Care sunt gumele pentru salau care au dat rezultate
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
-
- veteran
Re: Care sunt gumele pentru salau care au dat rezultate
Azu, eu le-am comandat de pe pecheur.com
Scump rau transportul. Merci pt info.
-
- veteran
Eu le-am comandat cat timp eram in Franta si nu am platit transport nimic, la comenzi de peste 49 de euro e transport gratuit. Daca le comanzi de acasa merita doar daca faci o comanda serioasa, altfel 22 de euro/transport este enorm, mai ales daca iei doar 5 plicuri de gume.
nu vad pe nicaieri cele de la siweida,sandra parca...la astea nu se prinde nimic ?
mi-am luat eu o roaba plina si inca nu am prins nimic si ma gandeam ca fiind la inceput de drum cu gumele poate...poate am luat-o pe aratura
mi-am luat eu o roaba plina si inca nu am prins nimic si ma gandeam ca fiind la inceput de drum cu gumele poate...poate am luat-o pe aratura
"nevoia este parintele inovatiei" PLATON
-
- veteran
Am dat si la siweda verde, fara glitter, si am avut atacuri, au miscare buna si sunt extrem de ieftine. Anul acesta o sa le pescuiesc la Chiroiu, unde pierzi multa naluci, sunt ideale pentru ca sunt 1 leu bucata. Dar nu a intrat in topul meu...asa daca era sa trec toate nalucile la care am avut atac de salau faceam lista mare
noah,sa-mi zici si mie daca merg,sa nu ma las de jig pana nici nu m-am apucat
mai am ceva de la cabelas,cateva MT de 10 si nu mai stiu ce....pentru mine gumele astea-s ca si o gramada de chinezi....toti la fel !
mai am ceva de la cabelas,cateva MT de 10 si nu mai stiu ce....pentru mine gumele astea-s ca si o gramada de chinezi....toti la fel !
"nevoia este parintele inovatiei" PLATON
-
- senior
am prins eu la siweida 7,5 verde cu piper - super bune. au plasticul mai tare decat celelalte.
alte gume bune
super shad 7 cm
manns 6 si 8 cm
orka shad de 8 si 9 cm
big hammer
relax ohio si relak kopyto
cateodata am prins si la altele deci nu e nicio regula. daca trage se baga cam la orice.
cateodata nu merge decat la.o culoare anume.. la un twister anume
alte gume bune
super shad 7 cm
manns 6 si 8 cm
orka shad de 8 si 9 cm
big hammer
relax ohio si relak kopyto
cateodata am prins si la altele deci nu e nicio regula. daca trage se baga cam la orice.
cateodata nu merge decat la.o culoare anume.. la un twister anume
Buna! Method shad si Dayva tournament gasiti la DecathlonaZu scrie:Am o intrebare pentru spiridusul: De unde cumperi Illex method shad ? Vreau si eu ceva chestii de la Illex.