Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de apsalba » 15 Oct 2013, 12:44

zavera scrie:PS Nu miza pe faptul c? federa?ia nu are sportivi. Nici nu are nevoie. Sportivii se legitimeaz? la cluburi, federa?ia ?inând doar eviden?a lor. ?i este preg?tit? s? genereze o nou? genera?ie de pescari sportivi, dac? cei actuali sunt prea buni pentru ea.

Deci, în cadrul unei post?ri de dou? rânduri, federa?ia scrie c? nu are ea sportivi, ci cluburile. Apoi, scrie c? genereaz? pescari sportivi. P?i, conform liniei dvs de gândire, domnule pre?edinte, nu-i genereaz? cluburile la care sunt legitima?i?
Are federa?ia structuri distincte de "generare sportivi"? Iar, dac? totu?i are un fel de incubator de sportivi, ce face cu ei?
Oblig? cluburile s?-i legitimeze sau îi vinde, ca pe fotbali?ti?

Nu v-ar strica mai mult? coeren??, domnule Popescu.
Da, are. Toat? lumea care î?i d? cu presupusul crede c? activitatea sportiv? se reduce doar la competi?ii. Eronat. Competi?ia este o mic? parte din activit??ile federa?iei. De exemplu, federa?ia va înfiin?a scoli de pescuit sportivi, tabere tematice, etc., unde copii vor putea participa pentru a se ini?ia în pescuitul sportiv. Sper ca pescuitul sportiv s? fie introdus ca ramur? sportiv? ?i în cluburile scolare ?i a?a s? se creasc? sportivi pe aceast? ramur? sportiv?. Nu ar strica dac? ai citi draftul de strategie na?ional? a federa?iei. Acolo vei g?si mai multe l?muriri.
?i federa?ia are comisie pentru a?a ceva. Comisia pentru copii ?i juniori.

tavistan
veteran
veteran

Mesaj de tavistan » 15 Oct 2013, 12:56

:lol1: :lol1: :lol1: :headbash: :headbash:
si cine-i presedinte la comisia asta? ca vreau sa-l inscriu pe fi-miu cu forta! ca-i capos si nu vrea la peste!

Tu chiar nu vezi cat esti de penibil?

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 15 Oct 2013, 13:02

apsalba scrie:
zavera scrie:PS Nu miza pe faptul c? federa?ia nu are sportivi. Nici nu are nevoie. Sportivii se legitimeaz? la cluburi, federa?ia ?inând doar eviden?a lor. ?i este preg?tit? s? genereze o nou? genera?ie de pescari sportivi, dac? cei actuali sunt prea buni pentru ea.

Deci, în cadrul unei post?ri de dou? rânduri, federa?ia scrie c? nu are ea sportivi, ci cluburile. Apoi, scrie c? genereaz? pescari sportivi. P?i, conform liniei dvs de gândire, domnule pre?edinte, nu-i genereaz? cluburile la care sunt legitima?i?
Are federa?ia structuri distincte de "generare sportivi"? Iar, dac? totu?i are un fel de incubator de sportivi, ce face cu ei?
Oblig? cluburile s?-i legitimeze sau îi vinde, ca pe fotbali?ti?

Nu v-ar strica mai mult? coeren??, domnule Popescu.
Da, are. Toat? lumea care î?i d? cu presupusul crede c? activitatea sportiv? se reduce doar la competi?ii. Eronat. Competi?ia este o mic? parte din activit??ile federa?iei. De exemplu, federa?ia va înfiin?a scoli de pescuit sportivi, tabere tematice, etc., unde copii vor putea participa pentru a se ini?ia în pescuitul sportiv. Sper ca pescuitul sportiv s? fie introdus ca ramur? sportiv? ?i în cluburile scolare ?i a?a s? se creasc? sportivi pe aceast? ramur? sportiv?. Nu ar strica dac? ai citi draftul de strategie na?ional? a federa?iei. Acolo vei g?si mai multe l?muriri.
?i federa?ia are comisie pentru a?a ceva. Comisia pentru copii ?i juniori.
P?i, asta era problema. Federa?ia cre?te pescari sportivi în ?coli, tabere tematice, etc ?i apoi, ce face cu ei?
În toate sporturile, sec?ii sau echipe de copii ?i juniori au cluburile, nu federa?ia.
Comisia federal? poate avea doar un rol metodologic ?i eventual, de finan?are a acestor sec?ii.

Domnul Popescu, am citit, cu ceva timp înainte, îndemnat tot de dvs., draftul de strategie. Este varz?!
Aten?ie, nu mai scrie?i "strategie na?ional? a federa?iei".
Va deveni "strategie na?ional?" în momentul când va fi adoptat? prin Hot?râre de Guvern.
?i nici atunci nu va fi a federa?iei, ci a pescuitului sportiv.

V-am avertizat c?, în probleme institu?ionale, nu v? pricepe?i. Chiar nu ave?i pe nimeni s? v? ajute?
Hai, aici, pe forum, nu prea conteaz?, lumea nu se prea pricepe, dar la Guvern chiar sunt speciali?ti care se pricep la a?a ceva.
V? face?i de râs, ce naiba!
Chiar dac? sunte?i oltean, încerca?i s? nu mai fi?i a?a fudul!

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 15 Oct 2013, 13:02

Seam?n? cu taic?-su! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 15 Oct 2013, 13:05

zavera, i-a cite?te aici:
Art. 37
(1) Federatiile sportive nationale au urmatoarele atributii principale:
a) elaboreaza strategia nationala de dezvoltare a ramurii de sport si controleaza aplicarea acesteia de catre membrii afiliati;

Cu varza mea, eu nu pot pricepe, Ia zii tu, a?a concret, unde scrie c? aceast? strategie trebuie aprobat? prin Hot?râre de Guvern?
Legea, articolul, etc. A?a, cum fac eu

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 15 Oct 2013, 13:16

apsalba scrie:zavera, i-a cite?te aici:
Art. 37
a) elaboreaza strategia nationala de dezvoltare a ramurii de sport si controleaza aplicarea acesteia de catre membrii afiliati;

Cu varza mea, eu nu pot pricepe, Ia zii tu, a?a concret, unde scrie c? aceast? strategie trebuie aprobat? prin Hot?râre de Guvern?
Nu, ar însemna s? v? complic existen?a. Cel mai simplu este s? folosi?i orice motor de c?utare, s? g?si?i orice strategie aflat? în vigoare dori?i ?i s? constata?i c? ve?i g?si "aprobat? prin HG nr.../data" si "publicata in Mon.OF. nr.../data".
Acum sunt pu?in, doar pu?in, ocupat cu o lucrare pe care trebuie s? o predau ast?zi ?i voi reveni cu exemple.

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 15 Oct 2013, 13:38

apsalba scrie:zavera, i-a cite?te aici:
Art. 37

Gata, acum pot veni cu exemple:

- HG 1156/2012 privind aprobarea Strategiei Na?ionale pentru combaterea violen?ei în familie, publicat? în Mon.Of.Partea I, nr.819/2012
- HG 1040/2010 privind aprobarea Strategiei Nationale de Ordine Publica,
- HG 386/2009 privind aprobarea Strategiei Nationale de Comunicare
......toate publicate (asa cum se intampla cu HG-urile)in Mon.Oficial.
In vigoare se afl?, în prezent, un num?r de 129 de Strategii Na?ionale, toate, dar absolut toate, aprobate prin HG. Sper c? nu mi cere?i pe toate.

Dar, dac? vre?i, v? pot oferi consultan?? de specialitate, pe probleme institu?ionale. V? cost? cam 240 Euro/ora, sau 400 Euro sedinta de 1 ora si 50 minute. Totul legal, cu factura, asa cum va place dvs.
Evident, plata pe loc.

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 15 Oct 2013, 14:16

zavera si dinu sunteti minunati ! STIMA ! STIMA !

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 15 Oct 2013, 14:52

?i înc? ceva : ?tiin?a comunic?rii înseamn?, printre multe altele, conciziune, exactitate, preciziune ?i deferen??.

P?i, într-o postare vorbea?i de UCFS în anul 1989. UCFS exista pe vremea lui Stalin. Pe vremea lui Ceau?escu se numea CNEFS (Consiliul Na?ional pentru Educa?ie Fizic? ?i Sport). Asta privind exactitatea.
Preciziune înseamn? oferirea de replici f?r? cusur în privin?a inform?rii, logicii în gândire ?i a limbajului de specialitate.
Orice contrazicere sau contradic?ie este nociv? ?i compromite efortul.

La conciziune, nu este cazul s? m? refer. R?spunsurile dvs, înc?rcate de citate stau martor.
Iar deferen?a...la dvs nu exist?.

Ave?i mare, mare nevoie de un purt?tor de cuvânt!

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 15 Oct 2013, 15:14

Zavera , poate ii explici " inteligentului" pe intelesul lui ca , federatie sportiva nu are treaba cu pescuitul recreativ si nici cu permisele de pescuit
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

Scrie răspuns