Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de apsalba » 15 Oct 2013, 12:44

zavera scrie:PS Nu miza pe faptul că federația nu are sportivi. Nici nu are nevoie. Sportivii se legitimează la cluburi, federația ținând doar evidența lor. Și este pregătită să genereze o nouă generație de pescari sportivi, dacă cei actuali sunt prea buni pentru ea.

Deci, în cadrul unei postări de două rânduri, federaţia scrie că nu are ea sportivi, ci cluburile. Apoi, scrie că generează pescari sportivi. Păi, conform liniei dvs de gândire, domnule preşedinte, nu-i generează cluburile la care sunt legitimaţi?
Are federaţia structuri distincte de "generare sportivi"? Iar, dacă totuşi are un fel de incubator de sportivi, ce face cu ei?
Obligă cluburile să-i legitimeze sau îi vinde, ca pe fotbalişti?

Nu v-ar strica mai multă coerenţă, domnule Popescu.
Da, are. Toată lumea care își dă cu presupusul crede că activitatea sportivă se reduce doar la competiții. Eronat. Competiția este o mică parte din activitățile federației. De exemplu, federația va înființa scoli de pescuit sportivi, tabere tematice, etc., unde copii vor putea participa pentru a se iniția în pescuitul sportiv. Sper ca pescuitul sportiv să fie introdus ca ramură sportivă și în cluburile scolare și așa să se crească sportivi pe această ramură sportivă. Nu ar strica dacă ai citi draftul de strategie națională a federației. Acolo vei găsi mai multe lămuriri.
Și federația are comisie pentru așa ceva. Comisia pentru copii și juniori.

tavistan
veteran
veteran

Mesaj de tavistan » 15 Oct 2013, 12:56

:lol1: :lol1: :lol1: :headbash: :headbash:
si cine-i presedinte la comisia asta? ca vreau sa-l inscriu pe fi-miu cu forta! ca-i capos si nu vrea la peste!

Tu chiar nu vezi cat esti de penibil?

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 15 Oct 2013, 13:02

apsalba scrie:
zavera scrie:PS Nu miza pe faptul că federația nu are sportivi. Nici nu are nevoie. Sportivii se legitimează la cluburi, federația ținând doar evidența lor. Și este pregătită să genereze o nouă generație de pescari sportivi, dacă cei actuali sunt prea buni pentru ea.

Deci, în cadrul unei postări de două rânduri, federaţia scrie că nu are ea sportivi, ci cluburile. Apoi, scrie că generează pescari sportivi. Păi, conform liniei dvs de gândire, domnule preşedinte, nu-i generează cluburile la care sunt legitimaţi?
Are federaţia structuri distincte de "generare sportivi"? Iar, dacă totuşi are un fel de incubator de sportivi, ce face cu ei?
Obligă cluburile să-i legitimeze sau îi vinde, ca pe fotbalişti?

Nu v-ar strica mai multă coerenţă, domnule Popescu.
Da, are. Toată lumea care își dă cu presupusul crede că activitatea sportivă se reduce doar la competiții. Eronat. Competiția este o mică parte din activitățile federației. De exemplu, federația va înființa scoli de pescuit sportivi, tabere tematice, etc., unde copii vor putea participa pentru a se iniția în pescuitul sportiv. Sper ca pescuitul sportiv să fie introdus ca ramură sportivă și în cluburile scolare și așa să se crească sportivi pe această ramură sportivă. Nu ar strica dacă ai citi draftul de strategie națională a federației. Acolo vei găsi mai multe lămuriri.
Și federația are comisie pentru așa ceva. Comisia pentru copii și juniori.
Păi, asta era problema. Federaţia creşte pescari sportivi în şcoli, tabere tematice, etc şi apoi, ce face cu ei?
În toate sporturile, secţii sau echipe de copii şi juniori au cluburile, nu federaţia.
Comisia federală poate avea doar un rol metodologic şi eventual, de finanţare a acestor secţii.

Domnul Popescu, am citit, cu ceva timp înainte, îndemnat tot de dvs., draftul de strategie. Este varză!
Atenţie, nu mai scrieţi "strategie naţională a federaţiei".
Va deveni "strategie naţională" în momentul când va fi adoptată prin Hotărâre de Guvern.
Şi nici atunci nu va fi a federaţiei, ci a pescuitului sportiv.

V-am avertizat că, în probleme instituţionale, nu vă pricepeţi. Chiar nu aveţi pe nimeni să vă ajute?
Hai, aici, pe forum, nu prea contează, lumea nu se prea pricepe, dar la Guvern chiar sunt specialişti care se pricep la aşa ceva.
Vă faceţi de râs, ce naiba!
Chiar dacă sunteţi oltean, încercaţi să nu mai fiţi aşa fudul!
Ultima oară modificat 15 Oct 2013, 13:02 de către zavera, modificat 1 dată în total.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 15 Oct 2013, 13:02

Seamănă cu taică-su! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 15 Oct 2013, 13:05

zavera, i-a citește aici:
Art. 37
(1) Federatiile sportive nationale au urmatoarele atributii principale:
a) elaboreaza strategia nationala de dezvoltare a ramurii de sport si controleaza aplicarea acesteia de catre membrii afiliati;

Cu varza mea, eu nu pot pricepe, Ia zii tu, așa concret, unde scrie că această strategie trebuie aprobată prin Hotărâre de Guvern?
Legea, articolul, etc. Așa, cum fac eu

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 15 Oct 2013, 13:16

apsalba scrie:zavera, i-a citește aici:
Art. 37
a) elaboreaza strategia nationala de dezvoltare a ramurii de sport si controleaza aplicarea acesteia de catre membrii afiliati;

Cu varza mea, eu nu pot pricepe, Ia zii tu, așa concret, unde scrie că această strategie trebuie aprobată prin Hotărâre de Guvern?
Nu, ar însemna să vă complic existenţa. Cel mai simplu este să folosiţi orice motor de căutare, să găsiţi orice strategie aflată în vigoare doriţi şi să constataţi că veţi găsi "aprobată prin HG nr.../data" si "publicata in Mon.OF. nr.../data".
Acum sunt puţin, doar puţin, ocupat cu o lucrare pe care trebuie să o predau astăzi şi voi reveni cu exemple.

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 15 Oct 2013, 13:38

apsalba scrie:zavera, i-a citește aici:
Art. 37

Gata, acum pot veni cu exemple:

- HG 1156/2012 privind aprobarea Strategiei Naţionale pentru combaterea violenţei în familie, publicată în Mon.Of.Partea I, nr.819/2012
- HG 1040/2010 privind aprobarea Strategiei Nationale de Ordine Publica,
- HG 386/2009 privind aprobarea Strategiei Nationale de Comunicare
......toate publicate (asa cum se intampla cu HG-urile)in Mon.Oficial.
In vigoare se află, în prezent, un număr de 129 de Strategii Naţionale, toate, dar absolut toate, aprobate prin HG. Sper că nu mi cereţi pe toate.

Dar, dacă vreţi, vă pot oferi consultanţă de specialitate, pe probleme instituţionale. Vă costă cam 240 Euro/ora, sau 400 Euro sedinta de 1 ora si 50 minute. Totul legal, cu factura, asa cum va place dvs.
Evident, plata pe loc.

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 15 Oct 2013, 14:16

zavera si dinu sunteti minunati ! STIMA ! STIMA !

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 15 Oct 2013, 14:52

Şi încă ceva : ştiinţa comunicării înseamnă, printre multe altele, conciziune, exactitate, preciziune şi deferenţă.

Păi, într-o postare vorbeaţi de UCFS în anul 1989. UCFS exista pe vremea lui Stalin. Pe vremea lui Ceauşescu se numea CNEFS (Consiliul Naţional pentru Educaţie Fizică şi Sport). Asta privind exactitatea.
Preciziune înseamnă oferirea de replici fără cusur în privinţa informării, logicii în gândire şi a limbajului de specialitate.
Orice contrazicere sau contradicţie este nocivă şi compromite efortul.

La conciziune, nu este cazul să mă refer. Răspunsurile dvs, încărcate de citate stau martor.
Iar deferenţa...la dvs nu există.

Aveţi mare, mare nevoie de un purtător de cuvânt!

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 15 Oct 2013, 15:14

Zavera , poate ii explici " inteligentului" pe intelesul lui ca , federatie sportiva nu are treaba cu pescuitul recreativ si nici cu permisele de pescuit
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

Scrie răspuns