Berti lures---pescuieste cineva cu asa ceva?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
Berti lures---pescuieste cineva cu asa ceva?
Va salut.
A pescuit cineva asa ceva?Am facut o comanda si vreu sa stiu daca au rezultate.
Va multumesc!
A pescuit cineva asa ceva?Am facut o comanda si vreu sa stiu daca au rezultate.
Va multumesc!
-
- veteran
bineinteles ca dau rezultate! totul e sa ai incredere si sa insisti cu ele! am prins pastrav, avat, salau cu lingurile si cicadele Berti! se vede si din site-ul www.bertilure.ro ce peste se iau cu aceste naluci!
-
- veteran
-
- veteran
INCERCA HELICUL
ce sunt 100 % sigure rotative clasic 1 si 2 nichel , si axat nichel sau cu pattern patrate
sunt excelente si ca finisaj si ca si evolutie inca nu am intalnit pe cine care sa se plinga
cu cicadele inca nu am prins dar ca evolutie merg suprinzator de bine si au vibratie destul de buna
ATENTIE CA NUMARUL 1 DE LA BETI CORESPUNDE CAM CU 0 DE BALZER SAU MEPPS - trebuie sa fi atent la lungimea paletei care apare in catalog.
ce sunt 100 % sigure rotative clasic 1 si 2 nichel , si axat nichel sau cu pattern patrate
sunt excelente si ca finisaj si ca si evolutie inca nu am intalnit pe cine care sa se plinga
cu cicadele inca nu am prins dar ca evolutie merg suprinzator de bine si au vibratie destul de buna
ATENTIE CA NUMARUL 1 DE LA BETI CORESPUNDE CAM CU 0 DE BALZER SAU MEPPS - trebuie sa fi atent la lungimea paletei care apare in catalog.
the angler is catching xxx, not by the lure
Michael va recomanda Regulamentul forumului
-
- veteran
- StefanDinu
- veteran
nu s-a plans nimeni de Berti?
ma plang eu atunci.
la mine nu apuca niciodata a doua partida ... parca sunt blestemate ... am si alte rotative si linguri vechi de 10 ani ... desi mai am o singura Berti care a rezistat mai mult dar nu am pescuit cu ea niciodata ... ma gandesc sa le duc la biserica sa le sfintesc ca am pierdut o gramada (macar 20 de bucati).
ma plang eu atunci.
la mine nu apuca niciodata a doua partida ... parca sunt blestemate ... am si alte rotative si linguri vechi de 10 ani ... desi mai am o singura Berti care a rezistat mai mult dar nu am pescuit cu ea niciodata ... ma gandesc sa le duc la biserica sa le sfintesc ca am pierdut o gramada (macar 20 de bucati).