oricand prefer postura de nimeni in comparatie cu postura ta de HOT, MINCINOS etc etc ...apsalba scrie:d si niste cifre ,
Pe tine nu te intreaba nimeni ce preferi. Esti un nimeni.![]()

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Cum imi bag mana in buzunarul tau? De anul viitor iti iei permis de la chiosc si am si eu o contributie la acest lucru.d4md3od scrie:inca nu m-ai pagubit dar intentia de iti baga mana in buzunarul meu se vede in toate postarile pe care le ai ...
sa inteleg ca pentru tine hot e doar cel care te pagubeste pe tine ...
Eu stiu ca afilierile internationale se fac cu avizul ANST, pentru ca am citit Legea sportului. Dar tu nu pricepi ca avizul ANST nu obliga organismul international sa te afilieze ! Asta e problema ta !apsalba scrie:Te grabesti sau asta este speranta ta? Dupa tine ce trebuia sa fac? Te anunt ca afiliererile internationale se fac cu avizul ANST.razvan m. scrie:Si CIPS-ul ai ajuns sa il notifici ??? Inseamna ca tu esti al mai tare de pe planeta ! Ii notifici de le tremura nadragii la ai notificati !![]()
Asa intelegi tu sa devii asociat undeva, intr-un organism privat ? Impunandu-te cu forta, prin notificari ? Esti de rasul lumii. Cred ca iti vor da aia un picior direct in fund !![]()
Am facut mai in primavara un filmulet cu notificarea ta impotriva LRS, pe care faceam.... ceva, dar nu m-au lasat colegii sa il pun pe you tube.![]()
Cred ca acelasi lucru va face si CIPS-ul cu NOTIFICAREA asta !![]()
![]()
se va da permisul pe gratis?apsalba scrie:Cum imi bag mana in buzunarul tau? De anul viitor iti iei permis de la chiosc si am si eu o contributie la acest lucru.d4md3od scrie:inca nu m-ai pagubit dar intentia de iti baga mana in buzunarul meu se vede in toate postarile pe care le ai ...
apsalba scrie:Tu cum crezi daca am notificatCIPS?
Nea Fane...sa ne aducem aminte de permisele vandute DOAR la pachet cu COTIZATIA de membru de catre asociatiile membre ale defunctei FNPSR in frunte cu defuncta APSALBA, creatiile matale.apsalba scrie:Cum imi bag mana in buzunarul tau? De anul viitor iti iei permis de la chiosc si am si eu o contributie la acest lucru.d4md3od scrie:inca nu m-ai pagubit dar intentia de iti baga mana in buzunarul meu se vede in toate postarile pe care le ai ...