Berkley Nanofil
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- stefanflorin
- veteran
- stefanflorin
- veteran
Facut testul la minus patru grade. Pescuit cu Power Pro, mai mult de un lanseu nu mergea, se aduna apa pe inele si pe firul de pe tambur, de la gheata se blocau inelele. Pescuit cu Nanonfil, a adunat cam jumatatea din cantitatea de apa depusa de Power Pro (modelul clasic, cu fir uzat, nu Power Pro Ice). Concluzia: nu e mare branzaSorin scrie:nu ma indoiesc ca ai probat firul dar vroiam sa stiu motivele pt care ti se pare ca ar fi mai bun nanofilul iarna decat alte fire

Ambele fire erau de 10lb.
- haprian ionel
- veteran
Re: Berkley Nanofil
Ati pescuit careva cu nanofil la Clean ? Ei se lauda ca are o culoare difuza dar din ce am citit pe aici se cam murdareste si devine foarte vizibil in apa lucru care poate nu-i place Cleanului. Sau poate grosimea foarte mica a celui de 4lb face sa nu mai conteze vizibilitatea..
Re: Berkley Nanofil
pune inaintas FC de 50cm cu o grosime de 0,2-0,22 si scapi de astfel de griji indiferent de ce textil folosesti ....haprian ionel scrie:Ati pescuit careva cu nanofil la Clean ? Ei se lauda ca are o culoare difuza dar din ce am citit pe aici se cam murdareste si devine foarte vizibil in apa lucru care poate nu-i place Cleanului. Sau poate grosimea foarte mica a celui de 4lb face sa nu mai conteze vizibilitatea..
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...