Vand Cormoran ULX
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Vand Cormoran ULX
1,85 m, putere 1-9 gr, actiune moderate-fast (dupa parerea mea)
lanseta nu mai are nevoie de nicio prezentare. E achizitionata de noua de la Arrow, pescuita cam 7-8 partide exclusiv cu voblere si rotative de mici dimensiuni, in stare excelenta, husa originala din catifea.
Poze la cerere pe mail. Se poate trimite oriunde in tara, cu conditia ca, cumparatorul sa trimita un tub de plastic/carton in care lanseta va fi returnata si sa suporte transportul dus-intors.
Predare personala in Bucuresti.
Pret: 300 ron
lanseta nu mai are nevoie de nicio prezentare. E achizitionata de noua de la Arrow, pescuita cam 7-8 partide exclusiv cu voblere si rotative de mici dimensiuni, in stare excelenta, husa originala din catifea.
Poze la cerere pe mail. Se poate trimite oriunde in tara, cu conditia ca, cumparatorul sa trimita un tub de plastic/carton in care lanseta va fi returnata si sa suporte transportul dus-intors.
Predare personala in Bucuresti.
Pret: 300 ron
Re: Vand Cormoran ULX
rezervata pana maine seara
revine la vanzare
fly,nu te supara dar mi se par exagerat sa-i spui cuiva ca daca vrea sa-ti cumpere lanseta sa trimita un tub ca apoi sa faci livrarea
la care adaugi si obligatia platii tot la cumparator...
in fine,tu stii mai bine
in fine,tu stii mai bine
de ce o vinzi? 

salut Adrian,adrian99 scrie:fly,nu te supara dar mi se par exagerat sa-i spui cuiva ca daca vrea sa-ti cumpere lanseta sa trimita un tub ca apoi sa faci livrarea
in fine,tu stii mai bine
te intereseaza lanseta ?
pentru tine, fac predare personala la Chiroiu cu prima ocazie

paul_pike scrie:de ce o vinzi?
pentru ca am inca 3 lansete de clean si la cat apuc sa pescuiesc la aceasta specie, ar trebui ca la 2 partide sa schimb lanseta

TheFly scrie:paul_pike scrie:de ce o vinzi?
pentru ca am inca 3 lansete de clean si la cat apuc sa pescuiesc la aceasta specie, ar trebui ca la 2 partide sa schimb lansetaceea ce nu e chiar cel mai fascinant lucru pe care l-as putea face in materie de pescuit.
nu e cam scurta daca dai de pe mal?
Cand a fost Black Starul de 2,7 la vanzare nu te-ai sesizat sa iti iei una lunga
.
In pescuit e ca in sex: nu lungimea conteaza, nici grosimea, ci cum o manuiesti
(ma rog, fiecare intelege ce vrea prin manuire
, de la caz la caz )

In pescuit e ca in sex: nu lungimea conteaza, nici grosimea, ci cum o manuiesti