URGENT---- NOI ASOCIATII ALE PESCARILOR SPORTIVI
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
URGENT---- NOI ASOCIATII ALE PESCARILOR SPORTIVI
NOUL PRESEDINTE AL AGENTIEI NATIONALE PT. PESCUIT SI ACVACULTUTA ESTE ...GHEORGHE STEFAN (GIGI). Gigi ne cere sa ne constituim cit de repede cit mai multe asociatii...
Intr-o discutie de acum cinci minute cu prietenul pescarilor Gigi Stefan, acesta mi-a spus si mi-a cerut in acelasi timp sa-l ajut in a aduce la cunostiinta pescarilor sportivi din toata tara ca in statutul pescarului sportiv roman, vor apare modificari esentiale. Prima rugaminte pentru a prinde viata cit de repede aceasta initiativa este de a se infiinta in cele doua luni care au mai ramas din acest an cit mai multe asociatii ale pescarilor sportivi chiar daca acestea nu vor avea initial de cit citiva membrii. Idea nu este de a elimina AGVPS-urile ci ca incepind cu ianuarie 2006 pescarii sportivi sa isi vizeze permisul de pescuit prin cumpararea unui timbru care se va comercializa printr-o filiera care nu va mai fi monopol AGVPS, ci pur si simplu de la un anume chiosc, va fi aplicart pe un carnet anume si care va da drept egal la pescuit tuturor membrilor care vor fi cuprinsi intr-o asociatie de specialitate oarecare. Acest drept egal la pescuit se traduce prin DREPTUL TUTUROR PESCARILOR SPORTIVI DIN ROMANIA SA PESCUIASCA PE TOATE APELE DOMENIULUI PUBLIC DIN TARA INDIFERENT DE JUDET etc...Asociatiile nou infiintate, se suintelege ca vor fi de pescuit sportiv. In saptamina viitoare, Gigi, este plecat din tara iar cealalta saptamina vom relua aceste discutii si chiar Gigi si-a exprimat dorinta de a sta de vorba cu o parte dintre pescarii sportivi care sa acopere cit mai mare parte din tara in sensul de a vedea care sint problemele cu care ne confruntam si ce propuneri avem pentru a solutiona in mod legal aceste probleme. Pina atunci treceti la treaba, organizati-va in asociatii si altii tineti legatura in asa fel incit prin internet sa ne dam de stire si fim gata sa participam la aceasta intilnire pentru binele nostru.
Dady
Dady
poate vre-un binevoitor dar numai dintre cei care au infiintat ei de curand o asociatie ne poate pune la dispozitie un cadru schematic de urmat .ca altfel ne creste barba alba pana descoperim noi intortochiatele cai otomano-balcanu -euro de urmat chiar si in conditiile unui nu actual si vehement spagii.
Eugen, sint deja multe asociatii in tara care si-au aratat bunavointa de a sprijinii cu statut si ce anume trebuie facut. Un avocat poate sa faca actiunea cu mare lejeritate. Cei ce vorbeau de asociatiile deja infiintate pot acum sa vina in sprijinul aparitiei celorlalte viitoare asociatii. Cel putin acum cred ca se pot mobiliza. Se stie deja ce va venii asa ca ....pe cai...
Dady
Dady
da,da
cred k si iesenii tre' sa percuteze...

cred k si iesenii tre' sa percuteze...

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
in Alba Iulia s-a constituit Asociatia Pescarilor Sportivi din Alba. cei interesati pot intra pe siteul asociatiei la adresa www.apsalba.ro si in sectiunea "Legislatie" pot gasi toate actele constitutive ale asociatiei.
Hai sa-i dam drumul, oameni buni. Acest forum e perfect pentru asa ceva. Sa deschidem topicuri pe regiuni si fiecare sa se inscrie unde vrea.
Dupa un timp (de stabilit), cand se aduna suficienti pentru o asociatie, stabilim o intalnire si semnam actele.
Nu se poate sa nu fie un avocat printre noi care sa faca un set de acte (in fond vor fi cam toate la fel).
Ziceti!
Dupa un timp (de stabilit), cand se aduna suficienti pentru o asociatie, stabilim o intalnire si semnam actele.
Nu se poate sa nu fie un avocat printre noi care sa faca un set de acte (in fond vor fi cam toate la fel).
Ziceti!
viva
clar. personal am sa demarez pt. iasi. si ma angajez cu partea de juridic.
prietena mea e jurist.
mama, dak aude iar de pescuit...

prietena mea e jurist.

mama, dak aude iar de pescuit...

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
Bravo baieti, bravo Alba Iulia pentru ca ne puneti la dispozitie documentatia. Nu e vorba sa se stringa multi este vorba despre rezervare de nume, si statut si ce mai stie un avocat ca trebuie am auzit ca numai cu 3 se poate demara. In rest va tin la curent. Pentru rezervare daca vreti urgentare contactati-ma ca am inteles ca se face la Buc. Cind se intoarce Gigi o sa-l sun sa faca cunva sa urgenteze rezervarile de nume pt ca sint convins ca la nivel de Buc ne poate ajuta sau poate ca este altcineva pe forum care poate face treaba asta. Spor la treaba.
Dady
Dady