tu nu esti in stare nici sa-ti atingi nasul cu degetul dar sa mai "atingi obiective"... De atigerea acestui obiectiv se va ocupa FNPSR, nu AGVPSR.
Cotizatia 2010 , A.J.V.P.S. Bihor !
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
De cativa ani incoace toti se ocupa de obiective ,de bunastare,de amenajari ,de braconieri si cam de toate si...urmarile se vad ....distrugere la maxim cu atatea legi atatia jandarmi atatea ""' controale """ rangeri si alte organe de control...Praf in ochi la fraieri.anul acesta am fost controlat o singura data la Subcetate ,si aia la ora 16 cand lumea mai pleca acasa,in rest nu i-am vazut cu toate ca am fost la pescuit 4 zile pe saptamana ca timp am avut.cel putin sambata si duminica toti care erau la pescuit cu catel cu purcel si pisica , toti sigur erau in"" regula"""si organele de control nu erau niciunde ..asa ca .....sigur o sa ramana ca pana acum daca nu mai rau,ca de bine cainele turba....
In ceea ce ne priveste nu se aplica. Ca participanti la consultarile privind forma Proiectului de ordin privind conditiile de practicare a pescuitului sportiv am propus si sa retinut si introdus in proiectul de ordin (altul decat cel postat pe site-ul ANPA) obligativitatea asociatiilor de a veni cu zona de pescuit preluata de la ANAR in baza unor obligatii certe privind zona respectiva. De asemenea FNPSR va infiinta un corp de paza si control la nivel national de aprox. 800 de persoane care vor fi imputernicite prin OM sa constate infractiunile si contraventiile piscicole. Am inscris federatia in evidentele MADR si M.Mediu si vom demara primele proiecte comune in acest an. S-ar putea ca apele de munte, cu exceptia lacurilor de acumulare, sa fie inchise la pescuit pe o anumita perioada pentru refacerea resurselor acvatice, dublat de ample actiuni de repopulare la nivel national. Este un exemplu din multe alte proiecte. Primul care se va materializa in acest an va fi delimitarea zonelor de pescuit prin panouri indicatoare si se va realiza in acest an. Este un prim pas pentru a limita pescuitul haotic si necontrolat.
Asteptam sa se alinieze la aceste proiecte si cei care stiu ce este de facut, dar o fac doar pe acest forum. Fiti bineveniti.
PS AJVPS Bihor a preluat deja zonele de pescuit pentru anul 2010 si nu am aflat noi?
. Nu de alta, dar ar trebui sa ne contacteze pentru a ne corela proiectele. Poate se suprapun peste zonele preluate de FNPSR si nu este posibil. Pe o zona de pescuit nu pot fi 2 asociatii, conform legii 317/2009.
Asteptam sa se alinieze la aceste proiecte si cei care stiu ce este de facut, dar o fac doar pe acest forum. Fiti bineveniti.

PS AJVPS Bihor a preluat deja zonele de pescuit pentru anul 2010 si nu am aflat noi?

nu ajungeau aia din delta, acuma si apele de munte vor fi inchise?
Da nu mai bine, din banii aia de cotizatii si din fonduri atrase populati voi, pe bune, atat cat trebuie?
Nu de alta, dar la cum stim ca merg treburile in .ro, o sa fie apele inchise in veci si peste tot nu o sa fie... ce sa spun, pescarii cu musca artificiala au golit apele de peste si deh, trebuie inchise...hai ma nene, ne lasi cu aberatiile?
sau crezi ca o sa-i vezi pe aia pe care nu-i vezi acuma, cu curentu si pripianele? NU, ot pe fraierii care dau jdemilioane pe echipament si dau la musca o sa-i "prinzi"
Comportament de hingher, prinde cainii cuminti care nu musca, pe aia ai rai nu-i prinde nici dracu.. Cam asa e cu autoritatile care ar trebui sa pazeasca apele...le pazesc, dar de pescari sportivi cinstiti...de braconieri eprea greu ...sau poate ei sunt sefii braconierilor?
Da nu mai bine, din banii aia de cotizatii si din fonduri atrase populati voi, pe bune, atat cat trebuie?
Nu de alta, dar la cum stim ca merg treburile in .ro, o sa fie apele inchise in veci si peste tot nu o sa fie... ce sa spun, pescarii cu musca artificiala au golit apele de peste si deh, trebuie inchise...hai ma nene, ne lasi cu aberatiile?
sau crezi ca o sa-i vezi pe aia pe care nu-i vezi acuma, cu curentu si pripianele? NU, ot pe fraierii care dau jdemilioane pe echipament si dau la musca o sa-i "prinzi"
Comportament de hingher, prinde cainii cuminti care nu musca, pe aia ai rai nu-i prinde nici dracu.. Cam asa e cu autoritatile care ar trebui sa pazeasca apele...le pazesc, dar de pescari sportivi cinstiti...de braconieri eprea greu ...sau poate ei sunt sefii braconierilor?
mai oameni buni,
intelegeti odata pentru totdeauna ca defapt celor de la agvps,fnpsr si alte asemenea asociatii de teapa lor, li se cam rupe de pescarul sportiv si infima cotizatie ce o capata de pe urma lui.
potul cel mare este acapararea apelor,accesarea fondurilor structurale pe piscicultura si acvacultura si exploatarea apelor astfel acaparate in regim de acvacultura.
aveti idee de cata purcoiul de bani vorbim aici??credeti ca li se rupe lor de cotizatia aia de pescar sportiv??
nu, ei au avut si au nevoie in continuare de adepti pentru a le conferi legitimitate in relatia cu statul roman, altfel cine draqu iar baga in seama??
nu va mai amagiti degeaba, nu pescuitul sportiv ii intereseaza, ba din contra, ii cam incurca, insa marea masa a pescarului roman este o masa buna de manevra
intelegeti odata pentru totdeauna ca defapt celor de la agvps,fnpsr si alte asemenea asociatii de teapa lor, li se cam rupe de pescarul sportiv si infima cotizatie ce o capata de pe urma lui.
potul cel mare este acapararea apelor,accesarea fondurilor structurale pe piscicultura si acvacultura si exploatarea apelor astfel acaparate in regim de acvacultura.
aveti idee de cata purcoiul de bani vorbim aici??credeti ca li se rupe lor de cotizatia aia de pescar sportiv??
nu, ei au avut si au nevoie in continuare de adepti pentru a le conferi legitimitate in relatia cu statul roman, altfel cine draqu iar baga in seama??
nu va mai amagiti degeaba, nu pescuitul sportiv ii intereseaza, ba din contra, ii cam incurca, insa marea masa a pescarului roman este o masa buna de manevra
Da te rog repede Fane ca la Aiud e delir la grebla!De asemenea FNPSR va infiinta un corp de paza si control la nivel national de aprox. 800 de persoane care vor fi imputernicite prin OM sa constate infractiunile si contraventiile piscicole.

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Sti foarte bine ca in actualele conditii nu putem face nimic. Daca tot ii vezi pe cei care dau la grebla de ce nu dai un telefon la 112 si sa chemi politia? Nu crezi ca si tu ai obligatia sa protejezi aceasta resursa?zamfi scrie:Da te rog repede Fane ca la Aiud e delir la grebla!De asemenea FNPSR va infiinta un corp de paza si control la nivel national de aprox. 800 de persoane care vor fi imputernicite prin OM sa constate infractiunile si contraventiile piscicole.La vara nu mai aveti ce proteja!