LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 18 Mai 2011, 16:28

apsalba scrie:
T.Adrian scrie:Este de-a dreptul amuzant cu cata eleganta se sustrag ambele parti de la subiectele "sensibile" :lol: :lol: :lol:
Nu ma sustrag, dar ovidiu 14 probabil ca a incurcat-o prin cortul pe care i l-am facut cadou, impreuna cu sacii de dormit, saltelele si lampa de cort. Ce a uitat probabil este ca organizarea s-a facut de APS Alba, nu de federatie, iar suta de lei care a fost platită de participanti s-a tradus in gratare, pulpe de pui, bere care s-au consumat de participanti in cele trei zile de concurs. Vinul a fost din partea casei, ca si palinca. :lol: Din cate stiu, fiecare participant a plecat cu cate un cort echipat complet (saci de dormit - 2 buc., saltele, lampa de cort) care faceau mai mult decat amarata aia de suta de lei. Dar in lipsa de argumente logice privind competitiile neautorizate organizate de LRS, aplica si el metoda : Da cu cacao ca poate te crede cineva. Are profesori de calitate pe acest forum. Iar caracterul este demn de un academician. De la academia Catavencu. :D
Printre beneficiari: Ristivan Ovidiu, Lucian Constantin, Stefan Dinu, Dan Craciun,s.a. Ar putea sa confirme, daca sunt barbati.
Mai Popescule,
- ca te-ai maro stie toata lumea, de la Alba si pana la Bucuresti
- ca ti-ai atras oameni cu promisiuni desarte pe care ulterior le-ai transformat in dezamagiri, iarasi suna familiar pentru cine te cunoaste
- ca ai nenorocit lacurile de pastrav, inclusiv minunatia de Bolboci unde am fost pana cand mana ta "jurudica" a reusit sa blocheze dreptul RNP-ului de administrare, iar o stie lumea si ti-am zis-o si la telefon : ESTI UN VIRUS CE DISTRUGE PE CE PUNE MANA
- ca incerci sa distrugi si sa acaparezi tot ceeace au construit unii fara nerusinare, si pe asta ti-am zis-o la telefon.
dar ca sa zici ca eu am luat un cort de la tine este cea mai mare nerusinare si tupeu, de cortul tau aveam eu nevoie?
nici macar nu mi-am luat vre-un premiu consistent ca am castigatul concursul !

povesteste-ne totusi cum ai acoperit cei 50.000 de EURO pe care i-ai luat din exploatarea bazinelor de extractie ale nisipului necesare la constructia autostradei ?
si pe care i-ai transferat in propria asociatie cu toate sa se facusera cu ajutorul Federatiei ?
tot asa vei proceda si cu noua constituita federatie ?

hai curaj, da-ne detalii!
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 18 Mai 2011, 16:49

apsalba scrie:Cine se apuca de lucru fara autorizatii, proiecte si fara bani? Probabil intr-o luna se vor turna cele 15 fundatii pentru casute. Atunci ce mai zici? Deja se sapa la ele.
Dar de proiectul de pe A1 Bucuresti - Pitesti ce zici? Maine incep masuratorile si se fac studiile geotehnice. O sa-ti trimit niste poze. :lol: :lol: :lol:

PS Conditia necesara ca sa termini un lucru este sa-l incepi. Nu am vazut prea multe proiecte de acest fel.

As fi tare curios sa vad poze de la fata locului cu fundatiile turnate si tablita pe care scrie denumirea obiectivului.Daca este asa,felicitari domnule ,m-ai uimit...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 19 Mai 2011, 19:18

Tabla cu santier in lucru era pe malul celalalt, ca si fundatiile. Saptamana viitoare o sa fie o ampla actiune de ecologizare a zonei cu cateva clase de elevi si pescarii din Orastie, primii beneficiari ai acestui obiectiv.

PS Astazi am facut masuratorile si pe locatia de pe A1 Bucuresti Pitesti km. 64, ca si studiile geotehnice. Cine trece pe autostrada poate verifica. :lol: :lol:
Saptamana viitoare demaram investitiile si in judetul Gorj. In Timis vor incepe probabil luna viitoare. Se mai inscrie cineva?
La Arad vom colabora cu federatia de canotaj pe proiectul deja existent in zona Caramidaria veche. Poate asa ne vom si cunoaste. :lol: :lol: :lol:
Suna bine?

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 19 Mai 2011, 20:00

n-ai de gand sa raspunzi?

poate completezi si ne spui care au fost motivele excluderii tale din APS ALBA, sa fie cumva legate de aceiasi speta ?
chiar crezi ca nu o sa se afle?
hai curaj, fa-o singur sa nu o fac eu!

P.S. nu crezi ca ar fi macar moral sa renunti la nick-ul apsalba dupa ce ai fost exclus ? ... a, moralitate lui Popescu, am uitat, scuze !
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 19 Mai 2011, 21:14

apsalba scrie: Suna bine?
Suna bine. Dar nu se vor finaliza niciodata. Ca si celelalte povesti nemuritoare pe care ni le-ai tot spus.
apsalba scrie:Trimis: Mie 09 08, 2010 9:11 pm
Tavi,
Verifica la Primaria Cristian, jud. Sibiu. Avem un contract in baza caruia vom face o balta de 14,5 ha chiar sub aeroportul Sibiu. Am preluat prin contract Balta Lancram de langa Sebes. In toamna o bagam in lucru si o vom amenaja. Mai avem ceva tentative care sper ca se vor concretiza prin zona Brasovului. O sa le aflati in curand. Ideea este ca fiecare club sa aiba balta lui. Las la o parte proiectul Orastie care este al federatiei.
apsalba scrie: Trimis: Vin 02 29, 2008 8:39 am
lucram la planul de management al resurselor acvatice vii pe acest bazin (de ce nu la facut RNP Sibiu?).
era vorba despre Oasa :P
apsalba scrie:Trimis: Mar 02 22, 2011 1:28 pm
Avem si un protocol incheiat in acest sens cu ANPA. Maine se va stabili si un draft de programe de actiuni si proiecte comune cu ANPA care va fi obligatoriu pentru toate asociatiile luate in evidenta in baza art. 25 (1) din OUG 23/2008. Acelasi protocol a fost parafat si cu ARBDD. Asa ca sa nu planga nimeni asociatiile din FNPSR pentru ca membri lor o sa aiba unde pescui.
apsalba scrie: Trimis: Sam 12 04, 2010 Ordinul va fi modificat. Ieri am avut consultari cu ANPA si s-au operat modificari de fond.
apsalba scrie:Trimis: Sam 09 11, 2010 Am fost putin plecat la Deva pentru a depune documentatia de avizare pentru investitia de la Orastie, dupa care am fugit la Chetani unde vrem sa facem si acolo o investitie pentru asociatiile din judetul Mures.

apsalba scrie: Trimis: Sam 08 28, 2010 9:05 am Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
semlecangheorghe a scris:
Ce planuri aveti pentru anul viitor,2011?

Anul viitor Campionatul National de pescuit sportiv, Cupa Romaniei si toate competitiile nationale la toate disciplinele de pescuit sportiv vor fi organizate de FRPSC.
apsalba scrie:Trimis: Sam 06 26, 2010 Este vorba de una din cele mai puternice firme din Romania care se numeste Hidroconstructia si care in curand va aparea ca sponsor oficial pe web-ul federatiei. Contractul a fost semnat si este operational.
apsalba scrie: Trimis: Sam 03 13, 2010 11:03 am Prima actiune propusa de fnpsr, conform prevederilor Legii 317/2009 este delimitarea zonelor de pescuit, a zonelor protejate si a zonelor interzise la pescuit. Actiunea a demarat, urmand ca MMP si ANPA sa desemneze persoanele care sa faca parte din grupul de lucru ce se va constitui in acest sens. Noi venim cu proiectele si sursele de finantare.
apsalba scrie:Trimis: Mar 03 09, 2010Azi am primit acordul Ministerului Mediului si Padurilor pentru inceperea primului progranm de actiuni comune refeitor la delimitarea zonelor de pescuit, a zonelor protejate şi a zonelor interzise la pescuit. Mâine voi solicita ANPA desemnarea colectivului propiu pentru demararea acestui program de actiuni la nivel national, aşa cum prevede art. 25(1) din Legea 317/2009.
apsalba scrie:Trimis: Joi 02 11, 2010Vezi ca mai dau drumul la un proiect in Alba. Maine se fac studiile geo.
apsalba scrie: Trimis: Mie 01 06, 2010 12:54 pm FNPSR incepe o vasta actiune la nivel national privind delimitarea zonelor de pescuit sportiv, a zonelor de refacere biologica si a zonelor interzise la pescuit, ca prima masura a planului convenit cu ANAR. Cine trebuie sa finateze aceasta actiune dupa parerea ta?
De asemenea suntem in curs de infiintare a corpului federal de paza si control.
apsalba scrie:Trimis: Dum 01 03, 2010 1:29 pm Iti garantez ca vei lua permisul de la magazin. Punem pariu?
apsalba scrie: Trimis: Lun 12 28, 2009 10:06 am De asemenea FNPSR va infiinta un corp de paza si control la nivel national de aprox. 800 de persoane care vor fi imputernicite prin OM sa constate infractiunile si contraventiile piscicole. Am inscris federatia in evidentele MADR si M.Mediu si vom demara primele proiecte comune in acest an. S-ar putea ca apele de munte, cu exceptia lacurilor de acumulare, sa fie inchise la pescuit pe o anumita perioada pentru refacerea resurselor acvatice, dublat de ample actiuni de repopulare la nivel national. Este un exemplu din multe alte proiecte. Primul care se va materializa in acest an va fi delimitarea zonelor de pescuit prin panouri indicatoare si se va realiza in acest an. Este un prim pas pentru a limita pescuitul haotic si necontrolat.
apsalba scrie: Trimis: Lun 10 12, 2009 Banii vor fi virati, in mod cert.
:twisted:
apsalba scrie:Trimis: Sam 03 21, 2009 11:45 am Joi conducerea FNPSR se va intalni cu presedintele CJ Gorj, dl. Calinoiu pentru a semna un acord de parteneriat in vederea realizarii acestui obiectiv. Va participa si CJ Hunedoara. FNPSR va depune un proiect in acest sens si a demarat procedurile de obtinere a acordurilor de la ANPA, ANAR si Agentia pentru Mediu. In toamna defileul Jiului va fi populat cu 3.000 de exemplare de lostrita pe o distanta de 25 de km.
apsalba scrie:Trimis: Joi 01 22, 2009 Tavi,
Se pare, ca si altii, ca ne subestimezi. Daca ne-am apucat de treaba asta fi convins ca o sa o ducem pana la capat. O sa vezi ca se poate. ANPA ne-a confirmat data la care vom purta discutiile pe tematica pe care am propus-o. Spre deosebire de altii, noi nu cerem bani, ci aducem bani. Ce zici de un proiect de populare cu lostrita a Jiului? ANPA a dat deja acordul de principiu. Ramane sa depunem proiectul. O sa constati in 2-3 ani ca s-a facut ce n-a facut RNP-ul in 60 de ani. O sa lansez o invitatie publica pentru cei interesati sa participe la urmatoarea AG a fnpsr din luna martie unde se va discuta BVC, planurile de investitii si proiectele nerambursabile pe fiecare asociatie. Daca o asociatie are trei membrii, dar buni, face cat una de 10.000 de platitori de taxe ignoranti.

PS Prin proiectul pe care l-am depus spre finantare avem prevazuta logistica la nivel national. Avem in studiu posibilitatea monitorizarii prin satelit a tuturor bazinelor hidrografice, lucru de care este interesata si ANPA. Poti acum sa faci comparatie intre o actiune de strans gunoaie si un proiect serios.
apsalba scrie:La cate donatii am facut eu, asta nici nu conteaya (ca valoare). Poti verfica de exemplu la Universitatea 1 dec. alba iulia sa vezi cine da burse la studenti, fiind singura firma ce face asa ceva. Mai bine recunoasteti ca acest demers este un fiasco,asa cum am anticipat, iar HellRAISER un visator care a crezut ca el a pus coada la pruna. Sunt pline cimitirele de oameni animati de bune intentii si care s-au dovedit utopii. Astept factura. Cand populati postati-o sa o vada toate lumea si peste doua zile sa postati extrasul de cont.
apsalba scrie:Trimis: Mie 02 11, 2009 9:50 am
Rezultate, nu vorbe.
Ultima oară modificat 19 Mai 2011, 22:51 de către Tavi, modificat 1 dată în total.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 19 Mai 2011, 21:31

apsalba scrie:Tabla cu santier in lucru era pe malul celalalt, ca si fundatiile. Saptamana viitoare o sa fie o ampla actiune de ecologizare a zonei cu cateva clase de elevi si pescarii din Orastie, primii beneficiari ai acestui obiectiv.

PS Astazi am facut masuratorile si pe locatia de pe A1 Bucuresti Pitesti km. 64, ca si studiile geotehnice. Cine trece pe autostrada poate verifica. :lol: :lol:
Saptamana viitoare demaram investitiile si in judetul Gorj. In Timis vor incepe probabil luna viitoare. Se mai inscrie cineva?
La Arad vom colabora cu federatia de canotaj pe proiectul deja existent in zona Caramidaria veche. Poate asa ne vom si cunoaste. :lol: :lol: :lol:
Suna bine?

Ce sa sune bine?Proiectul acela exista de ani buni si nu s-a miscat nimic...Zona este in lucru,pentru autostrada...O sa mai curga apa multa pe Mures pina o sa fie pista aceea de canotaj gata. Daca o sa fie...Deocamdata la Spitalul Judetean se reduc numarul de paturi..Cine o sa aiba bani sa construiasca pista de canotaj...???Si nu cred ca ne vom cunoaste in felul acesta .Poate daca mai treci in vizita pe la d-l Harsan.Eu stau pe aproape..
Eu vreau sa vad tablita pe care scrie denumirea obiectivului si la beneficiar:"federatia romana de pescuit.....etc""Atunci te cred ,pina atunci ma indoiesc..Pentru ca daca as fi fost in locul tau cind ai filmat spotul pentru infopescar, n-as fi lasat sa nu filmeze citeva prim-planuri cu tablita in cauza...Uite asa sint eu ruda cu unu Toma...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 19 Mai 2011, 22:07

SUPER TARE!!!...parca e un episod din "Viatza satului", emisiunea comunista ce rula in fiecare duminica dimineata pe TVR1.Pe mine m-ai convins cu clipul ala!....sigur nu o sa fac parte din federatia dumitale!!! :lol: :lol: :lol: ...cu toate ca nu m-as mira sa vad tot mai multe oi adunandu-se la fluierul mincinos al ciobanului... :cry:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 19 Mai 2011, 23:17

Dupa 1 an de zile vine si plateste cateva premii.... :lol: asta ca sa nu mai sara unii in sus ca Federatia este condusa de un escroc . :lol:
Porma vine cu un filmulet inregistrat la locul de unde niste firme isi iau material pentru constructii ... :lol: :lol: "aici va fi federatia" . :lol: :lol:

Io stau si ma intreb...aia care l-au filmat...chiar l-au crezut sau l-au lasat ispre' pentru amuzament ? :lol: :lol: :lol:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 20 Mai 2011, 01:29

Adelin scrie:
SUPER TARE!!!...parca e un episod din "Viatza satului", emisiunea comunista ce rula in fiecare duminica dimineata pe TVR1.Pe mine m-ai convins cu clipul ala!....sigur nu o sa fac parte din federatia dumitale!!! :lol: :lol: :lol: ...cu toate ca nu m-as mira sa vad tot mai multe oi adunandu-se la fluierul mincinos al ciobanului... :cry:
:lol: :lol: :lol:

Apsalba , aka Popescu Stefan , tu esti departe rau de ce inseamna pescuit :cry: :oops:

Pescuitu in mintea lui Popescu ii ceva gen fabrici si uzine , din pacate pescuitu in Romania isi pierde identitatea pe zi ce trece :cry:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 20 Mai 2011, 06:13

Gyorg scrie:n-ai de gand sa raspunzi?

poate completezi si ne spui care au fost motivele excluderii tale din APS ALBA, sa fie cumva legate de aceiasi speta ?
chiar crezi ca nu o sa se afle?
hai curaj, fa-o singur sa nu o fac eu!

P.S. nu crezi ca ar fi macar moral sa renunti la nick-ul apsalba dupa ce ai fost exclus ? ... a, moralitate lui Popescu, am uitat, scuze !
Nu am fost exclus din apsalba. Nu mai detin calitatea de presedinte, dar sunt membru fondator. E o diferenta.
Lucrarea inceputa de aps alba, continua in aceleasi conditii. Firma exploateaza pietrisul si ramane lacul. Ce este ilegal? Ghinionul celor care acum se erijaza in administratori este ca nu se preocupa de lucrare (din nepricepere) si se taraganeaza.
PS Nu pot renunta la nick-ul respectiv, intrucat aceasta asociatie a fost infiintata de mine.
PPS Stii ceva ce nu stiu eu? :lol: :lol: :lol: Daca stii fa-le publice. Nu ma deranjaza. :lol: :lol: :lol: Vezi ca pe acuzatii de genul asta unii dau cu subsemnatul.

Scrie răspuns