LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 08 Sep 2010, 16:15

Tristiane, ai mila cu JDM- urile,ca ma doare splina :lol: :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 08 Sep 2010, 16:25

oportunistilor :D
Clubul are propria balta de pescuit care aduce venituri suficiente ca sa tina un lot de pescari de competitie. ...Fiecare club creat de asociatiile membre FNPSR va avea balta lui, in localitatea unde isi are sediul social.
bun
si balta pe banii cui o cumperi? si de unde gasesti tu balti in fiecare localitate?
si pe ce bani o amenajezi, populezi, etc ca sa atragi pescari platitori de taxa?
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 08 Sep 2010, 16:38

Fantezii sub clar de luna ! :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 08 Sep 2010, 17:55

Maaaama cum o sa fie in Romania :shock: .....si io care voiam sa ma tirez din zona....pai nu mai plec nicairea frate ca asa imi convine!
Da, salariu, cat e salariu pt un concurent "profesionist"?! :roll:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 08 Sep 2010, 18:06

Nu tie iti suna Gheorghe ca tu prinzi peste, lui nea Fane care atatia pesti o prins cate miliarde de lire sterline am io. Auzi ca fiecare club o sa aiba si divizii: embrioni, pre scolari, scolari, gimnazieri, liceeni... Pana la membrii post mortem, sa vezi acolo nume pe liste ca PDL, grivei, azorel, burcush, bundash, pif si hercule. Adeline... Numai Canada cred ca mai merita, facem o gasca?
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 08 Sep 2010, 19:35

Ma cam sperie frigul, dar poate cu incalzirea globala... :roll:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 08 Sep 2010, 20:11

Tavi,
Verifica la Primaria Cristian, jud. Sibiu. Avem un contract in baza caruia vom face o balta de 14,5 ha chiar sub aeroportul Sibiu. Am preluat prin contract Balta Lancram de langa Sebes. In toamna o bagam in lucru si o vom amenaja. Mai avem ceva tentative care sper ca se vor concretiza prin zona Brasovului. O sa le aflati in curand. Ideea este ca fiecare club sa aiba balta lui. Las la o parte proiectul Orastie care este al federatiei. La unii, care nu se lauda ca sunt pescari, le mai zboara mintea si la alte lucruri, ceva mai serioase, lucruri care nu se invata pe balta, ci pe la anumite scoli. Cred ca nu trebuie sa fac aici lectii de dezvoltare durabila si parteneriate publice-private.
Concluzia: Baltile pe care le avem ne asigura inceputul. Pe celelalte le vom face. Sa nu va indoiti. Mai sunt exemple, nu suntem singulari.
Taica Noe ar putea sa explice cum APS Caras a preluat lacul Grebla. Apropo mosule, te poti legitima la clubul lui Orbulescu. Le-a iesit hotararea judecatoreasca de infiintare. Asa ca ai balta in curte. Poti sa negi?
Tavi,
Ai putea participa la Doripesco la Cupa federatiei sau la Manjesti. Oare cum s-au adunat banii? Au cazut din cer? Chestia cu dotarea pescarilor cu echipament nu este o gluma. La Doripesco voi face oferte clare de legitimare. Crezi ca vor fi amatori? :lol: :lol: :lol:
PS Un clasic in viata la lansat o vorba: Cu bani orice prost stie sa faca afaceri. Fara bani, suntem cativa. :lol: :lol: :lol: . O sa vezi ce agitatie o sa fie in Alba cand se va afla ca am preluat balta Lancram.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 08 Sep 2010, 20:50

proiecte, promisiuni, toate sunt in viitor.
de-abia astept sa le finalizezi, sa te pot felicita.
Nu ma mai tenta cu concursurile, nu prea ma pasioneaza.
Mai degraba m-as duce la un pescuit, da nu gasesc o apa cu peste.
In schimb concursuri... garla.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 08 Sep 2010, 22:32

apsalba scrie:.......la Primaria Cristian, jud. Sibiu. Avem un contract in baza caruia vom face o balta de 14,5 ha chiar sub aeroportul Sibiu. Am preluat prin contract Balta Lancram de langa Sebes. In toamna o bagam in lucru si o vom amenaja. Mai avem ceva tentative care sper ca se vor concretiza prin zona Brasovului. .......................................................................................................
Concluzia: Baltile pe care le avem ne asigura inceputul. Pe celelalte le vom face. Sa nu va indoiti. Mai sunt exemple, nu suntem singulari.
...................................................................................................... La Doripesco voi face oferte clare de legitimare. Crezi ca vor fi amatori? :lol: :lol: :lol:
PS Un clasic in viata la lansat o vorba: Cu bani orice prost stie sa faca afaceri. Fara bani, suntem cativa. :lol: :lol: :lol: . O sa vezi ce agitatie o sa fie in Alba cand se va afla ca am preluat balta Lancram.
concret, deocamdata...........ZEROOOO
baltile pe care le aveti??? care balti?? ce aveti??
deocamdata sunt doar niste gropi de exploatare a balastrului si nimic altceva, restul.....................ZEROOO
cand discursul dumitale va incepe cu "am facut", "am definitivat", "am amenajat", "am concretizat", NOI, cei multi, din spatele meu si nu EU, Popescu Stefan, poate........................te mai asculta cineva, pana atuncea...............
La Doripesco, sau ori unde altundeva unde te ve afisa si lumea se v-a inghesui la "placintele" tale, nu pot decat sa le urez acelora multa bafta...........in drumul pe care il urmeaza alaturi de tine. :twisted:
cat priveste citatul din clasicul in viata..............asa este, aici ai spus un mare adevar, stiinta afacerilor e de a face afaceri cu banii altora, lucru pe care il incerci si tu de cativa ani, numai ca nu iti prea reuseste, ba din contra as spune, deci nu te poti numara (singur - e hilar), printre cei care stiu a face ceva (in speta, afaceri)
cu balta de la Lancram, cred ca o sa iasa un scandal destul de frumos :twisted:

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 09 Sep 2010, 08:40

Cui ii mai pasa ca totul e vrajeala ?! Acum ca are sustinerea fatalaului cu mana moale pe rapitoriii.info, reusita demersului lui Popescu de a-si subordona competitiile oficiale de pescuit din Romania e ca si garantata ! :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Scrie răspuns