multiplicator

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

florin1948
veteran
veteran

multiplicator

Mesaj de florin1948 » 07 Apr 2012, 10:42

Vand multiplicator Jaxon TRISTAN 7000 raport 3,4 : 1,4 rulmenti,cap. 0,45 mm/300 m pentru pescuit marin sau Dunare.
Imagine

Uploaded with ImageShack.us

Mulineta este noua iar pretul 200 ron.
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.

florin1948
veteran
veteran

Re: multiplicator

Mesaj de florin1948 » 08 Apr 2012, 06:56

Rectificare : marimea este 7oo nu 7000 cum eronat am scris.
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 08 Apr 2012, 14:07

@florin1948

In magazin una nou nout costa 208 ron ... cu garantie :)
http://artfishing.ro/5266-multiplicator ... jaxon.html
Dar daca cauti bine gasesti si mai ieftin... cu toate acestea NU am negociat, am cerut doar informatii.....

Bafta la vanzare.

Ps.

Citez din MP :
Salut,
Poti sa trimiti 1-2 poze reale pe *******@gmail.com ?

Eu am una si sunt multumita de ea, asa ca as mai lua inca una...

Ce am scris de te ai ofticat asa de tare ???

O zi placuta sa ai !

florin1948
veteran
veteran

Mesaj de florin1948 » 09 Apr 2012, 07:31

Faptul ca ai cerut sa pun poze "reale". Poza pe care am pus-o nu pare destul de reala ? Ti se pare ca am trucat-o ca sa pacalesc pe careva ? Adica ma banuiesti ca as fi excroc,cu alte cuvinte. De asta m-am suparat. Sa fii sanatos.

florin1948
veteran
veteran

Mesaj de florin1948 » 09 Apr 2012, 07:50

Sant pe acest forum o multime care par sa fie dependenti de comertul cu articole de pescuit.Permanent au anunturi de vanzarela tot felul de scule,care mai de care mai "japoneze" (de parca isi cumpara cinci-sase mulinete,nu le foloseste nici o data,si pe urma "cu greu trebuie sa se departa de ele"- fie le tarana usoara !) Voblere "made in Japan"care costa $ 2o si se vinde cu 200 RON si multe,multe altele.
Pun si eu o mulineta ieftina,noua,cu care m-am captusit din intamplare si sant acuzat ca fac nustiu ce excrocherii. Nu pare normal sa ma supar ? Sa fii sanatos.

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 09 Apr 2012, 14:00

florin1948 scrie:Sant pe acest forum o multime care par sa fie dependenti de comertul cu articole de pescuit.Permanent au anunturi de vanzarela tot felul de scule,care mai de care mai "japoneze" (de parca isi cumpara cinci-sase mulinete,nu le foloseste nici o data,si pe urma "cu greu trebuie sa se departa de ele"- fie le tarana usoara !) Voblere "made in Japan"care costa $ 2o si se vinde cu 200 RON si multe,multe altele.
Pun si eu o mulineta ieftina,noua,cu care m-am captusit din intamplare si sant acuzat ca fac nustiu ce excrocherii. Nu pare normal sa ma supar ? Sa fii sanatos.
NU TE-AM ACUZAT CU NIMIC ! Am cerut doar 1-2 poze cu produsul respectiv ... si atat. Puteai sa scrii ca nu ai, sau NU VREI, eventual NU POTI si gata... in fine am vazut ca ai avut "probleme" cu anumiti user si la articole ...
Cum am si scris mulineta e destul de bunicica, mai am una "cred ca la fel", doar ca raportul de recuperare e de 4:1,si nu 3,4 :1 cum ai trecut la specificatii... BAFTA LA VANZARE !

florin1948
veteran
veteran

Mesaj de florin1948 » 09 Apr 2012, 18:43

S-a vandut,se poate inchide,multumesc.

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 15 Apr 2012, 18:24

Stimate florin1948 !

Cu toata stima, am cerut o poza- doua, cand am vazut ca aceea mulineta nu exista nici macar la producator, cu acelasi caracteristici ...
Cat despre excorcherie nici nu pomenea, am cerut doar detalii- lamuriri, si NU AM NEGOCIAT pretul, desi unul nou-nout in magazin costa cu doar 8 ron mai mult.

Citez :
kzoli scrie:@florin1948

Salut,
Poti sa trimiti 1-2 poze reale pe *******@gmail.com ?
- In fraza respectiva ce este jignitor ?

In fine, intr-un fel ma bucur ca sa ajuns "pana aici", macar Eugen se alege cu o mulineta gratis ... si as zice ceva si de bucuresteni, daca tot ai pomenit de cei din Tg Mures, dar cunosc prea multe BUCURESTENI foarte amabil si corecti,incat sa bag in acelasi oala cu anumite persoane.... :bere:

Sanatate sa fie ! :respekt:

jackspinner
veteran
veteran

Mesaj de jackspinner » 15 Apr 2012, 18:40

Nici azi nu va potoliti ...

florin1948
veteran
veteran

Mesaj de florin1948 » 15 Apr 2012, 18:49

Vad ca nu poti pricepe si continui cu postarile. Am sa-ti explic din nou si-mi iau angajamentul sa-ti explic pana ai sa poti intelege despre ce este vorba .Deci :
Daca eu fac o fotografie produsului pe care vreau sa-l vand ,o pun pe site si tu imi ceri sa-ti pun "poze reale " ce se intelege pt. oricine ?(mai putin pentru tine ) Ca poza pusa de mine nu este reala,deci este trucata,deci eu fac o gainarie ca sa vand produsul ceea ce este echivalent ca ma faci excroc. Daca tot nu ai priceput,insista ca-ti mai explic de cateva ori.

Scrie răspuns