Taxa Bradisor, Malaia, Vidra

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

mytza_sima
junior
junior

Re: Taxa Bradisor, Malaia, Vidra

Mesaj de mytza_sima » 07 Feb 2013, 12:18

Da asa e...unii sunt mai smecheri decat altii.Nu conteaza ca prind pastravi plini de icre iarna EI SUNT PESCARI ADEVARATI si cand vin aici se bat cu pumnu in piept ca ei sunt.....Si de Cerbu ce sa mai vorbim...Asta e ROMANIA.
Partea proasta e ca nu peste mult timp o sa mergem la bradisor sa prindem CARAS!!!

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 07 Feb 2013, 12:55

adiwolf scrie:nu.
da.
dar cum suntem in Romania, totul este posibil.
sfat - nu te duce sa platesti taxa cand vine Aton si striga ca boul pe malul lacului, nu coboara dupa tine si chiar daca ar faceo.........cum draqu sa te gaseascape acolo?
si iti spun sigur ca nu risca sa vina pe malul apei, prea multi i-au promis o cunostinta cu fundul lacului :twisted:
daca totusi te-a mancat in *** si te-ai intalnit cu prostul, roagal insistent sa iti scrie proces verbal de contraventie si sa treaca legea si articolele pe care le-ai incalcat :wink:

cineva a editat mesajul din contul meu pentru ca ce este scris mai jos nu imi apartine (nu ca nu as fi de acord cu asta)

:lol: :lol: :lol: Stie sa scrie...sau oare stie ce articolele a incalcat :?: :lol1:
admin-ule, ce draqu se intampla??
te joci tu sau alti baieti simpatici, concitadini de-ai mei?! :twisted:
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 07 Feb 2013, 22:20

Io din greseala...my bad :lol:

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 07 Feb 2013, 23:00

andrei-ovidiu scrie:Io din greseala...my bad :lol:
cum draqu??
te-a mancat in qur, ca nu inteleg?! :?

referitor la subiect,
cu barca pe Bradisor am fost de cateva ori (3-4 iesiri pt ca in general nu pescuiesc la pastrav) dar cum am intrat in raza vizuala a celor de la pastravarie cum individul ala numit ing.Cerbu a venit cu ditamai barca dupa mine cu motor de 10-15cp.
nu are rost sa reproduc discutia, doar rezultatul ei si anume ca tipul a plecat bombanind si amenintand ca nimeni, niciodata nu va mai pune barca pe Bradisor.
eu nu am mai pus doar datorita faptului ca nu am mai pescuit in zona (am motivele mele de scarba totala pt ce se intampla acolo), dar am vazut la un moment dat adevarata regata pe Bradisor
acuma un an, un idiot de bucuresti (sory, dar de acolo era individul si cei care il insoteau) era cu o gonflabila gri cu motor de 20-25cp si dadea ture - ce valuri facea si ce "carne" in frigider i-au bagat pescarii de pe mal............. :lol:
nu cred ca Anton a avut tupeul sa coboare la ei desi aveau tabara de cateva zile acolo
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

Madalin_07
junior
junior

Mesaj de Madalin_07 » 01 Mar 2013, 09:59

Parerea mea:pacat de Bradisor,de locurile si peisajul care este acolo,capturi mari mai sunt,dar oricum in continua scadere.In legatura cu D-nul Anton as fi de acord cu taxele impuse daca chiar ar face ceva pentru lacul ala,dar nu se face nik.Noi pescari platim taxe si ei isi fac de cap.Eu lucrez in zona si umbla zvonul ca in 2012,D-nul Cerbu ar fi adus pe unii specializati cu plase si tot ce a fost pastrav a luat el si restulspeciilor (clean,biban)cei care au bagat plasele.Eu cred ca este adevarat in 2011 cand mergeam la pescuit in zona debusari vedeai pastravi si exemplare destul de frumoase insa anul trecut 2012 daca se zareau 3,4 pastarvi si aia micuti era o minune.In concluzie asta e Romania si nu consider ca ar trebui platita taxa la asemenea mafioti ca alfel nu pot sa le zic.

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 01 Mar 2013, 10:50

De curand(1 saptamana)...2 pescari fix la Cerbu(cu acordul lui) la debusare intr-o partida de aprox 4 ore au prins 6 cleni...absolut nici un pastrav :!: Deci daca nici langa pastravarie nu se mai prinde pastrav, ce pretentii sa ai la restul lacului :?: :evil:

Albuletu Alexandru
veteran
veteran

Mesaj de Albuletu Alexandru » 02 Mar 2013, 21:22

Madalin_07 scrie:Parerea mea:pacat de Bradisor,de locurile si peisajul care este acolo,capturi mari mai sunt,dar oricum in continua scadere.In legatura cu D-nul Anton as fi de acord cu taxele impuse daca chiar ar face ceva pentru lacul ala,dar nu se face nik.Noi pescari platim taxe si ei isi fac de cap.Eu lucrez in zona si umbla zvonul ca in 2012,D-nul Cerbu ar fi adus pe unii specializati cu plase si tot ce a fost pastrav a luat el si restulspeciilor (clean,biban)cei care au bagat plasele.Eu cred ca este adevarat in 2011 cand mergeam la pescuit in zona debusari vedeai pastravi si exemplare destul de frumoase insa anul trecut 2012 daca se zareau 3,4 pastarvi si aia micuti era o minune.In concluzie asta e Romania si nu consider ca ar trebui platita taxa la asemenea mafioti ca alfel nu pot sa le zic.

zvonul cred ca este cat se poate de adevarat.. in iarna 2011-2012 din cauza zapezii s-au rupt pontoanele si au scapat din pastrvarie aprox 17.000 buc pastrav...
banuiesc ca d-l cerbu ca sa-si recupereze pierderea a apelat la ,,meseriasii cu plase'' sa adune ce-a scapat :evil: :evil: :evil:
dar probabil, ca nu s-a limitat la a-si recupera pestele pierdut, ci a luat tot ce au prins baietii, ca a fost mare ca a fost mic...
si atunci de unde atata pastrav pe bradisor????????
Nihil Sine Deo

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 03 Mar 2013, 18:54

Albuletu Alexandru scrie:zvonul cred ca este cat se poate de adevarat.. in iarna 2011-2012 din cauza zapezii s-au rupt pontoanele si au scapat din pastrvarie aprox 17.000 buc pastrav..........
basme, povesti nemuritoare
in fiecare an se aude ceva de genul asta,: - ba pontoane rupte, ba vidre, ba braconieri,
defapt se justifica un mare furt si lipsa in gestiune

pogonel
junior
junior

Mesaj de pogonel » 23 Mar 2013, 15:05

care este taxa de pescuit pe acest lac?

mytza_sima
junior
junior

Mesaj de mytza_sima » 25 Mar 2013, 09:23

anul trecut era 26 de lei ziua si cred 300 pe sezon.e posibil ca anu asta sa mai puna ceva.
oricum nu se justifica nici un ban dat acolo.
pastravul e din ce in ce mai rar.

Scrie răspuns