Transport barca cauciuc
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Transport barca cauciuc
Un sistem foarte practic de a duce singur barca la apa:
http://www.youtube.com/watch?v=Zxe-Xs7c ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=Zxe-Xs7c ... re=related
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
Re: Transport barca cauciuc
Si suportul de sonar unde se monteaza ?
FISHING IS LIFE.
The rest just details!
The rest just details!
-
- veteran
Tot pe oglina barcii inte balon si roata, cum rotile se pliaza ramine loc de sonda sonarului...MatrixVR5 scrie:Si suportul de sonar unde se monteaza ?
Am de gind sa-mi cosntruiesc un asemenea sistem care rezolva definitiv hamaleala.

Ingenios si practic , nu necesita o alta persoana sa te ajute iar barca si "acareturile" le duci la apa cu un singur drum.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
Saptamana viitoare incep construirea unui sistem asemanator dar mai simplu 

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
-
- veteran
Vinzi ideea???Nemernic scrie:Saptamana viitoare incep construirea unui sistem asemanator dar mai simplu

Sau mai bine zis "patentul"??
P.S.
Poate faci 2

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
Na gata...imi fac su eu
.
Cred ca cel mai simplu e facut cu piulita fluture,pentru montare demontare rapida ..cu niste roti mai mici , fata de cele din film . Care sa ramana fixe , in pozitie..dar sa nici nu incetineasca barca in deplasare prin apa.
Desi nici cu niste profile de sine, in care sa poti regla cu niste gauri si un nit..inaltimea rotilor..sau demontarea lor totala cu usurinta..nu ar fi greu de reprodus.
P.S. Gata..am schita in cap deja

Cred ca cel mai simplu e facut cu piulita fluture,pentru montare demontare rapida ..cu niste roti mai mici , fata de cele din film . Care sa ramana fixe , in pozitie..dar sa nici nu incetineasca barca in deplasare prin apa.
Desi nici cu niste profile de sine, in care sa poti regla cu niste gauri si un nit..inaltimea rotilor..sau demontarea lor totala cu usurinta..nu ar fi greu de reprodus.
P.S. Gata..am schita in cap deja

- Petru B.GD.N
- senior
a pus cineva in practica ideea asta?
Sector 4, contingent SUD, aria Periferie, Made in B.RC.NI.
-
- veteran
-
- veteran
Mare smecherie...va strica putin sport? Stiu,e grele...sa nu va spargeti bibelourile:))...
Eu am carat singur barca de 50 de kile, motorul de 26 de kilesi restul bagajelor pe placi de baraj..si nu mi s-a apalecat...e drept ca-i mai bine in doi dar pot si singur...la cata miscare nu fac treaba asta ma mai mentine in forma putin asa...
Eu am carat singur barca de 50 de kile, motorul de 26 de kilesi restul bagajelor pe placi de baraj..si nu mi s-a apalecat...e drept ca-i mai bine in doi dar pot si singur...la cata miscare nu fac treaba asta ma mai mentine in forma putin asa...
-
- veteran
Cati ani ai andrei-ovidiu ?andrei-ovidiu scrie:Mare smecherie...va strica putin sport? Stiu,e grele...sa nu va spargeti bibelourile:))...