Combo rapitor incepator

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori

cMARCOp
utilizator nou
utilizator nou

Combo rapitor incepator

Mesaj de cMARCOp » 15 Dec 2015, 01:02

Dupa cele aproape 50 de pagini de anunturi am decis sa va cer ajutorul. Daca are cineva uitat prin vreun garaj o lanseta si o mulineta veche de rapitor dar inca functionala pentru un baiat de 14 ani care ma tot bate la cap sa-l luam si pe el la Dunare la primavara , noi toti suntem pescari de weekend ( familie , gratar. fara muzica si cu saci de gunoi ) si dam la stationar dar el vrea sa prinda salau si biban :). Ma gandeam sa-i iau ceva de jucarie sa invete pana la primavara prin lacurile de pe langa casa ( stam in zona Pantelimon ) dar cred ca ar fi mai potrivit un sfat de la cineva care se pricepe mai bine ca mine.
Fiind luna cadourilor bugetul este mic 100 lei
Si sfaturile sunt foarte apreciate

valeriu28
veteran
veteran

Re: Combo rapitor incepator

Mesaj de valeriu28 » 15 Dec 2015, 01:29

stiu ca in Dragon se gaseau niste chestii bunicele pentru incepatori. cu 100 lei poti sa-i iei firul, mulineta si lanseta.... de naluci, se ocupa singur.
daca ai drum prin drumul taberei, te astept sa-ti dau o lanseta cu care am inceput eu. nu e cine stie ce, dar pentru inceput poate il ajuta. cam micuta totusi, e de 1.80 parca,.. dar e gratis:)
spor !
Money can't buy happiness, but it can buy a lot of fishing gear !

cMARCOp
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de cMARCOp » 15 Dec 2015, 01:43

valeriu28 scrie:stiu ca in Dragon se gaseau niste chestii bunicele pentru incepatori. cu 100 lei poti sa-i iei firul, mulineta si lanseta.... de naluci, se ocupa singur.
daca ai drum prin drumul taberei, te astept sa-ti dau o lanseta cu care am inceput eu. nu e cine stie ce, dar pentru inceput poate il ajuta. cam micuta totusi, e de 1.80 parca,.. dar e gratis:)
spor !
Chiar azi am fost in drsgon dar era Anafu peste tot si nu vindeau la bucata.
Ms mult am sa tin cont de oferta

cMARCOp
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de cMARCOp » 16 Dec 2015, 15:05

Nimeni nu are vreo sugestie ?

RAFYYY91
veteran
veteran

Mesaj de RAFYYY91 » 16 Dec 2015, 15:37

vezi pe b i g f.i.s.h lansetele seika onaga, am avut lanseta de 1.80m 0-10g (in realitate arunca bine de pe la 3g) si merge pt un incepator cu buget redus, e rezistenta la tavaleala, la 60lei nu cred ca gasesti ceva mai bun.

si mulineta asta zic ca ar fi ok http://www.totalfishing.ro/mulineta-tic ... 37477.html

RAFYYY91
veteran
veteran

Mesaj de RAFYYY91 » 16 Dec 2015, 15:43

sau varianta cu dragonu, numai sa prinzi o zi fara controale, cateva luni poate sa-si faca treaba cu ceva scule de acolo

cMARCOp
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de cMARCOp » 20 Dec 2015, 17:56

RAFYYY91 scrie:sau varianta cu dragonu, numai sa prinzi o zi fara controale, cateva luni poate sa-si faca treaba cu ceva scule de acolo
Am fost vineri in dragon. Liniste totala , nimeni nu vindea la buc ( probabil inca speriati de amenzile de 6000 de lei) majoritatea standurilor inchise. O doamna m-a recunoscut si a fost draguta sa ne vanda cate cv. Prietenul meu si-a luat cateva bete de crap si alte alea.
Regeritor la "problema" mea am gasit un bat de 2.40 5-20g si vreo 195g siweida la 60 ron , am sa trec maine pe la arrow sa iau cateva twistere si jig-uri pentru biban / salau si gata bugetu :(.
Ma gandeam daca tot numai sunt bani de o mulineta de spinning momentan sa-i dau una de la mine. Am o mulineta mai mica rainbow parca nefolosita.....doar ca e cam grea . Am sa-i trec toate datele de pe cutie mai pe seara si poate imi spune cineva daca se potriveste , sa facem o iesire la biban sau strapazan marti-miercuri

cMARCOp
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de cMARCOp » 20 Dec 2015, 20:32

Nu am mai gasit mulineta....cred ca am donato cuiva :(

costy67
senior
senior

Mesaj de costy67 » 20 Dec 2015, 21:55

Rog un moderator sa mute discutiile astea in alta parte,
altfel se va transforma intr-o ciulama acest forum.
Aici vindem si cumparam scule si accesorii de pescuit,pentru
discutii se poate posta in alta parte.

Asta este.

valabil 1
veteran
veteran

Mesaj de valabil 1 » 20 Dec 2015, 22:42

lasa mp cu adresa si un nr de tel sa pot contacta pustiul.doresc sa fac cadou gume si jiguri pt salau
multā lume...putini oameni

Scrie răspuns