Da, tinutul secuiesc.MuskMd scrie:![]()
si io zic ca vi se pregateste ceva
Arena, singurul topic de polemici.
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Re: Arena, singurul topic de polemici.
da-i prostului o scara , ca el o pune si coboara !
ne mai scrie vre´un articol ?MuskMd scrie:![]()
si io zic ca vi se pregateste ceva
- semlecangheorghe
- veteran

Re: DISCUTII VOBLERE HOME MADE!!
Intrebarea e,daca nu vrei sa-ti vezi tu de pubelele asociatiei

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Te rog, da-mi voie sa ma ridic la nivelul de avocat
Intr-o nu stiu care vara...
Intr-o nu stiu care seara...
Intr-un nu stiu care ceas...
Intr-o nu stiu care vara...
Intr-o nu stiu care seara...
Intr-un nu stiu care ceas...
audumbre scrie:....ala nu observa ca n-aude zgomote ?
semlecangheorghe scrie:Intrebarea e,daca nu vrei sa-ti vezi tu de pubelele asociatiei![]()
![]()
![]()
ej oftopic, treci la arena un' ti-e locul....
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
Ghitaaaaaaaa ...
Promit sa vorbesc cu doamna Ildiko , sa te lase macar seara...o ora, doua. Vrei ?
Si stii ceva ? Mi-am pierdut voblerul ala de la tine. Da ma ! Am nimerit intr-o termoclina, in care s-a constat o extorsiune, a unui degajament intre doua ape dupa cum poti uita. Ma , imi pare rau de el, ca era din ala cu bile.
Nu facea el zgomot puternic, ca n-ai cum sa deosebesti zgomotele dar prindea ma, prindea. Ultima captura a fost o berberitza. Am luat-o pe cadere , intr-o vale dintr-o apa , langa o capitza de fan.
Daca iti iau o pereche de ciorapei noi, pe albastru, imi mai faci unul ? Dar tot cu bile si sa fie din doua bucati. Frecarea aia dintre ele e foarte atractiva pentru somni dar si pentru alti pesti. E ca un cloncanit asa... Si stii ceva ? Sa mi-l trimiti revopsit, sa se schimbe zgomotul, dar el tot o sa prinda, o sa vezi.
Stiu eu o ververita intr-un loc bun. Sigur sa de la el. Dar sa mi-l faci in forma de ghinda , da ?
Pa , te pup !
Promit sa vorbesc cu doamna Ildiko , sa te lase macar seara...o ora, doua. Vrei ?
Si stii ceva ? Mi-am pierdut voblerul ala de la tine. Da ma ! Am nimerit intr-o termoclina, in care s-a constat o extorsiune, a unui degajament intre doua ape dupa cum poti uita. Ma , imi pare rau de el, ca era din ala cu bile.
Nu facea el zgomot puternic, ca n-ai cum sa deosebesti zgomotele dar prindea ma, prindea. Ultima captura a fost o berberitza. Am luat-o pe cadere , intr-o vale dintr-o apa , langa o capitza de fan.
Daca iti iau o pereche de ciorapei noi, pe albastru, imi mai faci unul ? Dar tot cu bile si sa fie din doua bucati. Frecarea aia dintre ele e foarte atractiva pentru somni dar si pentru alti pesti. E ca un cloncanit asa... Si stii ceva ? Sa mi-l trimiti revopsit, sa se schimbe zgomotul, dar el tot o sa prinda, o sa vezi.
Stiu eu o ververita intr-un loc bun. Sigur sa de la el. Dar sa mi-l faci in forma de ghinda , da ?
Pa , te pup !
da-i prostului o scara , ca el o pune si coboara !
- semlecangheorghe
- veteran

candidezi la postul de moderator???Vezi ca e plin de clone pe aici..aaah,am uitat,sint arvunite de muska 13..
Mereti mah la arena si lasati in pace topicul cu woblerele,mama voastra de scandalagii notorii...
Mereti mah la arena si lasati in pace topicul cu woblerele,mama voastra de scandalagii notorii...
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
mey Jiji mey... , de njurat am injurat si io... , dar n-am scris cu rosu .semlecangheorghe scrie:candidezi la postul de moderator???Vezi ca e plin de clone pe aici..aaah,am uitat,sint arvunite de muska 13..
se vede c-ai cedat psihic.. si moral .. dar indemnu tau sa vorghim on topic e oarecum fals dac´ai capitulat in lipsa de argumente
vorba aia... noi cu ce iexpert sa mai vorghim ?
vorba aia... noi cu ce iexpert sa mai vorghim ?
si tot nu inteleg io de ce amesteci tu aici clubul musca 13 !
io sint unicul membru .. , o oaie neagra a clubului ... la care ii place sa se mai balacareasca ...
pe cind clubul e mare , format din oameni cu caracter alesi pe srinceana cu intentii bune si care au facut fapte bune... asa ca : singularizeazama ! te rog !
it is the right thing !
io sint unicul membru .. , o oaie neagra a clubului ... la care ii place sa se mai balacareasca ...
pe cind clubul e mare , format din oameni cu caracter alesi pe srinceana cu intentii bune si care au facut fapte bune... asa ca : singularizeazama ! te rog !
it is the right thing !