oscilante, rotative effzett vs berti vs orkla vs colonel etc
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
oscilante, rotative effzett vs berti vs orkla vs colonel etc
Daca exista un topic unde se discuta de cele mai de succes voblere, propun un clasament de oscilante, rotative dupa parerea fiecaruia.
- micutsebastian
- utilizator constant
Fie vorba eu dau cu Berti fara inel ... Direct din agrafa duo-lock!In toamna asta am ciupit mai bine la dr.pike (10 si 14 g) .A si cu linx (berti) m-am tot luptat...Dar adevarul este ca e aproape imposibil de clasificat oscilanta datorita diversitatii mari de ape si pescari... Ce-mi place la oscilante e faptul ca-ti pun imaginatia la lucru (si indemanarea) mai mult ca oricare alta naluca!
Oricum pentru mine cele mai bune oscilante sunt (ordine aleatoare) cele create de Berti si V.Teleianu (tv lure).Oi fii eu mai patriot na!
Oricum pentru mine cele mai bune oscilante sunt (ordine aleatoare) cele create de Berti si V.Teleianu (tv lure).Oi fii eu mai patriot na!
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
- petre - BerTi
- utilizator constant
Noi pescuim fara inel la partea superioara a oscilantei, prinzand oscilanta direct de agrafa. Dealtfel majoritatea pescarilor (cel putin din cunoscutii nostri) prefera sa pescuiasca fara acest inel, de aceea le facem asa... . Sfatul meu sincer este sa procedati la fel... in general orice inel, agrafa, sau alt element de legatura este bine sa fie evitat (in masura in care este posibil, evident).micutsebastian scrie: Poate ii spune cineva la Berti sa le puna si un inel in cap din fabricatie...ca sa nu ne mai chinuim acasa,in rest sunt excelente
Astfel incat, oricum le-am face, ar exista mici nemultumiri legate de acest aspect... ori ca trebuie pus un inel, ori ca trebuie scos...

Oricum, ma bucur ca "in rest sunt excelente" si va multumesc pentru apreciere.
FIR INTINS!!!
Petre German
BERTI
am si eu o intrebare:
acele "inimioare" rosii de plastic atasate langa tripla oscilantei ajuta la ceva?sunt utile?
oscilantele berti nu au asa ceva...altele da.
se folosesc numai la stiuca?
se folosesc numai daca exista rosioare in apa unde cautam stiuca?
acele "inimioare" rosii de plastic atasate langa tripla oscilantei ajuta la ceva?sunt utile?
Michael va recomanda Regulamentul forumului
- petre - BerTi
- utilizator constant
Eu personal nu folosesc. Stiu multi pescari carora le plac, precum si multi carora nu le plac... probabil ca in viitorul apropiat o sa avem si noi, dar in mod sigur nu vom echipa toate oscilantele cu "inimioare". Cel mai probabil or sa fie ca optiune sau separat, la pungute.Michael scrie:am si eu o intrebare:
Toate cele bune!
- micutsebastian
- utilizator constant