CINE AR FI PERSOANA POTRIVITA SA CONDUCA F.R.P.S.

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 21 Oct 2011, 10:50

apsalba scrie:d si niste cifre ,
Pe tine nu te intreaba nimeni ce preferi. Esti un nimeni. :lol: :lol:
oricand prefer postura de nimeni in comparatie cu postura ta de HOT, MINCINOS etc etc ... :wink:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 21 Oct 2011, 10:53

Sa fi sanatos. Problema este ca tu ma faci hot fara sa te fi pagubit cu ceva.

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 21 Oct 2011, 11:04

inca nu m-ai pagubit dar intentia de iti baga mana in buzunarul meu se vede in toate postarile pe care le ai ... :wink:

sa inteleg ca pentru tine hot e doar cel care te pagubeste pe tine ... :lol:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 21 Oct 2011, 11:08

d4md3od scrie:inca nu m-ai pagubit dar intentia de iti baga mana in buzunarul meu se vede in toate postarile pe care le ai ... :wink:

Cum imi bag mana in buzunarul tau? De anul viitor iti iei permis de la chiosc si am si eu o contributie la acest lucru.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 21 Oct 2011, 11:09

apsalba scrie:
razvan m. scrie:Si CIPS-ul ai ajuns sa il notifici ??? Inseamna ca tu esti al mai tare de pe planeta ! Ii notifici de le tremura nadragii la ai notificati ! :lol:
Asa intelegi tu sa devii asociat undeva, intr-un organism privat ? Impunandu-te cu forta, prin notificari ? Esti de rasul lumii. Cred ca iti vor da aia un picior direct in fund ! :oops:

Am facut mai in primavara un filmulet cu notificarea ta impotriva LRS, pe care faceam.... ceva, dar nu m-au lasat colegii sa il pun pe you tube. :lol:
Cred ca acelasi lucru va face si CIPS-ul cu NOTIFICAREA asta ! :lol: :lol: :lol:
Te grabesti sau asta este speranta ta? Dupa tine ce trebuia sa fac? Te anunt ca afiliererile internationale se fac cu avizul ANST.
Eu stiu ca afilierile internationale se fac cu avizul ANST, pentru ca am citit Legea sportului. Dar tu nu pricepi ca avizul ANST nu obliga organismul international sa te afilieze ! Asta e problema ta !
Ti-a spus-o pana si amantu-to Gerula, la FIPS si CIPS te afiliezi dupa regulile FIPS si CIPS, nu dupa regulile nationale. Caci federatia din Bangladesh nu se afiliaza la FIPS dupa regulile din Bangladesh, iar federatia din Burkina Faso dupa regulie din Burkina Faso. Nu, toate se afiliaza doar dupa regulile clare din statutele FIPS/CIPS.

Iar regulile acelea, pe care ti le-am tradus de mai multe ori, sunt foarte limpezi:
- nu e nevoie sa fi federatie, merge si asociatie;
- nu e nevoie sa fii constituit ca federatie sportiva, ci este indeajuns sa practici pescuitul sportiv;
- nu e nevoie sa ai reprezentativitate potrivit legislatiei tale interne.

Iar pentru a pleca din FIPS sau CIPS, regulile sunt iarasi clare si sunt inscrise in statutele acelorasi organizatii, nicidecum in legislatiile interne ale statelor de unde provin membrii afiliati. Ca sa plece AGVPS trebuie sa isi piarda calitatea de asociatie nationala. Iar pierderea calitatii de asociatie nationala se face prin desfiintare.

In rest, daca ai obtinut acel c.i.s., bravo tie. Nu e decat o hartie in plus pe biroul federal din camera mica a locuintei tale, care nu va schimba cu nimic lucrurile !
Aaa, poate asa vei mai organiza si tu cate un concurs de pescuit, caci nu mai tine scuza de pana acum cu lipsa cis-ului ! :oops: :oops: :oops:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 21 Oct 2011, 11:16

apsalba scrie:
d4md3od scrie:inca nu m-ai pagubit dar intentia de iti baga mana in buzunarul meu se vede in toate postarile pe care le ai ... :wink:

Cum imi bag mana in buzunarul tau? De anul viitor iti iei permis de la chiosc si am si eu o contributie la acest lucru.
se va da permisul pe gratis? :lol:

cred ca va trebui sa il platesc? si banii aia unde se vor duce?

daca pana acum banii aia mergeau la hotii de la AGVPS de acum hotul ala ai vrea sa devi tu cu "federatia" ta ... doar ca tu vei vrea sa furi mai mult, ca cica trebuie sa stea pescarii profesionisti pe spatele pescarilor amatori ...

inchipuie-ti ca mergi la mare si joci un volei pe plaja cand la un moment dat apare un nene si iti spune ca trebuie sa platesti niste bani pentru ca federatia romana de volei are nevoie de resurse ... :roll: ... aceeasi asociere o poti face si cu jucatul unei miute in curtea scolii ... :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 21 Oct 2011, 11:18

apsalba scrie:Tu cum crezi daca am notificatCIPS?

Pina in momentul de fata ,eu stiu ca nu ai primit C.I.S.-ul si pentru aceasta ai cerut in instanta ca emitentul acestuia sa ia o pozitie.
Asadar intreb-ai primit C.I.S-ul??DA SAU NU??

Pentru ca ar mai exista varianta sa-l consideri primit,pentru ca a trecut termenul prevazut de lege,pentru un raspuns de la A.N.S.T....

Caci si in primavara ai blufat ca il ai ,desi nu-l aveai...

Asadar im momentul acesta Federatia,are C.I.S.,sau nu are???
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 21 Oct 2011, 11:21

Domnul Dorel Harsan din Arad, cu care am vorbit despre treaba asta acum vreo luna stia ca Federatia are deja c.i.s. ! Se pare ca Popescu raspandeste zvonuri false, ca sa nu le zic altfel, chiar si printre oficialii federatiei. Atunci ce ne mai miram noi, astia de pe internet ca ne mai minte din cand in cand "in fata" ! :oops:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 21 Oct 2011, 11:23

Taci mah,ca iarasi intra in ”imersiune”si nu ne mai raspunde...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 21 Oct 2011, 11:37

apsalba scrie:

Nea Fane...sa ne aducem aminte de permisele vandute DOAR la pachet cu COTIZATIA de membru de catre asociatiile membre ale defunctei FNPSR in frunte cu defuncta APSALBA, creatiile matale.
Cati bani s-au strans atunci din cotizatii?
Unde sunt acei bani??????
Ca eu nu am vazut nimic din ei...nu am vazut paza, nu am vazut populari, nimic, nimic.. vorbesc de apele publice aici, ca pentru alea am platit permis, nu pentru baltoace rezultate din balastiere!
Exemplu concret: intr-un an, satul de AJVPS, am luat permisul de la Eco-Pescar Medias, membra a FNPSR. Nu am vazut picior de Eco-Pescar pe Olt...
Iata cum ti-ai bagat mana in buzunarul meu si al miilor (sau sutelor de mii?) de pescari care au platit cotizatii caracatei mosita de tine ca alternativa la AGVPS!
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Scrie răspuns