LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 30 Ian 2011, 22:05

Statul roman nu poate impune nimic unui organism privat transnational. Dupa cum ai vazut, pierderea calitatii de membru sau dobandirea ei se voteaza de catre membri FIPS si CIPS. Statul roman nu te poate baga sau scoate dintr-o asociere ce functioneaza dupa alte legi decat cele romane.

Te prinzi la pariu pe, sa zicem, 500 Euro ca pana la finele lui 2013 Federatia nu va deveni membra acolo ?

PS Ti-ai schimbat numele ? Cum sa iti spunem de acum, Sefu' ? :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 30 Ian 2011, 22:27

Hai sa revenim cu picioarele pe pamant si pana una alta sa vedem ce facem in anul competitional care ne asteapta:
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic.php?t=13617

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 30 Ian 2011, 22:32

M-am clonat din mers, nu baga in seama, tot io sunt :)

Io ziceam ce prevede statutul cips-fips, la Cap 6, respectiv Pct.1, alin.2), lit. b. Deci nu impune nimic statul roman lui fips si cips da o sa prevada pentru romania, pentru intern, ca de-acum de angling se ocupa federatia de profil (aia noua de-o fi ea, care e ea noua) si la fips cips se trimite numai o sesizare sau o nota informativa, si are loc termination of membership a agvps.

P.S. ca SF nu intelesese exact ce spuneam acolo. Statul roman n-o sa-i retraga automat statutul de la cips fips agvpsului dar va zice, bai avem federatie, de competiti se ocupa federatia, ca de aia e facuta, si la fips cips e suficient ca sa aplice Cap.6, Pct.1, alin.2, lit.b. Si agvps o sa faca ce facea si pana cum, o sa ne pacaleasca cu permise, o sa tina sedinte pentru vanatori si in ultimele doua minute o sa zica ca s-o ocupat si de pescari cu populari de 2000 lei in anul trecut. am fost la ultimele 2 adunari generale cu bilanturi si dinalea sa vad ce zic... si... e cam balonashe jalnice... ca ce ne facem cu cainii care intra pe arealele de vanatoare si ce ne facem cu aia cu atvuri care dau ture prin padure... si de-astea... pescuitul e pe planul 17
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 30 Ian 2011, 23:43

te bagi la psriu cu razvan sau nu? e simplu...
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 30 Ian 2011, 23:52

Nu te baga cu Mihutza ca asta e omu' dreaqu, io am perdut o gramada la pariu cu el....nu pariaza decat cand stie sigur ca, castiga.

:oops: :oops: :oops:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 31 Ian 2011, 03:53

SF scrie:
apsalba scrie: E posibil ca anul acesta sa avem primele competitii oficiale de pescuit marin si casting.
Sportivu Adrian Nicole :lol: , reprezantand Romania evolueaza la ”cocolos impanat cu ancore” ! Caracatitele nu punctueaza :lol:

Pe cine aveti la casting si daca esti in stare , fara sa te uiti pe google ,sa ne spui toate ramurile in disciplina numita casting ! Io stiu ca nu :wink:
Nici macar nu stii ramurile competitiei in pescuit marin si costurile aproximative sau minimu habar de cum se desfasoara :oops:
Asta se intimpla cand visezi cu ochii deschisi :shock: :lol:

Ai citit pilda ce o dadeam mai sus cu poporu chinez vs Everest ! Era pentru tine !
Bre Popescule , ai de gand sa ne spui cum ramane cu pescuitu marin si castingu , sau ai vrut si tu sa impresionezi da ai cazut in fund :lol: , din nou :lol: :lol:
Tristiane , il vezi pe asta , omu ii habarnist big time , de ce nu ii dedici si lui vreo cateva postari de-a tale kilometrice :)

Popescule ,nu fi suparat daca nu-ti iasa inscrierea la FIPS CIPS ,si-ti sare in fata toata taresenia , o sa vorbesc cu Nicole :lol: (din o mie de nume care i-am pus , asta imi place cel mai mult :lol: ) si ai putea devenii menageru lui in sporturi de ring , asa ca si Don King :lol: Nicole deja are cateva meciuri castigate prin abandon , cu tine ca si manager o sa se umple de glorie :lol: :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 31 Ian 2011, 06:52

http://forum.aventurilapescuit.ro/viewtopic.php?t=9178

Atentie membrii fondatori...Din federatie nu pleaca cine si cum vrea.... :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 31 Ian 2011, 07:41

razvan m.,
O tii intruna ca AGVPSR in sus sau in jos. Citeste si tu art. 1 din statutul AGVPSR (atata timp cat mai exista) si coroboreaza-l cu Decizia Curtii Constitutionale a Romaniei nr. 156/1999. Daca nici asta nu se aplica, de ce te-ai mai facut avocat?
Daca curtea a zis ca AGVPSR nu poate reprezenta decat vanatorii, cum poate reprezenta si pescarii? Sau mergi pe ideea ca in Romania se poate orice? Vrei sa-ti dau un link catre decizie?
http://legislatie.just.ro/Lista.aspx
Daca AGVPSR s-a mentinut in functiune pana acum, nu a facut-o decat cu spagi, mita, infractiuni. Vrei sa ramanem la acest nivel?
Federatia va fi afiliata la CIPS/FIPS, de asta fi sigur.
Poate ca nici o Decizie irevocabila a IICJ prin care se zice next la AGVPSR nu este valabila?

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 31 Ian 2011, 08:18

@apsalba

ce nu prea intelegi tu e ca in Ro cam mori cu legea in mana... ca sa desfiintezi o structura de talia celei pe care o declari tu moarta... ai 2 posibilitati:
1. tre sa cotizezi mai mult decat o fac ei
2. tre sa ai 'pile' si 'pilute' si relatii si sa fii undeva mai sus decat cei ce o conduc...
orice cai am cauta si am gasi daca nu se indeplineste cel putin unul din cele prezentate mai sus... e fix zero... noi latram si facem si dregem, iar ei isi vad linistiti de treaba, dau frumos cu matura la ce s-a intamplat...
atunci cand s-a infiintat fips-cips, agvps a fost acolo... s-au stabilit anumite relatii... si nu cred ca ei vor renunta la agvps ca 'statul roman le'a trimis o hartzoaga' desi.. legal asa ar fi corect... (ramane de vazut...)
In orice stat oricat de dragalas si corect s-ar vrea, jocurile de culise exista, au existat si vor exista... iar infiintarile bla bla-uri unor structuri puternice au fost facute tot de oameni puternici... asa ca atata timp cat niciunul dintre noi nu se ridica la acel rang... slabe sanse de reusita! parerea mea!
Nu sunt impotriva federatiei dar a pune caruta inaintea cailor nu mi se pare ok... atat timp cat nu ai nimic concret, nu mi se pare ok sa vi si spui ca totul e roz... aaa... daca federatia era infiintata... era afliata fips-cips... da! puteai veni si spune: baieti mingea e a mea... daca vreti sa va jucati veniti pe terenul meu... dar asa?

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 31 Ian 2011, 09:48

Adeline, nu zic ca omu nu se pricepe la pariuri sau n-o avea dreptate, da io nu-s dispus sa dau 500 de euro, banii de un jdm buuun, pe un pariu care merge pe mana federatiei inca neinfiintata, statul roman si agvps. Om vedea, da io zic asa: DACA federatia iese, cu toate actele in regula, pana in aprilie sa zic, anul asta intra la fips-cips in locul agvps. Daca nu iese, nu intra, normal. Si aia tot ziceam ca e chestie de curs de evenimente nu de ce poate sa faca unul sau altul sau cat e de infipt. Si zice statutul ca "o federatie sau in lipsa ei alta asociatie"... plus ce ziceam de pierderea statutului de membru. Practic romania (statul prin organismele sale) e afiliat si e reprezentat prin ... cineva, care cineva ala trebuie sa organizeze competitiile de profil. Acum e agvps ca... cine sa fie? Atentie, pe toate ramurile de sport. Nu vezi ca se concurau baietii si ieseau rezultate bune, si cand trebuia sa mearga lotul sa zic trebuia sa treaca pe la agvps, care habar n-aveau de cine, ce, ce s-o-ntamplat in turneu... fix pix
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Scrie răspuns