A sucombat LRS?

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
old_radu
veteran
veteran

Re: A sucombat LRS?

Mesaj de old_radu » 15 Ian 2013, 20:45

zavera scrie:...

Iar aţi înţeles greşit ! Am zis că, dacă se interpretează ...
Sunt convins că dvs. nu riscaţi nimic, indiferent de natura intenţiilor (dacă aveţi aşa ceva, evident). :lol:
...regulamentele nu se interpreteaza , se respecta sau se incalca !
...ce sa risc ?... faptul ca intentia mea de a-ti atrage atentia , ca nu tot ce este teorie are aplicabilitate sau cel putin nu in anumite locuri si in anumite momente , te face sa devi recalcitrant si chiar obraznic , ma lasa rece :mrgreen:

haralambie
junior
junior

Mesaj de haralambie » 15 Ian 2013, 21:02

domnilor omu' vrea sa dea o mana de ajutor pare si coerent in ceea ce spune...
si tocmai pe el v-ati gasit sa-l puneti la zid?

regulamentul oricum e degeaba (pe langa ca e aberant si arogant)... si zicand asta analizati ce s eintampla ca injurii in paginile dinainte..
deci sa nu-l impuscam tocmai pe cel bine intentionat :)
stiu si eu poate am incalcat ... aparand unul care deja e stigmatizat!
pe ~~~

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 15 Ian 2013, 21:22

old_radu scrie:
zavera scrie:...

Iar aţi înţeles greşit ! Am zis că, dacă se interpretează ...
Sunt convins că dvs. nu riscaţi nimic, indiferent de natura intenţiilor (dacă aveţi aşa ceva, evident). :lol:
...regulamentele nu se interpreteaza , se respecta sau se incalca !
...ce sa risc ?... faptul ca intentia mea de a-ti atrage atentia , ca nu tot ce este teorie are aplicabilitate sau cel putin nu in anumite locuri si in anumite momente , te face sa devi recalcitrant si chiar obraznic , ma lasa rece :mrgreen:
Aţi citat trunchiat ! Iată fraza mea:Iar aţi înţeles greşit ! Am zis că, dacă se interpretează ca rea voinţă, reclamă pe faţă sau mascată, se poate şterge postarea sau mi se poate anula contul.

Nu era vorba de interpretarea regulamentului, ci de interpretarea intenţiilor mele !

Permiteţi-mi, vă rog, să răman politicos, altfel pot deveni recalcitrant. Şi mai ales, caustic ! Obraznic, niciodată.
Iar dacă sunt tanăr, nu înseamnă că sunt şi prost. Varsta nu garantează nivelul IQ-ului.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 15 Ian 2013, 21:54

zavera,
Vom organiza toate competitiile oficiale ale Romaniei si vom asigura participarea tuturor loturilor de sportive la toate competitiile oficiale internationale, dupa ce vom obtine toate autorizarile prevazute de lege. Daca federatia se va impune prin ceva, va fi prin disciplina.
Ca sa te lamuresc de ce tot il zoresc pe Adelin sa se legitimeze, este dintr-un motiv foarte simplu; pe langa gura lui mare este un sportiv talentat si cred ca si serios in ceea ce priveste disciplina de concurs si fair play-ul. Ce nu stie el sau se face ca nu stie, este faptul ca pentru a participa la competitii internationale trebuie sa fi selectionat de federatia nationala. Pentru a fi selectionat, trebuie sa ai calitatea de pescar sportiv. Pentru a participa la competitii oficiale, sportivul trebuie sa fie legitimat de un club sportiv, afiliat la federatia sportiva nationala, singura abilitata de lege sa selectioneze sportivii si sa reprezinte Romania la forurile sportive internationale. Da asta il sfatuiesc, dezinteresat. Daca este sincer, va recunoaste ca cea mai mare dezamagire pentru el va fi sa nu participe anul acesta intr-un lot reprezentativ. Anul acesta se vor intampla multe in pescuitul sportiv romanesc. Baietii astia stiu acest lucru, dar fac pe interesantii.
Oricum, iti garantez ca ALRS va sucomba cat de curand. O spun cu regret, nu pentru ce se intampla acum, ci pentru uriasa speranta care s-a pus in aceasta structura si pentru ca a fost administrata dupa ureche. Unii isi fac iluzii ca vor infiinta o federatie de spinning, cum si unii vor sa faca o federatie de crap, iar altii una de musca artificiala. Cei care trag aceste sperante dovedesc inca o data infantilism.

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 15 Ian 2013, 21:54

@ zavera
...te faci ca nu intelegi...ai trecut pe rosu...cu intentie , fara intentie... aveai intentia sa treci pe verde , te iertam . :oops:
...de regula se judeca faptele nu intentiile !

...
zavera scrie: Iar dacă sunt tanăr, nu înseamnă că sunt şi prost. Varsta nu garantează nivelul IQ-ului.
...nu ti-a zis nimeni ca esti prost , dar nici destept. :oops:
...si ai dreptate , varsta nu garanteaza nivelul IQ-ului , dar sper sa ajungi la varsta la care sa-ti dai seama de asta . :lol:

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 15 Ian 2013, 22:06

Radu,
Pe bune , l-ai lasat pe Terybill si te-ai apucat de Zavera? Asta-i un subiect de care unora ne pasa. Lasa-l sa vorbeasca, pana acum n-ai facut decat sa incerci sa-i inchizi gura si sa ne convingi ca suntem niste prosti ca avem speranta si credem in ceva. Ti-am inteles pozitia si chiar nu cred ca e cazul sa mai insisti. Daca ai vreo propunere constructiva te ascultam.

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 15 Ian 2013, 22:15

apsalba scrie:zavera,
Vom organiza toate competitiile oficiale ale Romaniei si vom asigura participarea tuturor loturilor de sportive la toate competitiile oficiale internationale, dupa ce vom obtine toate autorizarile prevazute de lege. Daca federatia se va impune prin ceva, va fi prin disciplina.
Ca sa te lamuresc de ce tot il zoresc pe Adelin sa se legitimeze, este dintr-un motiv foarte simplu; pe langa gura lui mare este un sportiv talentat si cred ca si serios in ceea ce priveste disciplina de concurs si fair play-ul. Ce nu stie el sau se face ca nu stie, este faptul ca pentru a participa la competitii internationale trebuie sa fi selectionat de federatia nationala. Pentru a fi selectionat, trebuie sa ai calitatea de pescar sportiv. Pentru a participa la competitii oficiale, sportivul trebuie sa fie legitimat de un club sportiv, afiliat la federatia sportiva nationala, singura abilitata de lege sa selectioneze sportivii si sa reprezinte Romania la forurile sportive internationale. Da asta il sfatuiesc, dezinteresat. Daca este sincer, va recunoaste ca cea mai mare dezamagire pentru el va fi sa nu participe anul acesta intr-un lot reprezentativ. Anul acesta se vor intampla multe in pescuitul sportiv romanesc. Baietii astia stiu acest lucru, dar fac pe interesantii.
Oricum, iti garantez ca ALRS va sucomba cat de curand. O spun cu regret, nu pentru ce se intampla acum, ci pentru uriasa speranta care s-a pus in aceasta structura si pentru ca a fost administrata dupa ureche. Unii isi fac iluzii ca vor infiinta o federatie de spinning, cum si unii vor sa faca o federatie de crap, iar altii una de musca artificiala. Cei care trag aceste sperante dovedesc inca o data infantilism.
Am înţeles perfect poziţia dvs. şi cred că faceţi bine că aşteptaţi să obţineţi toate autorizările prevăzute de lege.
Singura problemă este că dl. Adelin va fi probabil foarte, foarte bătran în momentul acela. Nu cred că-l mai veţi selecţiona.
Oricum, nu vă împiedică nimeni pană atunci să căutaţi talente, să formaţi generaţii sportivi competitivi şi să-i aruncaţi în luptă la momentul respectiv.
Am răbdare (nu şi tutun, pentru că nu fumez!) pană atunci ! Sper să mă pot reculege, peste mulţi ani, la statuia dvs. de ctitor al pescuitului de competiţie romanesc. O voi face sincer !

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 15 Ian 2013, 22:17

Radu , lasa mai omu in pace , chiar te agatzasi rau de el , mie imi place cum le zice , demult no mai fu unu serios asa pe forum, o sa ii treaca repede :lol: dar macar are speranta ca se poate face ceva, chiar si la nivel de idee , incearca, se zbate aici, e destul comunistu' de Popescu care se lauda ca face si drege, nu mai strica si tu atmosfera :P

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 15 Ian 2013, 22:41

@ zavera

...uite , ma roaga Andrei Riga si Marius sa te las sa debitezi in continuare metode de a scoate din impas situatia competitionala a pescuitului din Romania.
...pentru a demonstra ca sunt un baiat intelegator , am sa le ascult rugamintea si ma intorc la bunul meu amic , " terrybill ". :lol:
...mai am totusi , o ultima recomandare :ai grija la pragul de sus !

Avelo bahtalo !

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 15 Ian 2013, 22:50

old_radu scrie:@ zavera

...uite , ma roaga Andrei Riga si Marius sa te las sa debitezi in continuare metode de a scoate din impas situatia competitionala a pescuitului din Romania.
...pentru a demonstra ca sunt un baiat intelegator , am sa le ascult rugamintea si ma intorc la bunul meu amic , " terrybill ". :lol:
...mai am totusi , o ultima recomandare :ai grija la pragul de sus !

Avelo bahtalo !
Mulţumesc ! Eu privesc mereu în sus, văd bine şi nu mi-e teamă de pragul acela. Deşi am 1,94 m.
Ca să fim quite, vă fac şi eu, o recomandare. Renunţaţi să priviţi mereu în jos, pentru că vă stricaţi linia.
Poate vreţi să evitaţi gropile, dar, dacă e să se întample...drace, m-am molipsit şi eu de pesimismul ăla înţelept ! :lol:

Dacă v-am supărat cu ceva, scuze ! No hard feelings !

Scrie răspuns