asta le includea oricum pe toate, ca subramuri sau ceva de genul asta
deci ar fi avut oricum totul
asa nea apsalba se risca cu o denumire cam pe langa prevederile legii

oare de ce?

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Si crezi federaţia va rezolva totul? Si poate va rezolva ... dar nu sub conducerea lui Popescu.valistrati scrie:intereseaza din postura de concurent sa ma ocup doar de pescuit in timpul concursului nu sa imi bat capul de unde sa sting bani de-a plati taxa de participare ,bani de motorina si eventual daca am sau nu sponsori la etapa .... basca sa o mai si organizez..![]()
OK ... sa zicem ca asta e suma (eu am auzit povesti si mai frumoase). Cum se va împarţi pe fiecare ramura? Si funcţionarea FRPS?valistrati scrie:Toate astea se vor rezolva din momentul in care Federatia va fi recunoscuta de MTS care implicit o va si bugeta ....cu ce suma , ramine de vazut.
Din cite stiu cea mai "saraca " federatie are un buget anual de 200000 roni.
Asta nu se va întâmpla niciodată ... astea sunt păcăleli vândute de POPESCU.valistrati scrie:Ar trebui sa se gindeasca fiecare la ce este mai bine pt. el ca si concurent,sa continue sa bage 300 euro /etapa ca si pina acum sau sa devina spotiv legitimat la fel ca in alte sporturi si participant intr-un campionatul national fara taxa de inscriere.