ea??dar batzul??merita banii???
multumesc anticipat!
http://www.cabelas.com/cabelas/en/templ ... 20287&rid= :roll:[/quote]
Am comandat si eu un combos dar cu Shimano Symetre 2500FI si bat IM 7 de 8'6" ,ae am vazut la cineva si mi sa parut acceptabil in raport calitate pret.
Fir intins!!!

mihai izbiceni
veteran
veteran

Re: ce parere aveti despre acest combos??

Mesaj de mihai izbiceni » 01 Iun 2007, 11:53

Mai bine iei un bat xxx EagleII si este mult mai bun decat IM 7 dar este si putin mai scump dar isi merita banii.

BygDaddy
senior
senior

Mesaj de BygDaddy » 01 Iun 2007, 12:20

marfa combosu si iti spun fata de ce am vazut la noi pe piata la raport calitate pret e super buna. Si io mi-am comandat de pe basspro o mulineta exact din aia dar modelu 2500 io am de la daiwa regal spin x1 si sunt foaret multumuit pana acum de ea. La lanseta daca e im7 sigur e buna dar sa nu te astepti ca poti sa bati pe cienva cu ea doar pt pescuit zic io si daca ai grija de ea si esti foarte indragostit de spin oricum peste 2 ani zic io o sa ridici putin stafeta la calitate si la pret!
L-ati dat jos pe Ceausescu acu il vreti pe Gigi Becali!!!!

MaryuS_27
junior
junior

Mesaj de MaryuS_27 » 01 Iun 2007, 14:43

poi eu vroiam sa imi iau batzul respectiv pt clean in special....asta in cel mai scurt timp.....pe viitor intentionez sa imi iau un shimano stradic cu un batz cabelaz xml...

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 01 Iun 2007, 16:55

eu folosesc acest combo si sunt f multumit si de lanseta si de mulineta.
din pacate eu le-am cumparat separat,deci tu ai marele avantaj de le cumpara la pret super ok.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

MaryuS_27
junior
junior

Mesaj de MaryuS_27 » 01 Iun 2007, 17:27

Michael scrie:eu folosesc acest combo si sunt f multumit si de lanseta si de mulineta.
din pacate eu le-am cumparat separat,deci tu ai marele avantaj de le cumpara la pret super ok.
mie pretu imi pare super ok...daca le-as lua separat as plati cu 30$ mai mult...mulineta pot sa o iau ce marime doresc,batzul de asemenea ori ce lungime,actiune etc...

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 01 Iun 2007, 19:32

intotdeauna am zis ca este f rentabil sa te bagi la combo,chiar daca-ti trebuie doar batz sau mulineta,gasesti prieteni care "te ajuta" :D
Michael va recomanda Regulamentul forumului

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 01 Iun 2007, 19:43

Combo-ul respectiv e reflectat destul de fidel de pretzul sau. Mulineta e buna, frana excelenta iar digigear-ul o face sa mearga f. fin. Mai asteptam vreo doi trei ani sa citim review-uri despre comportarea in timp. Momentan, pe piatza nu sunt multe mulinete la acest pretz mai bune decat Exceller-ul.
Batz-ul nu-l cunosc, dar la 20-30$ poate ca merita riscul.
Eu nu-s fan Cabela's, in sensul ca prefer sa cumpar betze de firme care-si fac singure blank-ul.

Cat despre ideea de combo - n-am imbratzisat-o niciodata. Prefer sa-mi imperechez singur mulineta cu batzul. E totusi o solutzie pt ca, de regula, obtzii reduceri de pretz bune. Singurul plus.

Asociez ideea de combo cu "placutele" amintiri din anii '80 cand dupa cozi interminabile la bere "Margineni" primeai si "heringul aferent" dat prin malai si prajit in acelasi ulei.

Oricum, JusT-MaryuS- daca nu ai alte solutzii de betze mai bune, cred ca combo-ul respectiv e o optziune bunicica pt inceput.

Scrie răspuns