Vand Kistler Graphite Plus Cranckbait Composite
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Vand Kistler Graphite Plus Cranckbait Composite
Kistler graphite plus, Cranckbait Composite, 6'6", 3/8 - 3/4oz, initial de cast dar l-am facut de spin, dintr-o bucata. Am taiat tragaciul, am umplut gaura aia cu poxipol (a ramas alb, nu l-am mai vopsit), am inlocuit primele 3 inele cu inele de spin Fuji Alconite .
E dat ca moderate fast dar e mai fast (actiune de varf) decat alte bete pe care le am si date fast. Varful e destul de moale, progresiv, rezerva de putere pe cotor, se incarca binisor cu linguri de la 7 grame in sus, pana pe la 20grame. Mandrina e putin mai scurta decat la alte bete si pentru a putea infileta pana la capat a trebuit sa pilesc cca 1.5mm din talpa mulinetei pe care am folosit-o pe acest bat.
Pret 220 RON, transport inclus prin posta romana, in tub de PVC.
E dat ca moderate fast dar e mai fast (actiune de varf) decat alte bete pe care le am si date fast. Varful e destul de moale, progresiv, rezerva de putere pe cotor, se incarca binisor cu linguri de la 7 grame in sus, pana pe la 20grame. Mandrina e putin mai scurta decat la alte bete si pentru a putea infileta pana la capat a trebuit sa pilesc cca 1.5mm din talpa mulinetei pe care am folosit-o pe acest bat.
Pret 220 RON, transport inclus prin posta romana, in tub de PVC.
Re: Vand Kistler Graphite Plus Cranckbait Composite
200 ron ultimul pret
Valabil, pret 200 RON, transport inclus prin posta romana, in tub de PVC.
Lanseta valabila.
In combo cu Cabelas Prodigy 2000 (Daiwa Capricorn A), 450 RON, transport inclus.
Mulineta are pe un tambur Power Pro yellow de 15lb, pe celalalt un mono vechi. I-am schimbat rulmentul de la galet cu un rulment capsulat nou (rulment standard luat de pe un site de aeromodelism din RO). Este folosita, are cateva urme/mici zgarieturi dar functioneaza foarte bine, chiar mai fluent decat mulinete mai noi gen exceler.
In combo cu Cabelas Prodigy 2000 (Daiwa Capricorn A), 450 RON, transport inclus.
Mulineta are pe un tambur Power Pro yellow de 15lb, pe celalalt un mono vechi. I-am schimbat rulmentul de la galet cu un rulment capsulat nou (rulment standard luat de pe un site de aeromodelism din RO). Este folosita, are cateva urme/mici zgarieturi dar functioneaza foarte bine, chiar mai fluent decat mulinete mai noi gen exceler.
nu mai e valabil, se poate inchide
Revine la vanzare, lanseta 200 ron sau combo 450ron.
400 RON combo, ultimul pret.