LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 10 Dec 2010, 12:43

conform legii denumirea corecta ar fi Federatia Romana de Pescuit Sportiv
asta le includea oricum pe toate, ca subramuri sau ceva de genul asta
deci ar fi avut oricum totul
asa nea apsalba se risca cu o denumire cam pe langa prevederile legii :D
oare de ce? :P
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 10 Dec 2010, 14:42

Probabil denumirea corecta e rezervata de altcineva.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 10 Dec 2010, 16:17

Bingo :D
Nea Tarus si-a facut dinainte :
Federatia de Pescuit Sportiv din Romania :lol:
nici asta nu e tocmai corecta
dar al lui apsalba nici atat :P
poate din a treia incercare reuseste totusi cineva...
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 10 Dec 2010, 16:26

denumirea corecta este acordata exclusiv de MTS ... omul face un mic artificiu ... face o federaţie, o autorizează la MTS iar ulterior ii da denumirea corecta.
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 10 Dec 2010, 17:12

Eu cred ca infiintarea federatiei de pescuit este un pas important si obligatoriu pt. pescuitul de competitie indiferet despre care ramura sportiva este vorba.

Ceea ce nu inteleg este faptul ca "unii" care se tin mari pescari de competitie incearca sa minimalizeze importanta infiintarii federatiei si incearca sa o discrediteze inca de la infiintare indeminind probabil chiar la neafilierea cluburilor constituite deja .

Total gresit.

Motivele pot fi multe , poate ca unii se tem ca isi vor pierde functiile ,altii influentele ,altii pt. ca au razboaie personale cu Popescu de pe net , chiar nu mai conteaza ,ceea ce ar trebui sa conteze ar fi stringerea tuturor doritorilor de competitii sub aceasi umbrela cea a Federatiei.....

Personal ma intereseaza prea putin faptul ca a infiintat Popescu sau Ionescu Federatia de pescuit pot trai linistit cu asta ,in primul rind ma intereseaza din postura de concurent sa ma ocup doar de pescuit in timpul concursului nu sa imi bat capul de unde sa sting bani de-a plati taxa de participare ,bani de motorina si eventual daca am sau nu sponsori la etapa .... basca sa o mai si organizez.. :roll:

Toate astea se vor rezolva din momentul in care Federatia va fi recunoscuta de MTS care implicit o va si bugeta ....cu ce suma , ramine de vazut.
Din cite stiu cea mai "saraca " federatie are un buget anual de 200000 roni.

Ar trebui sa se gindeasca fiecare la ce este mai bine pt. el ca si concurent,sa continue sa bage 300 euro /etapa ca si pina acum sau sa devina spotiv legitimat la fel ca in alte sporturi si participant intr-un campionatul national fara taxa de inscriere. :?:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 10 Dec 2010, 17:18

valistrati scrie:intereseaza din postura de concurent sa ma ocup doar de pescuit in timpul concursului nu sa imi bat capul de unde sa sting bani de-a plati taxa de participare ,bani de motorina si eventual daca am sau nu sponsori la etapa .... basca sa o mai si organizez.. :roll:
Si crezi federaţia va rezolva totul? Si poate va rezolva ... dar nu sub conducerea lui Popescu.
valistrati scrie:Toate astea se vor rezolva din momentul in care Federatia va fi recunoscuta de MTS care implicit o va si bugeta ....cu ce suma , ramine de vazut.
Din cite stiu cea mai "saraca " federatie are un buget anual de 200000 roni.
OK ... sa zicem ca asta e suma (eu am auzit povesti si mai frumoase). Cum se va împarţi pe fiecare ramura? Si funcţionarea FRPS?
valistrati scrie:Ar trebui sa se gindeasca fiecare la ce este mai bine pt. el ca si concurent,sa continue sa bage 300 euro /etapa ca si pina acum sau sa devina spotiv legitimat la fel ca in alte sporturi si participant intr-un campionatul national fara taxa de inscriere. :?:
Asta nu se va întâmpla niciodată ... astea sunt păcăleli vândute de POPESCU.
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 10 Dec 2010, 17:22

Foarte corect, il alegem pe FFFF ca el stie perfect ce sa faca cu banii,....altora.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 10 Dec 2010, 17:29

Eu nu sint pescar de competitie,desi mi-as dori acest lucru,...sint de acord cu tot ce ai spus pina aici ,mai putin cu un singur aspect:Nu unii il discrediteaza pe d-l Popescu,ci insasi faptele domniei sale ...In rest ,mister president ,ai perfecta dreptate.
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 10 Dec 2010, 17:44

Subiectul mesajului: Re: CUPA FNPSR -BARACUDA LA STATIONARScris: Joi Dec 02, 2010 5:52 pm

Localitate: Arad V-am mai spus si va repet : lui Diaconita i-am interzis sa mai scrie aici si va rog si pe voi sa-l lasati in pace !!!!!!!! Credeti-ma ca nu sint atit de prost incit sa nu-mi dau seama cu cine am de-a face in toata aceasta poveste . DIACONITA NU ARE ACCES LA PUNGA !!!!!!!!!!!!!! ...e mult prea mic in FNPSR ca sa poata sa ia decizii financiare . POPESCU gestioneaza TOATE fondurile banesti , pe care din pacate acum NU LE ARE !!!!!!!!! POPESCU E TAPARU SEF !!!!!
Daca aveti ceva personal cu Diaconita rafuiti-va in alta parte , ALTFEL VA STERG POSTARILE !!!!!!!!!!!!!http://www.pescuitstationar.ro/forum/vi ... &start=810

Uite ce parere au altii ,care au avut de-a face cu el,despre D-l Popescu,si cum intelege acesta sa manevreze fondurile.Cit este de usor sa pretinzi lucruri nobile(vai,sa ridicam nivelul pescuitului in Romania),numai ca sa ajungi la Cascaval,recte un fond "bugetat" de M.T.S.

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 10 Dec 2010, 17:53

Subiectul mesajului: Re: CUPA FNPSR -BARACUDA LA STATIONARScris: Mie Noi 03, 2010 5:50 pm

Din respect pentru cei care au fost inselati de catre FNPSR , Popescu si implicit dumneavoastra , pentru ca dumneavoastra v-ati asumat anuntarea concursului si conditiile acestuia , va rog sa nu mai postati pe aici ca sa nu pa puneti in postura de a va bana , pina cind nu se vor achita datoriile asumate.
In alta ordine de idei va pot spune ca , dupa o discutie telefonica avuta astazi cu Popescu , va face direct raspunzator de consecintele concursului Baracuda , spunindu-mi ca citez " el nici pe departe nu are nici un fel de atributii pe linie de competitii si ca in Adunarea Generala din 16.11.2010 va cere explicatii legate de incidentele aparute la acest concurs , celor care se ocupa de ramura competitii " . Intru-n cuvint va trebuii sa va informati seful despre ce s-a intimplat la Brasov si de ce oamenii sint nemultumiti
Nu va asteptati sa va recunoasca ce mi-a spus pentru ca la cit e de escroc v-a nega sigur arincind "mita" in bratele d-voastra

Pentru cei care au participat la acest concurs si se simt inselati de catre FNPSR , reprezentata prin Popescu Stefan , presedinte , si Diaconita Petru , vicepresedinte si responsabil cu competitiile in aceasta asociatie , federatie , ce o fii ,chiar si prin simpla ACHITARE A TAXEI DE CONCURS IN CONTUL CAREI SE PROMITEA APA MINERALA , SUCURI , ASISTENTA MEDICALA , ETC , va rog imi trimiteti pe mesaj privat , numele prenumele , adresa si nr telefon contact , urmind ca eu sa le centralizez si sa le trimit d-nului Av. Poiana.
Fac mentiunea ca cei care au initiat actiunea penala in instanta pentru inselatorie , sint eu , Nutzu , Florin Palcau si Poiana Doru , fiul d-nului Poiana.
Ceilalti care ni se alatura sint bineveniti .
La sfirsit voi face publica lista (doar cu nume si prenume) a celor care s-au alaturat plingerii penale .

http://www.pescuitstationar.ro/forum/vi ... &start=760

Ai zice ca-i curajos nevoie mare,mai ales dupa cum ii raspunde userului Jhonny,dar uite ce "curajos"este,arunca totul in circa d-lui Diaconita>

.

Scrie răspuns