Berkley Nanofil

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 27 Noi 2011, 20:19

fuzionate sunt si altele gen spiderwire, si nu se rup aiurea, din contra, aproape intotdeauna nod, ala daca se desira cred ca are alta buba.
Urasc atarnatorii!

Gogol
veteran
veteran

Mesaj de Gogol » 27 Noi 2011, 20:24

Eu nu stiu ce-i tot dati inainte cu ruptul la nod. De cand fac teste pe textile, 90 % din cazuri NU s-a rupt de la nod!
Faceti si voi un nod corect si apoi incecrati sa rupeti linia. O sa aveti surpriza.. :wink:

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 27 Noi 2011, 20:43

invata-ne te rog sa facem noduri "corecte". eu stiu numai cu funtitza si poate d-aia :elkgrin:
Urasc atarnatorii!

ringogabi
senior
senior

Mesaj de ringogabi » 07 Dec 2011, 13:07

Sorin scrie:nu ma indoiesc ca ai probat firul dar vroiam sa stiu motivele pt care ti se pare ca ar fi mai bun nanofilul iarna decat alte fire
Facut testul la minus patru grade. Pescuit cu Power Pro, mai mult de un lanseu nu mergea, se aduna apa pe inele si pe firul de pe tambur, de la gheata se blocau inelele. Pescuit cu Nanonfil, a adunat cam jumatatea din cantitatea de apa depusa de Power Pro (modelul clasic, cu fir uzat, nu Power Pro Ice). Concluzia: nu e mare branza :twisted:
Ambele fire erau de 10lb.

cit_a
senior
senior

Mesaj de cit_a » 10 Dec 2011, 21:49

Merg eu pe nanofil si rezultatul e simplu , poti sa ai dopuri de ghiata pe inele dar tot poti lansa la distante chiar enervante cu un nanofil . Mentionez ca si eu folosesc PP in general , iarna isi spune cuvantul un fir nanofil.

haprian ionel
veteran
veteran

Re: Berkley Nanofil

Mesaj de haprian ionel » 11 Mai 2012, 10:02

Ati pescuit careva cu nanofil la Clean ? Ei se lauda ca are o culoare difuza dar din ce am citit pe aici se cam murdareste si devine foarte vizibil in apa lucru care poate nu-i place Cleanului. Sau poate grosimea foarte mica a celui de 4lb face sa nu mai conteze vizibilitatea..

anem
veteran
veteran

Re: Berkley Nanofil

Mesaj de anem » 11 Mai 2012, 12:55

haprian ionel scrie:Ati pescuit careva cu nanofil la Clean ? Ei se lauda ca are o culoare difuza dar din ce am citit pe aici se cam murdareste si devine foarte vizibil in apa lucru care poate nu-i place Cleanului. Sau poate grosimea foarte mica a celui de 4lb face sa nu mai conteze vizibilitatea..
pune inaintas FC de 50cm cu o grosime de 0,2-0,22 si scapi de astfel de griji indiferent de ce textil folosesti ....
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

Scrie răspuns