LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 24 Aug 2010, 09:09

Viva la revolución !!!
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 24 Aug 2010, 09:45

Ti-am lansat o provocare. Asta e raspunsul tau?

PS Tu nu esti in stare sa faci federatii. Ai incercat si nu ai reusit. Limiteaza-te la Ligi.
PPS FNPSR nu a fost infiintata ca federatie sportiva. Dar este acum in stare sa sustina o federatie sportiva. Cu toate strambele si piedicile care s-a incercat sa fie puse.

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 24 Aug 2010, 09:52

Viva la revolucion! O sa-i spun lui Stefan Dinu "el Che" pe topicul asta, daca imi permite bineinteles. Pana la urma vad ca ies la iveala mult mai multe amanunte desi la noi au ajuns numai "ecouri", poate ca altii stiu mai multe despre "patroni" de cluburi - ca sa vorbim ca la frf - care fac intelegeri mici pentru un viitor mare cu un domn care mi-a atras atentia ca ce scriu eu pe-aici deranjeaza si confuzeaza lumea si nu e de dorit. Acuma mi-a sarit si mie mustarul un pic.

Nea Fane, zi-ne si noua, ca la gradinita, faci federatie sau nu, sa stie cluburile sa vina si sa voteze si sa stim si noi pe cine au pus la conducere, pe cine la bani, ca sa avem si noi mama si tata si incet sa facem roste de ape si structuri profesioniste cum zice stefan si cum "dau io din goarna" numai etopicu asta, de-am scris cateva pagini intregi.

Ti-am zis io ca o dai perversa ca pe Targu Ocna. Acuma nu-i in stare da sustine si totusi cum imi explicai ca rezervarea de nume nu se poate da se poate. Vezi ca devarul iese si ne facem de cacao amandoi, mai putin eu, daca intelegeti ce vreau sa spun. Sau ce, daca Stefan Dinu a incercat odata si nu a reusit nu mai are voie? Ce-i aici, Monopoly?
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 24 Aug 2010, 10:06

Rezervarea este facuta ca si invitatia catre cluburi. Poate veni oricine la constituirea federatiei sportive. Numai ca unii fac pe durii. Cand este vorba de cartat banu, zdroaba cu avizele, etc., se dau la fund. La masa pusa este mai usor de asezat cand bucatele sunt pe masa. Federatia se va infiinta si va fi autorizata cel tarziu pana la sfarsitul lunii octombrie.
Pentru toti priceputii in ale federatiilor ii anunt ca deja au fost stabilite pistele de concurs si federatia va fi bugetata pentru inceput de FNPSR cu 2 miliarde de lei vechi.

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 24 Aug 2010, 10:10

E perfect!
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 24 Aug 2010, 10:15

Tristian scrie:E perfect!
Spune-i si lui St. Dinu. El nu este in stare de o partida in doi cu unul care nu stie sa tina lanseta de capat, dar sa mai faca si o federatie si sa o si bugeteze.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 24 Aug 2010, 10:22

apsalba scrie: Federatia se va infiinta si va fi autorizata cel tarziu pana la sfarsitul lunii octombrie.
Pentru toti priceputii in ale federatiilor ii anunt ca deja au fost stabilite pistele de concurs si federatia va fi bugetata pentru inceput de FNPSR cu 2 miliarde de lei vechi.
apsalba scrie: Am zis sa-mi trimiteti factura si o platesc.

:arrow:
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 24 Aug 2010, 10:23

Tavi scrie:
apsalba scrie: Federatia se va infiinta si va fi autorizata cel tarziu pana la sfarsitul lunii octombrie.
apsalba scrie: Am zis sa-mi trimiteti factura si o platesc.

:arrow:
O poti trimite. Se va plati. Sper sa o aduci personal, intrucat sunt cateva proceduri de facut (financiare, bineinteles). Sper sa recunosti ca nu a fost trimisa pana acum.

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 24 Aug 2010, 16:18

federatia va fi bugetata pentru inceput de FNPSR cu 2 miliarde de lei vechi.
da in parale sau creitari cat vine asta ?
Fane factura nu a aflat ca in Romania exista o singura moneda oficiala - leul - nici nou nici vechi nici alb nici negru ...
S'altare și bunăstare !

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 26 Aug 2010, 19:08

Daca ai ajuns asa departe cu federatia ne pui si noua aici logo-ul (Vezi sa fie musai inregistrat la OSIM) ?
Nu de alta dar sperca noua federtie sa nu aibe un peste spada, sau un rechin ceva ... pestele arlechin e OK zic eu.

PS: zi barbate unde ne duelam si cand ... artificial lures only!
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

Scrie răspuns